Jump to content

Душко Ивановић и стручни штаб

Meda

Recommended Posts

4 minutes ago, Bosko Kajganic said:

Pijem samo vino,kao i Dirigent.

Nego secas li se nase opklade koju si prihvatio nakon 1-6 gde nisi verovao da cemo imati bar 2-1 u naredne 3 utakmice..

Ne moras naravno da se izvinjavas sad to sam predlozio zezanja radi, ali moras mi obecati da verujes u osvajanje Evrolige kao i ja(nemoj da ne razocaras sad da ne verujes i u to..

Kakav vam je gust svima pratiti Evroligu ako razmisljate kao dobro da budemo 8. i da ispadnemo i to je to, ja tako ne bi ni pratio. Valjda se treba nadati maksimumu i verovati u isti dokle god postoje matematicke sanse za to. 

Sustina price je da uvek treba verovati u Zvezdu ko god bio trener i koji god igraci igrali da u svakom takmicenju ostvarimo maksimalan rezultat

Како да се не сећам,добро сам и прош'о мого си све да ми узмеш,не би ми ни чеп ост'о.

За утеху ми је да нема тог који је веровао у све ово после 1/6.У ово више никад поновљиво,ни приближно.

Слажем се да сад треба веровати не само у топ8 него и у нешто више и оно највише,таква је сезона у глобалу не само што се нас тиче.

Једино где се не слажем то је овај посл.пасус везан за тренере&играче,сувише је романтично али и ту те разумем,такве си душе из разних Cabarnet sauvignon негде и Primitivo разлога.

4 hours ago, tikaspic said:

Мислим да мало треба да се спустимо на земљу што се тиче очекивања. Јесмо у серији и играмо добро, јесмо народ који воли да се ложи али сам улазак у плејоф ЕЛ би био огроман успех чак и са оваквим тимом и тренером. 

Уз све то имамо АБА лигу коју ће бити још теже одбранити него прошле године. 

Delimicno se slazem. Narocito da ne treba biti euforican. Ja to nekad nakon pobede ili nakon alkohola a i to svakako nece da utice na ekipu. Ja sam takodje napisao ako si pazljivo citao da bi sam top8 bio odlican uspeh pa cak i mesto, dva ispod toga bi smatrao ok sezonom kao sto sam i prosle.

Ali, da nas je vodio bilo ko sa ovog foruma sa razmisljanjem treba da spustimo ocekivanja ne bi imali 7-1 nakon 1-6, ne secam se da je neko ovde prizeljkivao taj scenario tada osim mene, bas se jako mracilo i oprastalo od top8 tada. Zato sto je Dusko verovao u nesto sto je bilo iznad svih ocekivanja to se i dogodilo i javno je govorio da Zvezda i ovi igraci moraju da idu na to da svaku utakmicu da pobede. To znaci da u narednih 19 kola se ide na 19 pobeda. Koliko cemo pobeda imati, to cemo da vidimo, al nema sumnje u sebe i kalkulisanja tipa bilo bi dobro kad bi imali preko 10 pobeda vec svaka sledeca se ide na pobedu.

Ne treba da se lozimo, vec da verujemo.

Ponekad treba i ici maksimalnog samopouzdanja i kurcevitog stava(ali da imas realnih osnova da se kurcis a mi trenutno imamo), kao Radonja kad je rekao da sto se tice ocekivanja mi cemo dobiti taj mec i dobili smo ga, on je toliko cvrsto verovao u to da je to izjavio i to se dogodilo. Zamislite kolika bi budala ispao da nismo pobedili, ali on nije ostavljao promil sanse da sumnja u sebe i tim. Tako i mi moramo da verujem u srecan kraj, da verujemo u ove momke i Duska, pa kako nam Bog da.

Ja ne pisem: uzimamo evrotitulu

Jer nisam lud i niko ne bi mogao to da garantuje sve i da imamo roster neke Barselone.

Vec pisem: uzmi Dusko evrotitulu

Sto znaci da verujem u to, a kad verujes u to, ne sumnjas u lose i ne razmisljas u drugi ishod.

Neka bude sto biti ne moze.

1 hour ago, Bosko Kajganic said:

Нисам мислио конкретно на тебе него генерално на целу Звездашку јавност. Све чешће виђам коментаре по форумима и друштвеним мрежама како нападамо Ф4 и слично, далеко смо ми од тога. 

Све је могуће наравно али треба бити умерен и дати подршку екипи. Они нек дају свој максимум, па шта буде...