Jump to content

Милош Милојевић и стручни штаб

Lokalac

Recommended Posts

Добар интервју! 

Чак је изнео да му се свиђају Јојић, Чумић и Ковач из наше лиге. 

Делује као да има муда да направи смену генерације и да му је битнија физика и дисциплина од мајсторства. 

Мустафу форсира јер то заслужује на сваком тренингу, плус има физику на нивоу лига 5. 

1 минут раније, Хлапи said:

Добар интервју! 

Чак је изнео да му се свиђају Јојић, Чумић и Ковач из наше лиге. 

Делује као да има муда да направи смену генерације и да му је битнија физика и дисциплина од мајсторства. 

Мустафу форсира јер то заслужује на сваком тренингу, плус има физику на нивоу лига 5. 

Samo mi moramo to da istrpimo :D

2 минута раније, Хлапи said:

Samo nije rekao da ima fudbalski IQ na nivo trece azerbejdzanske lige, da nam bas nista ne donosi u igri...

Mustafa mene podseca na onog tasmanijskog djavola iz crtanog. Razleti se svuda, jurca okolo ali… nista konkretno ne donosi. Iskreno, ja kod njega ne vidim neku izrazitu brzinu o kojoj se toliko prica, kao kod Radonjica recimo, ili Bukarija. Jeste brzi od vecine nasih igraca, sto i nije toliko tesko, ali nisam jos video taj sprint da kazem “vau”. Deluje poprilicno divlje i tehnicki neobuceno. Trudi se on i unese neku energiju, ali slaba vajda od toga za sada. Pre bih dao sansu Lucicu na prolece. 

Могло се доста тога сазнати о томе шта мисли, нешто поприлично директно, а понешто и около, наоколо. Дефинитивно вриједи прочитати, поготово ко жели да схвати куда ћемо ми ићи уколико Милојевић остане неко дуже вријеме.

Мени је утисак да је он прави примјер једног штребера и то не мислим у негативном контексту. За њега је ствар једноставна, ако је урадио све што је до њега или екипе, биће награђен, у супротном вјероватноћа каже да неће бити и ту се за њега све завршава. Прича о Мустафи то добро осликава, он игра зато што има физичке предиспозиције а важније зато што као и тренер, има радне навике. 

Добро је што то није  ум који је у потпуности окренут бројевима, већ је и поприлично свјестан да окружење не може да мијења и да и оно има ако не пресудан, онда огроман утицај.

Рекао бих да ако остане неко дуже вријеме, ми ћемо у европским такмичењима лакше парирати у свему ономе што чини данашњи фудбал, физика, трка, интезитет, снага и одговорност, али да с друге стране нећемо имати неке лепршаве партије у првенству,

Iskreno intervju ko intervju, za mene je mrtvo slovo na papiru. Ove zime prvobitno je oslobađanje igrača koji sede na klupi i ne donose ništa, za diranje prvih 11 bih sačekao. I Milojević mora da odradi pripreme pa da vidimo da li on to što priča može da i praktično prikaže. Tek onda ako bi podigao igru na viši nivo, napravio neku inovaciju recimo puno kretanja bez lopte, tečnije kombinacije bi mu dozvolio da kroji tim za dalje.

Скроз на месту интервју. Ја тек сад могу стварно да разумем зашто гура Мустафу. 

Мустафа кида сваки тренинг. Није ниво који нам треба али бива награђен минутима.

То је врхунска порука младим играчима, кидај и добићеш прилику. Не због година него због заслуга. Поновио пар пута. 

Оправдавам, под условом да се стварно држи принципа искрено и до краја. 

2 hours ago, АлексМЦЗ said:

Vrhunski intervju. Definitivno covek nije neznalica. Vidi se da odlicno poznaje teoriju. Ostaje mu da to sprovede u praksu. Od ovog trenutka mi se malo povratila vera u njega. 

Nemoj leba ti,slicne pohvale su dobijali Mali Murinjo i retka Stolica iz komsiluka. Nema vajde od takvih trenera.

25 минута раније, Joey Tribbiani said:

Ako se ponizavanje u Evropi (posebno protiv Monaka), mucne igre u prvenstvu, pad forme kod svih kljucnih igraca, mogu nazvati unapredjenjem, onda ok.

Nije ponizavanje izgubiti od Monaka u Francuskoj, i izgubiti od sampiona Turske ili Madjarske sa ionako ocajno selektiranom ekipom. Ponizvanje je ispasti od Omonie, Serifa i Makabija.