Jump to content

Фудбалски савез Србије

Recommended Posts

1 minute ago, SHERIFF said:

Dakle, moze se reci da sve ide ka tome da smo kao klub i organizacija ispunili svoj cilj, a to je odlaganje izbora (da sacekamo i zvanicno).

Svaka cast svima, pogotovo udruzenju gradjana Delije Sever.

Mi da se ne lazemo, DS su jedni od retkih "grupacija" u ovoj drzavi koji mogu da okupe kritičnu masu..I čim su najavili proteste, odmah je onaj koji odlučuje preseko sve..Tako ja rezonujem samo ne znam kako će Piksi da reaguje na to što njegov čovek nije proš'o...

7 minutes ago, dean said:

Ko je ovaj sa Bjekovićem?

Prilično sam siguran da je Vazura

Inače ovo danas mim je jsumnjivo , kao odlažu za sutra i onda ovi iz UEFA i FIFA kao nešto prete i onda sutra kažu ,: pa eto motrali smo danas nije bilo prostora za odlaganje za 3 meseca pretili ovi iz UEFA i FIFA

Čime da prete,kakve su kazne moguće? Mislim da plaše mečku rešetom. Neće Piksi da podnese ostavku,niti treba,on treba da radi ono što očigledno zna,da vodi repstaciju i da batali vođenje politike a posebno da batali podržavanje osvedočenog zvezdomrzca.

Nit podrzava Bjekovica niti bilo sta slicno. Nijednim svojim gestom to nije uradio, a to sto neki od vas ne vidite ocigledno, to je drugi problem.

Kao i problem administracije sto tolerise vredjanje jedne od Zvezdinih Zvezda!

3 minutes ago, vodomer said:

Čime da prete,kakve su kazne moguće? Mislim da plaše mečku rešetom. Neće Piksi da podnese ostavku,niti treba,on treba da radi ono što očigledno zna,da vodi repstaciju i da batali vođenje politike a posebno da batali podržavanje osvedočenog zvezdomrzca.

To sam se i ja pitao, ali sam ba[ video i sportskom delu dnevnika, kako neki tamo nebitan lik iz FIFA kaže: snosiće posledice

Naravno nije rekao koje. Samo kažem da to može da bude alibi da se izabere ekipa koju je v.d. predložio, kao i on sam da se ozvaniči

Ovo sto se desava u fss decenijama unazad je jedno tesko sranje. Ljudi bez obraza,srama, i ljudi bez znanja sto su pokazali svih tih godina jednostavno nece da se sklone i dopuste mladjim novim kadrovima da pokrenu fudbal,da ne tapkamo u mestu non stop.  Samo se menjaju u krug,napravili sistem u kojem ih ne  mozes legalno skinuti,i sve to prolazi kod nas. Pa kakav odnos ima taj fss prema najvecem (tacnije receno jedinom velikom ) klubu u drzavi?! Sve proveren lopovski i nestrucni kadar na funkcijama,dokle bre vise mislite da jasete,dokle...

Sto se tice uefa mafioza nek se napuse kite svi redom,oni ce nekog da kaznjavaju,mafija koja nije pod kontrolom nikoga vrslja evropskim fudbalom,mrs bre u tri lepe. 

A o ovom osvedocenom zvezdomrzcu koju i crvenu boju mrzi zbog Zvezde (negde sam gledao neki klip u kome sam to cuo i zanemeo) poruka u par reci

Bjekovicu picko grobarska...

MARS IZ SAVEZA!

3 минута раније, Sale. said:

Navodno Nedimović preuzima do januara a i posle januara…

Ili ce izabrati Bjekovica, malo cemo se buniti, onda ce se Bjekovic povuci zbog godina i preuzece Nedimovic kao vd i onda jovo na novo.

Sto bi rekao @NemanjaKg__  zna se ko odredjuje predsednika FSS.

1 минут раније, Са истока Маракане said:

20210919mmterzic04-830x553.jpg

478165_nenad-bjekovic-zvezdan-terzic_ff.

да сам обожаватељ лика и дела дотичног ово би ме погодило али нисам тако да ништа.. "ако ће ти бити лакше загрли ме.. загрли ме..." Издржи Драгане 

Сада, Виктор Баринов said:

да сам обожаватељ лика и дела дотичног ово би ме погодило али нисам тако да ништа.. "ако ће ти бити лакше загрли ме.. загрли ме..." Издржи Драгане 

Ti mrzis Piksija., ne znas ni zasto...

Nisam okacio Terzica jer ga ne postujem, nego da ukazem da je slikanje sa Bjekovicem uobicajna praksa i onih koji navijaju za Zvezdu, Piksija, i onih koji nikad nisu ni billi Zvezdasi - Terzica.