Jump to content

Kosarka Superkup 1993

Recommended Posts

Odavno se zna za ovaj trofej,da li je moguce da ga jos nismo zvanicno priznali ?

Svaka nam cast zaista...

Drago mi je sto nakon RSB ovde nastavljas sakupljanje trofeja naseg sportskog drustva,imam samo jedno pitanje,dokle se stiglo sa onim kupovima Srbije i koliko tu trofeja bimogli da racunamo ?

1 минут раније, ljupce said:

Odavno se zna za ovaj trofej,da li je moguce da ga jos nismo zvanicno priznali ?

Svaka nam cast zaista...

Drago mi je sto nakon RSB ovde nastavljas sakupljanje trofeja naseg sportskog drustva,imam samo jedno pitanje,dokle se stiglo sa onim kupovima Srbije i koliko tu trofeja bimogli da racunamo ?

Ovaj trofej jos uvek nije zvanicno zaveden ali nadamo se da ce i to da se desi jednom. Sto se tice Kupova Srbije iz 50-tih koji su igrani za period 1949-1958 i za njih sam pronasao sve informacije, osvojili smo ih ukupno 4: 1950, 1952, 1953 i 1955 i imam sve podatke i izvestaje finala kao i informacije da je takmicenje bilo u organizaciji Saveza i da se ekipi koja je osvajala Kup 2 puta uzastopno ili 4 puta u razlicitim godinama dodeljivao prelazni pehar Kosarkaskog Saveza Srbije. Radim na tome da se to sve dostavi SD i KK i videcemo sta ce da bude sa tim trofejima, nadam se da ce i oni jednom da se ozvanice.

Nastavicu svakako ovde da se borim za svaki trofej koji nije zvanicno zaveden da se zavede i za svaki trofej koji jos nije evidentiran da se evidentira kao npr. Prvenstva i Kupovi Republike, Prvenstva i Kupovi Beograda, regionalni, Evropski i Interkontinentalni trofeji kako za seniore tako i za mladje kategorije.

• 6 months later...