Jump to content

Милош Милојевић и стручни штаб

Lokalac

Recommended Posts

Milosu zelim puno srece i hrabrosti u radu, da dostigne i prestigne uspehe svog prezimenjaka i Stankovica!! Prizeljkivao sam nekog iskusnijeg trenera ovog puta, nekoga ko je vec igrao i prolazio kval. za LS, no dobro, mozda ovo bude odlicno resenje!

Videcemo kako ce sve ovo funkcionisati obzirom da je opet puklo po treneru a ne po nekom drugom, citaj Mrkeli!

2 minutes ago, Dr. Mabuz said:

Taj Novakovic  je pre 3 godine pricao kako ce nas Kopenhagen razmontirati i da je bolje da nam je zapao Ajaks jer bi znali na cemu smo.

Kad smo izbacili Kopenhagen , lik poceo da prica kako je to najgori Kopenhagen u istoriji i da nista ne znaju. 

Lik je dete B92...

Srećno Miloše! Slušao sam ga pre Pjunika,vidi se da je u trendu što se fudbala tiče,do skora je bio tu,ima poznat igrački kadar i relativno lagodnu situaciju u domaćici,plus LE kao bonus. Prvo da sutra ne bude nikakvih nepredviđenih situacija,da se spakuje nekoliko golova Javoru a onda da izađemo napaljeni i besni na onaj lavor i ispišamo se po gamadi.

Za ovih tri meseca do pauze idealna zamena. Zna tim i zna šta mu još treba od igrača, tako da mu nece trebati neko veliko vreme da se adaptira. Ako rezultati i stil igre odgovaraju onda je kupio sebi kartu za duži angazman. U suprotnom mislim da ćemo koristiti dužu zimsku pauzu za neki veći reset. 

Nadam se da će kondicioni biti stranac-Skandinavac ili onaj čovek koji je radio sa Vladanom u stručnom štabu.

Milošu sve najbolje, da nastavimo gde smo stali u MSL i drugo ili treće mesto u LE ja ću biti zadovoljan.

Samo da ne krene rasprodaja igrača. Ohija je on preporučio, zna ekipu, bio je deo svlačionice, poznaje klub i upravu.

4 minutes ago, vodomer said:

A ko ostaje/dolazi u stručni štab?

Just now, Stevke said:

Panoncini, Saso, Brivio i Sakic su svi tu zbog Dekija. Nešto mi nema logike da ostanu. Za klub bi svakako bilo bolje da idu. 

Uglavnom svaki šef stručnog štaba dovodi svoje pomoćnike tako da otom potom. Još nije ni predstavljen kako valja, znaće se ubrzo verovatno.