Jump to content

Душко Ивановић и стручни штаб

Meda

Recommended Posts

13 hours ago, dragan wien said:

Zna čovek znanje, on ove momke obožava, stvorila se takva hemija i takvo poverenje među njima da je to poprilično neverovatno za tako kratko vreme. 

Rijetko se desava da jedan covjek okrene sve,cijelu sezonu...ja da se sjecam to je bio Kvinsi Miler,brzo je izdominirao,nametnuo se...Dusku stvarno svaka cast...od prvog minuta se osjetio napredak.

Na stranu što smo svi oduševljeni Duškom i instant kvalitetom, željom, zalaganjem i mudima koje igrači pokazuju pod njim ali ne mogu da se ne osvrnem na činjenicu da se o Vladi Jovanoviću niko, ali niko nije pozitivno izjasnio ni u jednom kontekstu. Jel moguće da taj lik baš toliko nije znao svoj posao i da je Čović baš baš toliko pogrešio u pogledu njega?

13 minutes ago, Момчина said:

..ne mogu da se ne osvrnem na činjenicu da se o Vladi Jovanoviću niko, ali niko nije pozitivno izjasnio ni u jednom kontekstu. Jel moguće da taj lik baš toliko nije znao svoj posao i da je Čović baš baš toliko pogrešio u pogledu njega?

Било је похвала на рачун ВЈ од пар нас овде присутних да не идем сад у детаљ где и због чега све али чињеница је да му се у овој сезони није требао дати волан од комбија да вози скарабуџени ростер за који се није питао и то са сувозачима Симоном&Јоровићем у трци са формулом никад јачом.

Дакле погрешан тајминг и помоћ на клупи равна нули у најважнијој сезони до сада ништа друго нису могли донети сем отказ/оставку већ у новембру.

On bi da moze - usao da igra. Ja takav utisak imam. Jednom sam samo primetio da je seo za vreme utakmice i to nesto kratko, ne znam sa kim je Zvezda igrala tada u Aba ligi. A vecina trenera ima obicaj da sedne i duze na klubu, kada utakmice nisu neizvesne. 

Kad se trener tako bori, igrac mora da daje svoj maksimum uvek. To nije pitanje koliko je igrac tehnicki dobar, to je pitanje karaktera i srca igraca".

Sto bi rekao (cini mi se) Branislav Jerinic u ,,Marsu na Drinu" (u onoj sceni kada padne austrougaska granata blizu srspke artiljerijske baterije, kada Nikola Jovanovic u ulozi poručnika Vece kaze: ,,Jesam rekao lezi, sta se mislite") : ,,Kada vi stojite gospodine porucnice, nema ni nama leganja!"

A sada se svi bore, ginu...Mada i dalje neki mnogo grese, ali ginu i bore se maksimalno za tim.

1 hour ago, ЦИГАНИН 74 said:

Било је похвала на рачун ВЈ од пар нас овде присутних да не идем сад у детаљ где и због чега све али чињеница је да му се у овој сезони није требао дати волан од комбија да вози скарабуџени ростер за који се није питао и то са сувозачима Симоном&Јоровићем у трци са формулом никад јачом.

Дакле погрешан тајминг и помоћ на клупи равна нули у најважнијој сезони до сада ништа друго нису могли донети сем отказ/оставку већ у новембру.

Ostao sam nedorečen :) Mislio sam na igrače, ne na forum. Nijedna lepa reč do sada... Izgleda im baš nije prijao.