Jump to content

Милош Милојевић и стручни штаб

Lokalac

Recommended Posts

45 минута раније, Dr. Mabuz said:

Milojevica jedino spasava prolece u evropi , makar to bio kup Mitra Mirica.

Do polusezone su ostale jos 10 prvenstvenih utakmica , ono sto nam ne ide u prilog sto cemo do zimske pauze vise igrati po strani nego kod kuce. 

Ni od tog kupa nema nista koliko vidim

Ne ide u prilog ??? 

E jebi ga ako mi kao Zvezda treba da strepimo sto idemo u Veliku Mostanicu do k...

8 минута раније, NikolaCzv said:

Trenera ne treba menjati ni pod razno.

M.M. je dobar trener.

Njegove krivice za ove rezultate nema apsolutno nigde.

Meni licno se svidja na koji nacin vodi ekipu i mislim da mu treba dati sansu i slobodu da nastavi po svom.M

Kroz domace prvenstvo treba da gradi igru na nacin na koji je zamislio.

U evropi ako se uradi nesto, uradilo se. Ja licno se ne opterecujem.

Mada sam siguran da necemo tek tako da zavrsimo kao 4.u ovoj realno dosta jakoj grupi.

Kad se uzme u obzir neznanje i nerad gospodina Terzica, nama je u klunu zlatno doba, zlatnije od 91.god.

Puna podrska treneru.

A kako to vodi?

I bas me zanima sta je to vidjeno dobro kod njegovog vodjenja ekipe?

Velika greska je sto igramo sa 3 pozadi. 

Mi nemamo ni klasicne bekove, a kamo li wing bekove. Da bi igrac bio wing bek mora da bude u stanju da citavih 90+ minuta stize i odbranu i napad, a za to igrac mora da bude vrhunski spreman. To je osnovno. A onda dolazi to koliko je igrac dobar defanzivno i ofanzivno u toj ulozi. 

Na stranu to, kad se predje u fazu odbrane, prelazimo na 5 pozadi sto stvara dosta prostora protivniku da krene u napad. Pogotovu po boku. A krila obicno ne stignu da pomognu nasim "wing bekovima", i onda problem jos vise dolazi do izrazaja. Ako krenu kroz sredinu, onda postoji opasnost da ovi stoperi blizi boku odlutaju, sto je i Milojevic rekao da je Erakovic to uradio, da je igrao vise beka nego stopera. Tu se stvaraju rupe u odbrani. To su opste poznati problemi i mane formacija sa 3 stopera.

8 минута раније, AleksMCZ said:

Velika greska je sto igramo sa 3 pozadi. 

Mi nemamo ni klasicne bekove, a kamo li wing bekove. Da bi igrac bio wing bek mora da bude u stanju da citavih 90+ minuta stize i odbranu i napad, a za to igrac mora da bude vrhunski spreman. To je osnovno. A onda dolazi to koliko je igrac dobar defanzivno i ofanzivno u toj ulozi. 

Na stranu to, kad se predje u fazu odbrane, prelazimo na 5 pozadi sto stvara dosta prostora protivniku da krene u napad. Pogotovu po boku. A krila obicno ne stignu da pomognu nasim "wing bekovima", i onda problem jos vise dolazi do izrazaja. Ako krenu kroz sredinu, onda postoji opasnost da ovi stoperi blizi boku odlutaju, sto je i Milojevic rekao da je Erakovic to uradio, da je igrao vise beka nego stopera. Tu se stvaraju rupe u odbrani. To su opste poznati problemi i mane formacija sa 3 stopera.

Problem je u selekciji ekipe, otuda ta formacija sa 3 pozadi. Nama duva promaja samo tako kroz sredinu, i tacno je ovo sto si rekao ti, sto je i Milojevic rekao da je Erak odlutao juce par puta, ali kad se to skocka ova formacija daje sansu da ova 3 igraca u sredini ne moraju da se sire puno kad protivnik ima loptu. U formaciji sa 2 stopera i 2 beka bi morali. Nama je problem od pocetka sezone to sto protivnik lako dolazi kroz sredinu do gola, doduse kad smo igrali na sredini Kanga, Kangwa, Ivanic. Protiv Nisa, Vozdovca oba meca su bili alarmi, posebno Vozdovac drugo poluvrijeme, dje su daleko opasniji od nas bili. Tu se moglo vidjeti da Kangwa totalno lose prati igrace kroz sredinu, nema defanzivnu zrelost, Kanga je defanzivno za njega Kante. A jos dodatno se nadovezalo to sto na Kanvinoj strani igra Katai, koji UOPSTE ne ide za svojim igracem, cak ni da zasmeta. 

Malo smo stabilizovali to kad je krenuo Srnic da igra, Kangwa klupa, pa onda sa Sanogom. Ne mislim da je Kangwa los igrac, super je pojacanje, samo moramo da ga stavimo u sistem. On je u Zambiji i Arenalu iz Tule bio alfa i omega, ovdje mora da ima i defanzivnu zrelost, jer mi vec imamo Kataija za koga trci ostatak ekipe, ne smijemo da dozvolimo u jakim mecevima da protivnik pravi visak na jos jednom igracu konstantno. 

Otuda nasa formacija sa 3 pozadi, koju smo inace igrali samo protiv jacih od sebe, do sad... 

27 minutes ago, NikolaCzv said:

Trenera ne treba menjati ni pod razno.

M.M. je dobar trener.

Njegove krivice za ove rezultate nema apsolutno nigde.

Meni licno se svidja na koji nacin vodi ekipu i mislim da mu treba dati sansu i slobodu da nastavi po svom.

Kroz domace prvenstvo treba da gradi igru na nacin na koji je zamislio.

U evropi ako se uradi nesto, uradilo se. Ja licno se ne opterecujem.

Mada sam siguran da necemo tek tako da zavrsimo kao 4.u ovoj realno dosta jakoj grupi.

Kad se uzme u obzir neznanje i nerad gospodina Terzica, nama je u klunu zlatno doba, zlatnije od 91.god.

Puna podrska treneru.

On je mozda dobar trener za ekipe gde se igra bez pritiska.

Ako bude smenjen posle njega mora na klupu da sedne neko ozbiljno zvucno ime , a neki cirkuzant poput Lalatovica , Veselinovica , Kosanovica

Ako  Miha do zimske pauze na nadje angazman eto njega 100% kod nas . Nije Terzic blesav da ga preskoci i da koliko toliko pokupi poene.

Posted (измењено)
8 hours ago, saxon said:

Dejana Stankovica niko nije oterao. Imao je ledja kao Hulk - od uprave, do tribine, pa nadalje. Niti jedan jedini zvizduk ili povik se nije cuo na Marakani protiv Stankovica. Ako je zaista otisao zbog internet komentara kojekakvih trolova, grobara, siptara, hrvata, neprijatelja i ostalih kompleksasa, onda je to jos veca bruka i sramota i govori ne bas lepo o njegovoj inteligenciji i mentalnom sklopu. Sam je rekao milion puta da su on, Mrkela i Terza jedno i da ljubav cveta samo tako. 

Ekipa je selektirana po njegovoj volji, famozni desni bek je doveden i oteran uz njegov blagoslov (Picini), dok je zbog istog razloga izgubljen Gajic kojeg je prvo skartirao upravo zbog gorepomenutog. Jedinog kvalitetnog zadnjeg veznog i naseg ponajboljeg igraca u Evropi, Sanoga, je takodje naglo eliminisao i tu nam stvorio jos jednu rupetinu u timu. Ohija takodje. Pre toga i Pavkova. Sve tri goruce pozicije zbog kojih smo danas tu gde jesmo. 

Na kraju svega, SRAMNO je pobegao bez pozdrava, a da se nije ni okrenuo. Zalupio je vrata za sobom i bacio bombetinu, dodatno poljuljavsi ionako grogiran tim od posledica ispadanja iz LS. Nekoliko dana pred Partizan koji je mogao da izleci sve rane - osigura titulu, plasman u tu famoznu Ligu Sampiona i digne atmosferu na maksimalnu pozitivu. Usput receno, glavni ciljevi su ostvareni - titula i plasman u Ligu Evrope kroz plej of, uz +7 u prvenstvu koje ti garantuje LS. Dakle, nije postojao niti jedan jedini razlog da ode tako naprasno i na ONAKAV nacin. Izdajnicki, u najgore nevreme. Morao je sacekati minimum do zimske pauze kao gospodin mu pre njega. 

Znas i sam da ovo nije tacno. Koliko se sjecam i ti si bio za to da ostane Stankovic, kao i ja, ali ovo prosto nije tacno. Ja licno poznajem ljude koji su ga polivali govnima, koji su ludi za Zvezdom, ali to su jednostavno povrsna pracenja fudbala, sporta, svega, i to je to.
Ogromna vecina tih komentara su navijaci Zvezde, 99% tih komentara, ja sam i gledao otprilike da li su lazni profili ili neki trolovi, sve su to navijaci kluba.

Gajic nije izgubljen zbog Picinija, nego je Picini dosao jer se Gajic raspadao cijelu polusezonu. Pa je Gobeljic cak bio bolji od njega za klasu. Nakon odlicnog proljeca 2020. , dje smo svi ocekivali da nastavi tako on se raspao. Bio je prva opcija tad, i pao u drugi plan iza Gobeljica, cak su i veliki kriticari Gobeljica tad pricali da je on trenutno bolji od Gajica. Jesen 2021. godine. Onda dolazi Picini na zimu, i Gajic tek tad pocinje da igra iz nekog razloga, da li ga je to razmrdalo ili sta... I pored toga sto je dobra domaca opcija imao je i on pomracenja svijesti, recimo gol Partizana u finalu kupa, dje lopta prelijece 16, on kasni i plus okrece ledja  umjesto da napravi jos par koraka i udje u blok muski Urosevicu. 

Sanoga takodje nije eliminisao, nego mu je bio jedan od najbitnijih igraca, jednom ga je ostavio na klupi u kupu i Sanogo je napravio cirkus, sto je potpuna njegova krivica. Pavkov je imao 10 kila viska i bio jedan od najgorih igraca u ekipi kad je eliminisan, i  upravo nakon toga se vratio bolji. Kanga je takodje bio los dok ga Stankovic nije klupirao, pa je iz toga izasao bolji nego ikad. Svakog igraca je klupirao bas kad je trebalo, osim Kataija pocetkom ove sezone, jer je imao ogromno povjerenje u njega, bojim se da je to na kraju kostalo i Kataija, i klub i Stankovica. Ohi je klupiran jer je ekipa bolje igrala sa Pavkovom, i to smo svi vidjeli, iako je Ohi tri puta bolji igrac od Pavkova.

Ovo o tome da je pobjegao, samo cu ti reci da to pisu samo oni koji su ga ustvari i tjerali da ode, a ti nisi taj... koji su govorili: Ako ima grama obraza treba da ode, sram ga bilo, sjedi tu ima 600k ne moze da udje u LS, aaa Vladan Milojevic legenda, narkoman, gradjevinski radnik, ljubibrat, Terzina podguzna muva, dunster, neznalica, lazni trener, lazna legenda, navijaci ga drze jer se tale zajedno... e ti ljudi pisu da je pobjegao, zato sto ne mogu sebi da objasne kako to da bez njega ne igramo bolje, i zato sto im je zelja da budu u pravu ispred zelje da klubu bude bolje (kao i uvijek).

5 минута раније, Recoba said:

Imali smo mi meceve i ranije bez Kataija i Ivanica, pa nismo nikad ovako izgledali. Katai nije igrao dvomec sa Milanom, usao je u revansu 10-15 minuta. A to je bio vrhunski odigran dvomec, nije niko ni primetio da nema Kataija. Fora je da sakrijes mane ekipe, a da izvuces ono sto je dobro. Juce se od prvog minuta videlo da mi uopste nemamo ideju kako da napdnemo njihov gol. Bezopasniju Zvezdu ne znam kad sam gledao poslednji put.

Sve tacno, ali pricam o ovoj sezoni samo. Tad si imao Sanoga u naponu snage, rusio sve pred sobom, odigrao pata-pata sa Kesijem. Ivanica koji se ponavljao u defanzivi milion puta, Gobeljica koji je odigrao za svoje standarde odlicno na lijevom beku do onog pomracenja uma kod crvenog kartona, sto samo on moze da uradi. Uglavnom tad je sve prstalo od naseg trcanja.

Edited by czbp

2 minutes ago, Dr. Mabuz said:

On je mozda dobar trener za ekipe gde se igra bez pritiska.

Ako bude smenjen posle njega mora na klupu da sedne neko ozbiljno zvucno ime , a neki cirkuzant poput Lalatovica , Veselinovica , Kosanovica

Ako  Miha do zimske pauze na nadje angazman eto njega 100% kod nas . Nije Terzic blesav da ga preskoci i da koliko toliko pokupi poene.

Miha je nikakav trener, a jos i bolestan. Sigurno mu ne treba jos i ovaj pritisak.

3 hours ago, keyser_soze said:

Poenta  i jeste da trener shvati koji je i kakav klub dosao da trenira 

Ne volim kada trener toga nije svestan a mislim da Milojevic nije .....Isto kao matori jarac misli da trenira Borusiju pa se zna ko je prvi (Bajern) ostali se zabavljaju

Milojevic nije svestan da trenira klub gde je nereseno kao poraz u domacem prvenstvu gde derbi mora da se kida 

Nisi dosao druze u Romu pa vazno da udjes u LS...nisi dosao u neki skandinavski klub gde imas vremena fino da postavis sistem ljudi da gledaju fudbal i vazno je ucestvovati 

Stankovic je bio trener pocetnik i mozda nije imao to iskustvo i znanje ali je bas zbog te svesnosti kluba i sta se ovde trazi a uz to jos veli Zvezdas (pa ga to bolelo ) toliko se fizicki i psihicki iscedio i promenio za par godina ....Svestan si kluba  li mozda nemas toliko znanje i zato te kida 

I onda se povučeš jer nije realno da tri puta ispadneš od u kvalifikacijama od timova koji nisu neki bauk. Ne kukaš na jednu utakmicu, fizičku spremnost, toplo vreme, danas svi igraju fudbal, koliko pomoćnih terena ima Šerif itd. Jer seo si na klupu kada je klubu baš lepo išlo.

2 hours ago, keyser_soze said:

Ekipa u totalnom rasulu lagano igrala domacicu punili indijanske ekipe 

Izgubili od Makabija koji je sve samo ne indijanska ekipa 

Uz to ekipa 

Ja bih rekao pre da je Milojevic preuzeo ekipu od Stankovica kao sto je Stankovic od VM ...Znaci imas ekipu koja duze igra zajedno koja igra domacicu sigurica trenutno prva ....Tvoje je samo da nastavis i unapredis

Ako poraz od Makabija znaci rasulo ???? onda sta reci

A bice mozda da je nsto drugo ....Ljudi lose partije Milojevica opravdavaju rasulom koje je Stankovic ostavio ( samo poraz od Makabija ) , a ne postavljaju mozda da su ovi rezultatt "zasluga " Milojevica

Kako može biti isto preuzimanje ekipe DS i MM. Dejan došao na polusezoni imao pripreme, 6 bodova i ekipu koja je na jednu loptu ostala bez proleća Evropi posle 2 LŠ.

MM došao dva dana pred derbi u tim koji je ispao u kvalifikacijama gde je ukupno odigrao manje od jednog poluvremena da valja za 180 minuta. Prodali Pavkova, Ohija, Šilja povredjen, Ivanić povredjen,Katai i Rodić u kanalu, Kangva ni na nebu ni na zemlji,Kulibali 3 meseca nije trenirao, nemaš desnog beka. Nije isto

4 минута раније, Dark22 said:

MM došao dva dana pred derbi u tim koji je ispao u kvalifikacijama gde je ukupno odigrao manje od jednog poluvremena da valja za 180 minuta. Prodali Pavkova, Ohija, Šilja povredjen, Ivanić povredjen,Katai i Rodić u kanalu, Kangva ni na nebu ni na zemlji,Kulibali 3 meseca nije trenirao, nemaš desnog beka. Nije isto

Nikakve logike nema da se optuzuje trener koji je ostavio ekipu na prvom mestu i sa tim jednim porazom u Evropi da je ekipa u rasulu a dodje covek i odigra nereseno derbi , jedva bod sa TSC izgubi dve u Evropi ??? Ko god da gleda objektivno sa strane rekao bi " Cekaj bre pa ovaj je ima pre toga bolje rezultate i ekipa igrala bolje 

Ti igraci sto su bili povredjeni i ranije je bilo povredjenih ...Evo kolega malopre naveo da smo bez Kataia igrali protiv Milana

I najbesmislenije je da se povezuje Makabi sa proslogodisnjim ispadanjem iz kvalif za LS ...Pa cekaj majku mu valjda je bila LE izmedju i neki rezultati 

Da kaze se ispao je od Makabija a pre toga igrao LE ovako i ovako a pre LE ispao u kvalif LS ...Ne moze da se izbrise ta LE 

Ja  garantujem da jedosao kvalitetan trener ne bi se pricalo o rasulu Strankoviceve ekipe vec o novom treneru ...Prica o rasulu Stankoviceve ekipe je alibi za ovo sto pokazuje MM

7 minutes ago, Denzel said:

Miha je nikakav trener, a jos i bolestan. Sigurno mu ne treba jos i ovaj pritisak.

Vec je izjavio da mu zelja da nam bude trener , dakle dobra volja postoji ali da li je sad trenutak pitanje je. Ne bi Terzic njega doveo kao dobrog ili loseg trenera vec bi ga doveo na ime , legenda kluba kurci palci. 

Mada nije iskljuceno da ce Milojevic ostati i do kraja sezone , cisto da mu pruze sansu jer ce imati tri meseca da spremi ekipu za prolecni deo. 

Posted (измењено)

Ekipa nam je psihicki u ocajnom stanju, to je bilo jako vidljivo do sada. Jednom kada vrate samopouzdanje koje su imali, da ponovo pokazu zelju i agresivnost na terenu, e tada ce doci i bolja igra i rezultati na koje smo se navikli. Na tome najpre treba poraditi.

Ne sme ispadanje od Haife i odlazak Stankovica na prepad da bude izgovor za svaki neuspeh. Krivicu osim trenera i uprave, moraju da snose i sami igraci koji ne igraju ni priblizno na nivou na kojem to mogu.

Edited by kapiten

2 minutes ago, keyser_soze said:

Nikakve logike nema da se optuzuje trener koji je ostavio ekipu na prvom mestu i sa tim jednim porazom u Evropi da je ekipa u rasulu a dodje covek i odigra nereseno derbi , jedva bod sa TSC izgubi dve u Evropi ??? Ko god da gleda objektivno sa strane rekao bi " Cekaj bre pa ovaj je ima pre toga bolje rezultate i ekipa igrala bolje 

Ti igraci sto su bili povredjeni i ranije je bilo povredjenih ...Evo kolega malopre naveo da smo bez Kataia igrali protiv Milana

I najbesmislenije je da se povezuje Makabi sa proslogodisnjim ispadanjem iz kvalif za LS ...Pa cekaj majku mu valjda je bila LE izmedju i neki rezultati 

Da kaze se ispao je od Makabija a pre toga igrao LE ovako i ovako a pre LE ispao u kvalif LS ...Ne moze da se izbrise ta LE 

Ja  garantujem da jedosao kvalitetan trener ne bi se pricalo o rasulu Strankoviceve ekipe vec o novom treneru ...Prica o rasulu Stankoviceve ekipe je alibi za ovo sto pokazuje MM

Pa nije ovo termin na malom fudbalu. Samo da te podsetim mi smo dve teške utakmice u prvenstvu odložili. Zašto?

Ne postoji trener koji će za dva dana da promeni ekipu koja je totalno nespremna i psihički i fizički.

4 минута раније, Dark22 said:

Pa nije ovo termin na malom fudbalu. Samo da te podsetim mi smo dve teške utakmice u prvenstvu odložili. Zašto?

Ne postoji trener koji će za dva dana da promeni ekipu koja je totalno nespremna i psihički i fizički.

Kakve veze ima termin na malom fudbalu

Pisao sam vec ranije ajd opet ....Obicno kada dodje nov trener se bas prvih par utakmica oseti promena ...Ovde smo bas prvih par utakmica igrali losije ....

Ta ekipa takva je uzela dve duple krune , pocela prvenstvo sa laganim pobedama ...Ako je utakmica sa Makabijem jedina utakmica koju smo odigrali tokom godinu dana sa ovim timom onda OK mozemo da kazemo da ekipa lose izgleda i fizicki i psihicki

Objektivno covek na klupi izgleda kao zalutao u poslu i da nema pojma sta dalje 

Sa Stankovicem bi TSC lagano prosli , derbi mozda i pobedili al ajd da bude i nereseno ...A iz ove dve utakmice u Evropi imali bi 2 ili 3 boda 

7 minutes ago, keyser_soze said:

Sa Stankovicem bi TSC lagano prosli , derbi mozda i pobedili al ajd da bude i nereseno ...A iz ove dve utakmice u Evropi imali bi 2 ili 3 boda 

A koliko smo derbija dobili sa Stankovićem na jna? Gubili smo mi i od Midjitlanda na Marakani i Hofenhajma. Pa i Surdulice, a znali smo i dosta puta da branimo 1:0 na svom stadionu. Ova grupa u LE je mnogo teža od dosadašnjih.Tako da je to mož' al i ne mora da bidne.