-
Чланови на теми
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
9,654
Стране фудбалске лиге
Zamisljam da su cuveni Celzijevi Headhuntersi u punoj snazi, i da se sve ovo desava u doba huliganizma u Engleskoj... to bi bilo zanimljivije od svakog rijalitija- 1
-
-
5,625
НБА и НЦАА лига
Kajri Irving zatrazio trejd, nakon svega sto su Bruklin Netsi istrpjeli, covjek nagovorio Durenta da dodje tu umjesto u Nikse, i stetovao mu 3 godine karijere. Harden je srecom pobjegao nakon pola godine uz tu toksicnu budaletinu, cim je vidio kako stoje stvari pobjegao glavom bez obzira, i zatrazio trejd. Vidjecemo ko je voljan da rizikuje sa tom budaletinom. Po pricama najozbiljniji za Kajrija Dalas, Majami je tu takodje, Lejkersi nemaju sta da ponude iako bi oni da probaju... Utah oce Westbrooka da uzme od Lejkersa ali ce Lejkersi morati da plate debelo tu uslugu, vjerovanto pikovi i cuda. Utah cisti salary cap, jer je ova sezona svakako rebuilding, Vestbrukov ugovor istice na ljeto i dobice pikove za dz. Toronto voljan da trejduje OG Anunobija, tu ce da bude pravi metez jer ce dosta kontendera ratovati za njega, Memfis i NO Pelikansi se pominju kao prvoborci. Joe Crowder vec od pocetka sezone ne zaigrava jer je trazio trejd i dogovorili su se da se ne rizikuje povreda dok se ne nadje klub koji ce ga preuzeti, i tu se Majami pominjao cini mi se, ali nema nista jos ozbiljno. Sve se zahuktava, vidjecemo kako ce se pojacati ovi najjaci, Denver je po meni napravio preozbiljnu ekipu mimo svih mojih ocekivanja, mislio sam da nece moci nista ove sezone, oni prvi na zapadu i ne samo sto su prvi nego imaju Mareja i Portera u dobrom stanju, plus Brus Braun sa klupe koji je vrhunski ubod na draftu... KCP vrhunski potpis takodje, ko je kriv Lejkersima sto su doveli Vestbruka pa nisu imali kesa za covjeka koji je jedan od najzasluznijih za onaj prsten u bablu. -
1,644
Евролига 2022/2023
Karaćemo Ih 6 sati, toliko treba za 3 pobede Plus bonus kartanje za finale kupa -
1,586
ФК: Играчки кадар 2022/23
Учинак (пред почетак полусезоне): Голови - 1. Катаи - 11 2. Пешић - 10 3. Канга - 9 4. Букари - 7 5. Павков - 6 6. Иванић - 6 7. Кангва - 6 8. Митровић - 5 9. Бен - 2 10. Николић - 2 11. Гобељић - 2 12. Аутогол - 2 13. Охи - 1 14. Родић - 1 15. Милуновић - 1 16. Кулибали - 1 Укупнo - 72 голова на 30 утакмица (Лига - 50 г / 19 у, Куп 2 г / 1 у, Европа - 20 г / 10 у) Асистенције - 1. Иванић - 11 2. Катаи - 8 3. Букари - 5 4. Канга - 5 5. Пешић - 4 6. Кангва - 3 7. Гобељић - 3 8. Бен - 3 9. Ераковић - 2 10. Мустафа - 2 11. Павков - 1 12. Станковић - 1 13. Митровић - 1 14. Срнић - 1 15. Мијаиловић - 1 16. Мијатовић - 1 Укупно - 52 асистенцијa на 30 утакмице ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Тренутни кадар: Голмани: 1. Милан Борјан, 2. Никола Васиљевић, 3. Зоран Поповић Десни бек: 4. Марко Гобељић, 5. Алекс Виго, 6. Лазар Николић Штопери: 7. Страхиња Ераковић, 8. Александар Драговић, 9. Немања Милуновић, 10. Стефан Лековић, 11. Урош Спајић Леви бек: 12. Милан Родић, 13. Иракли Азаров Задњи везни: 14. Срђан Мијаиловић, 15. Славољуб Срнић, 16. Ненад Крстичић Централни везни: 17. Гелор Канга, 18. Кингс Кангва, 19. Вељко Николић Десно крило: 20. Осман Букари, 21. Ибрахим Мустафа, 22. Никола Митуљикић Офанзивни везни: 23. Мирко Иванић, 24. Јегор Пруцев Лево крило: 25. Александар Катаи, 26. Стефан Митровић Шпиц: 27. Александар Пешић, 28. Јован Мијатовић, 29. Марко Ракоњац ------------------------------------------------------------------------------------------------ Излазни трансфер или истек уговора: Андреј Ђурић (Домжале), Вук Богдановић (Војводина), Милан Илић (Јавор Матис), и Ел Фарду Бен (Апоел). На позајмици: Милош Гордић (АЕК Ларнака), Марко Ћопић (Торлак), Урош Лазић (Радник Сурдулица), Александар Лукић (ИМТ), Радован Панков (Чукарички), Никола Станковић (Напредак Крушевац), Секу Саного (Париз), Огњен Мијаиловић (Раднички НБ), Никола Кнежевић (Напредак Крушевац), Петар Станић (Спартак Суботица), Филипо Фалко, (Каљари), Јован Митуљикић (Младост ГАТ), Матеја Бачанин (Раднички СМ), Владимир Лучић (Чукарички), Андрија Радуловић (Радник Сурдулица), Немања Мотика (Рапид Беч), Илија Бабић (Младост ГАТ), Никола Глишић (ИМТ), Александар Гајинов (ИМТ), Александар Кахвић (Макаби Хаифа) и Калифа Кулибали (Амијен). Прослеђени у Графичар: Стефан Маринковић, Виктор Радојевић, Алексеј Вукичевић, Коста Недељковић, Марко Ћурић, Лука Крсмановић, Јован Шљивић, Матеја Бубањ, и Мирко Николашевић. Прослеђени у омладинице: Јован Миладиновић и Стефан Радујко, Доласци на лето: Петер Олајинка (Славиа Праг). -
1,644
Евролига 2022/2023
Ovako čitajući vas stvara se slika za ili protiv Čovića. Ne ja navijam za Zvezdu. Čoviću smo zahvalni što nas je izvadio iz govana i doneo mnogo titula. Ne pljujemo po njemu. Mene što se lično tiče, bas ga kao osobu i ne gotovim, iz vremena 90-tih ne gotivivim ni jednog političara i to nema veze sa njegovim angažovanjem u našem klubu. Vidimo da drzava ulaže u stoku maksimalno, niko nije slep kod očiju i ne veruje u priče o snovima i ljubavi. Ali taj problem nije naša najveća boljka. Ajmo da pogledamo par sezona unazad, kada se nije ulagalo u stoku. Imali smo avanturu sa Alimpijem,sad iz njegovih usta čujemo da je bila štednja,nije se imalo para, pa smo onda popravljali usred sezone, nadogradjivali, menjali. I Šakota i Tomić neke ekipe s'brda, s'dola, seci uši, krpi dupe opraštanja od EL u novembru-decembru. Doveli smo SO, ekipa opet sastavljena od trećih-četvrtih opcija,nema za centra, nema za krilo pa seci vraćaj Radonjića da zategne i izvuče sezonu. Prošle sezone cele godine nismo doveli startnu peticu, igrao Kuzmić, igrao Luka, izneli sezonu, opraštanje od EL u decembru, uzeli tripletu i onda sledi raspad sistema. Da ne pominjemo da smo u klubu imali Simonovića, Cirbesa i doveden Pefi posle 4 meseca neigranja.Trener i 4 igrača iz startne postave odlaze. Navodno nudjeni odlični uslovi, pa priča u decembru da u julu nije bilo para. Čekaj bre kome si onda i šta nudio? Najiskrenije sam mislio ok,ajde verujem nije bilo para,nejasno mi je bilo što je UO tek u avgustu sastavljen, iznuđena rešenja jeftin roster. Ako je tako onda je u redu ali ako su slupane pare u Adamse, Holande,Bentile i naravno Raduljicu koga vraćamo sa route66, a na sve to Dovla,čekaj malo koga bre zajebavaš i šta se igraš košarkaškog menadžera svakih par sezona. Dokazuješ Radonji da se može bez trenera, napadaš stoku sa MVP-em ozi lige koji nikad u Evropi nije igrao. I onda posle dva meseca opet se kreće u krpljenje, sva sreća DI bio slobodan i uzešmo Vildozu pre drugih. Dovodi se Kampaco, a sam izjavljuje odjednom se javili Radonjić, Volters, Holins. Čekaj kako se odjednom javili? Pa oni su otišli još u junu. Valjda znaš kome i šta duguješ napravio si dogovore o isplati. A zajebao te Vučić? Pa pozovi ponovo njih i objasni situaciju, napravi novu dinamiku isplate. A možda si kupio krs igrače i doveo trenera početnika umesto izmirio dugovanja. I šta radi taj UO od koga zavisimo,ne zna da imamo repove. Maše se papirima na jutarnjem programu, a EL te lupi po ušima jer nisi njih obavestio da kasnis da bi potpisao nove igrače. Još najgore od svega prodaje se priča o napadu na top8 sa Dovlom i Adamsom. Da ne dužim vise neko mnogo laže. Da ti rodjeni otac sutra ode u kafanu i potroši sve pare na alkohol i kocku, nećes sigurno reći to ćale važno je da si me napravio a što sutra nemamo šta jesti i platiti račune ko ga jebe. Pa ne ide to tako u životu a ni klub se tako ne vodi. Tako da po meni i Terzić i Čović idu u isti koš, samo što kod Terzića znamo da je uplivao ogroman keš od UEFE pogotovo sa dva vezana učešća u LŠ sa jako jeftinim timovima, a danas potpisujemo Rakonjca i ne znamo ko će biti desni bek. Ustvari znamo, mi imamo desnog beka, koji je doveden da bude igrač rotacije, ali silom prilika postaje jedina opcija.- 3
-
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда