Jump to content

Евролига 2022/2023

Punkerstein

Recommended Posts

7 минута раније, ЋомиЦзв said:

Сви треба добро да размисле, пре него што крену уопште са критикама Човића, тренера, играча јер се ти људи боре у изузетно неравноправним условима. И да не забораве да су ови преко пута за нешто више од годину дана прошли пут од екипе која је 7. на Јадрану до најскупљег тима у историји српског спорта. Сви знамо како и ко је заслужан за то. А сетите се само наших тимова 2015.-2017. рецимо, како су распродавани, како смо крпили крај са крајем, чекали крај године за доселекције. Сетите се иживљавања у периоду 2000.-2012. када су овима били намештани сви живи спонзори. И сада, са Кампацом, имамо доста слабији и јефтинији тим. Тек би са два прекаљена ЕЛ играча још били можда егал.

Pa to je svima jasno, ali zato i postoji kocnica prema njemu koliko/toliko kroz godine. Zato mu se oprastalno mnogo stvari, sto od prvog rastanka sa Radonjicem i kuliranjem rodjendana najtrofejnijeg trenera na zvanicnim nalozima kluba dok se svakoj susi cestita, itd, itd, da ne idemo u dalje primjere, to je sve ispricano...

Ali je jasno da se bas zbog trofeja i svega sto je donio mnogo stvari lakse shvata, sto nemamo kocnicu onda prema Terzicu koji je donio isto tako xy trofeja? Ne moze da bude bas tolika razlika u podrsci jednom i pljuvanju ovog drugog, mora biti barem priblizno.

KopreNedri niko se njih nije ukenjao,dobicemo ih i u Nisu I u finalu Aba lige,nemam ni najmanju sumnju!Bice tesko ali samim tim i sladje!Samo je ljudima krivo sto se forsira ekipa koja to apsolutno nije zasluzila igrama na terenu!Najskuplja ekipa u nasem sportu ikada!Da li se neko ovde seca da smo mi ikada imali vrhunskog trenera u kombinaciji sa toliko skupih igraca!Nismo!Imali smo Pesica i gomilu anonimusa!Radonjica koji nikad nije ni priblizno imao takve timove kao sto oni imaju!Obradovica sa losim timom!Tomica sa najjeftinijom ekipom!Sakotu kad su tu bili Beron,Panter i Gist!E to ljude boli...

2 hours ago, KopreNedri said:

Ajd šta ste se svi ukenjali tog "strašnog" Partizana. Gomila preplaćenih igrača, ušli u dobar period, kada ih ide sve od ruke. Neće to potrajati. Kad se bude lomilo, jedva čekam da Panter i Lesor odlučuju. Luzeri neviđeni, sa gubitničkim mentalitetom. Nešto kao i onaj odvratni Džejms u Monaku. Široka ramena, a muda malena.

Svaki put kad su se ložili i busali u grudi, zakucani su u crnu zemlju. Tako će biti i sad.

Karaćemo ih izistinski, bez foliranja! Karaćemo ih dva sata u cugu! Ma kakvi, karaćemo ih celu noć! Dok im ne dođe tetka iz Bosanske Krupe!

Karaćemo Ih 6 sati, toliko treba za 3 pobede 😀 Plus bonus kartanje za finale kupa 

nije prijatno trenutno, al jbg, to je nas ciganski zivot - danas ima sutra nema... mozda ne bude top8, jbg, ima se za sta boriti, moraju glave da nameste i to je to.

a stakori su uvek bili stakori, odvratna stvorenja, stavicemo ih vec na mesto ja se ne brinem

Победом против Макабија се ми потпуно враћамо у борбу за топ8. Али чак и са поразом, ја верујем да ми можемо до 9-1 или 8-2 у последњих 10 утакмица. 7. и 8. место су само на две победе од нас. Нама се са Кампацом отвара потпуно нова димензија у игри, неће бити више оних јалових минута када Недовић и Вилдоза нису на паркету. А са Мартином добијамо јачу одбрану под кошем. Само да нас заобиђу повреде до краја сезоне, да коначно будемо комплетни.

Pobjeda tu otvara mnoga vrata, ekipa je pala posle Zalgirisa, na to se nadovezao derbi koji da smo dobili uzeli bi jednu od ove dvije u Italiji, ali eto... Uz neke rezultate ovih ispred nas, mogli bi doci na pobjedu od top8 ako dobijemo u Izraelu

Nije bas tacno da je ovo ekipa od 2.5 igraca kako se sad prica zbog poraza, ali volimo mi da idemo iz krajnosti u krajnost. Pa sta je Zalgiris onda, ili Valensija, ne vidim da imaju vise individualnog kvaliteta od nas ni jedni ni drugi pa ih evo na tabeli sasvim dobri.

Trebalo bi da Martin igra taj mec protiv Makabija, bar su takve prognoze bile, na rotowire stoji da je tad planirano da se vrati, i to je vijest jos od prije 15ak dana cini mi se.

Donekle je sreca sto mi u februaru imamo samo 2 meca u Evroligi. Makabi tamo i Alba kuci. Sa te dvije pobjede, ja nas vidim u top8.Ostaje nam posle toga 9 meceva sa Fakuom.  Ja se tu nadam da bude 7 2. 

U sustini, iako ne dobijemo Makabi, nije sve izgubljeno. ...nekad bol, nikad strah, nije sve gotovo jos.

Ova ekipa zasluzuje jos jacu podrsku. 

PAd forme se desava svakoj ekipi, a druge je iskoriscavaju, to je normalno. Vazno je da se protiv Igokee odigra siguran mec i da ski koji budu u tih 12 koji budu igrali, daju doprinos, sto je moguce bolji. A u pobedu protiv Makabija, koji je na papiru bolji tim od Virtusa, sa Armanijem tu nedge...moramo da verujemo, ako nas tim hoce u F8. Ali neka prvo prodje Aba utakmica i pokaze da je kraj krize. Pa cemo onda nastaviti razgovor o Evroligi.

Tesko mi padose ova dva poraza. Naravno ne kao poraz u derbiju. Sve drugo lose ne stranu da se skupi, a da ostane poraz u derbiju sa druge, vise me boli. 

Ima vremena, mora se iz ovoga izaci, mora posle ove kise da ogreje sunce, ne moze da bude opet kisa. Cak i posle Igokee, gde se namda pobedi i da se ulije neka sigurnost, jer ce ekipa, opet nadam se, da pokaze karakter i sigurnost, ima vremena da se spremi za Makabi, gde ce biti tesko, trebace da se izgine za pobedu, a onda pred presenjenje na kup, opet Aba utakmica za tempiranje forme. A posle toga, prolaz u sledecu fazu u kupu, pobeda u derbiju i osvajanje tog, kako ga mnogi zovu ,,nebitnog" trofeja, nasoj Zvezdi je sada mnogo bitno. A zbog ove protekle situacije, jos bitnije.