Jump to content

ФК: Играчки кадар 2022/23

Punkerstein

Recommended Posts

22 минута раније, Jovke said:

Ma Katai je majstor, ovaj je trkacko grlo sto se kaze... Ali ljudi su u pravu da nam je korisniji Mitrovic za Ligu Sampiona, Katai je daleko trkacki od tog nivoa fudbala. 

Mi ne mozemo da dominiramo u evropi, kao u nasoj ligi pa da Katai tu dolazi do izrazaja, u evropi je igrac manje, nema fudbala bez trcanja... 

Митровић има простора да буде играч какав нам треба за лш али то и даље није, видећемо како ће и он и Мотика да се развијају до лета. Нама је проблем што Катаи баш не личи на себе (ипак и такав уме једним потезом да направи хаос) али ако се доведе мало у ред физички увек бих пре изабрао њега него Митровића, колико год овај мали био таленат и потенцијал. 

4 hours ago, czbp said:

Mislim da je @Crni Bombarder mislio na to da bi ako mora da bira izmedju prodaje Mitrovica sad, ili prodaje Kataija i Ivanica, izabrao drugo i ja se slazem.

Mitrovic treba da bude okosnica na krilu, on je za LS bolji od Kataija.

Apsolutno!

4 hours ago, Са истока Маракане said:

On verovatno u karijeri nece imati Kataievu lucidnost, dribling, kreativnost, osecaj za gol.

Doduse nije ni taj tip igraca, ali mislim da silno gresis kad tvrdis da je bolja opcija od Kataia na krilu.

Pogotovo sto Katai ne igra po krilu nego iza napadaca i levo i desno.

Po meni, zamena za Kataia treba da bude mali Mijatovic, bas zbog svoje kreativnosti i osecaja za prostor i proigravanje.

To Mitrovic nema, on je prosto krilo i to je to.

Mitrovic ce biti bolji igrac od Kataija u buducnosti i imace ozbiljniju karijeru!

Mitrovic je velika radilica i zeljan je da uspe i da bude sve bolji i bolji i da svakog dana napreduje....

Katai jeste Magiko, ali i lenja ''bitanga'' koja je mogla da bude mnogo bolji i ozbiljniji igrac nego sto jeste....

2 hours ago, Виктор Баринов said:

Митровић има простора да буде играч какав нам треба за лш али то и даље није, видећемо како ће и он и Мотика да се развијају до лета

Зар је Мотика још у клубу?? 🤔 Био сам убеђен да је негде на позајмици.

Mitrovic je prototip modernog krila, slazem se ja da on nema Kataijevu lucidnost, alu nema ni Katai djelic brzine koju ima Mitar...

Katai je magija, zaduzio nas je igrama sve to stoji, ali zaduzio nas je i Ben pa su prozivali ljudi produzenje ugovora kad je potpisano.

Kazem, ima ovo pola godine sad da vidimo da li je jesen samo pad forme, ali bojim se da nije bas tako. Znajte da ne postoji taj lijevi bek na kugli zemaljskoj koji ce da istrpi pritisak po toj strani u LS ako Katai bude igrao ono njegovo...

LS ne prasta, svaka ekipa ce nas urnisati po toj strani, sve Kostica da dovedemo a ne sa Rodicem... jednostavno to je konstantno 2 na 1 pritisak, Katai 45m ne moze izdrzati samo u napadu da se ponavlja a ne i odbranu da pomaze.

Sto se tice domacice tu je bio na momente dobar, u Evropi katastrofa izuzev meca sa Trabzonom dje smo ih masakrirali svakako timski. Dakle u ligi je da kazemo bio bolji od Mitra, u Evropi Mitar za klasu ispred.

Sacekacemo proljece pa da vidimo, ali Mitra niposto ne smije Zvezda prodati, to bi bio zlocin.

Posted (измењено)

Katai je užasno spor kada vuče loptu napred, dribling mu je takodje jako spor, to nema šanse da prodje pored izrazizo brzih bekova, može on Alfonsu Dejvisu da gurne loptu kroz noge kad hoće, ali ne može da ga izbaci iz igre, jer će ovaj uvek pre njega stići do lopte. 

Nijje čudo zašto nije napravio karijeru u Evropi, iako kod nas izgleda kao Mesi, ogromnu razliku pravu, ali brzina na jako niskom nivou, to u LŠ neće proći. 

Iako mi je Katai omiljeni igrač ove generacije, gurnuo bih Mitrovića u prvu postavu, čak ja njega ne bih nikad prodavao, već ga spremao da bude okosnica tima narednih sezona. 

Edited by DjapeDelija91

Mitrovica treba forsirati i prodati, jer je mlad igrac i na njemu se moze i mora dobro zaraditi.

On je neko ko mora da igra iskljucivo da bi se prodao a Katai i Ivanic su tu da donose titule i obezbedjuju igranje u Evropi. 

U tome je razlika. 

3 minutes ago, NikolaCzv said:

Mitrovica treba forsirati i prodati, jer je mlad igrac i na njemu se moze i mora dobro zaraditi.

On je neko ko mora da igra iskljucivo da bi se prodao a Katai i Ivanic su tu da donose titule i obezbedjuju igranje u Evropi. 

U tome je razlika. 

Da, ali ne pre vremena... Mitrovica nikako ne smemo prodati ove zime, a na leto bi bilo u redu ali da je cifra minimum 10 miliona, a posto je tesko ocekivati da ce na leto neko toliko da ponudi, onda decko treba da igra i u LS, tu se dize cena, pa na sledecu zimu prodavati... Ne sme da se ponovi greska kao sa Joveljicem i Lazeticem, jer prodaje njih dvojice su mnogo veci problem od odlazaka igraca koji se ovde navode zato sto oni nisu prakticno ni debitovali, a ova dvojica su pokazala potencijal i prerano prodada... Dobro, izuzimam Adzica jer on jeste pokazao kvalitet, ali o njemu je bespredmetno pricati, za njegov slucaj je on sam najvise odgovoran, a ne uprava

Nadam se da je Motika svjestan situacije u kojoj se nalazi i da ce ovih 6mjeseci iskoristiti maksimalno da poboljsa svoju igru i izgine na treningu. 

Mitar ce sve su prilike ako ne vec sad u jan u junu napustiti klub, cim dodje valjana ponuda, vrv 4/5m. Katai je u padu i sve su prilike da nece moci jos dugo da igra na poziciji krila zbog svoje motorike kooja ga nikad krasila nije a pogotovo ne sad. 

Ako je pametan, mora da bude svjestan da mu se vrata polako otvaraju i da tu sansu iskoristi maksimalno i dokaze da je vrijedan podrske i forsiranja jer drugu sansu dobit nece sve su prilike. 

Raduje ona Terziceva recenica da je drugi covjek po pristupu i zalaganju, mnogo bi nam znacilo da se podigne i da rijesimo lijevo krilo sa  njim za sledecu sezonu. 

Motika treba da se spusti malo na zemlju zbog svoje nadmenosti,a onda,da pocne,da izgradjuje licnost u crvenoj zvezdi i tek onda da se bori za mesto startera.

Sto pre to bude shvatio pre ce poceti da igra,a i da nam se isplacuje ulozeni novac.

Zna li neko gde i sta mu je sa bratom? Dosli su u paketu,igrali?

Nikako se ne smemo odreci Kataija i Ivanica. Jednog od njih dvojice (realnije je Ivanica) i nekako, dalo bi se to nadoknaditi, ali koliko god da su njihove partije u poslednje nekonstantne, njihov doprinos je i dalje nemerljiv i gubitak obojice bi nas znatno oslabio. Mi smo poradjali golove protiv niskih blokova ove polusezone, a upravo njihova lucidnost je to na kraju i resavala. 

Za Kataija i dalje itekako ima mesta u nasem timu i ako mozda za evropu treba da bude pomeren u sredinu, da se sto manje trosi i vraca nazad. Kod Mitrovica je talenat primetan i ovakve brzinske sposobnosti se ne ispustaju za 2, 3 ili 5 miliona, decko mora da dobija sansu. Kuburi sa tehnikom, istina, ali od njega moze da postane fantastican igrac i nadam se da su u klubu svesni toga i da ga nece pustiti tek tako.

Uglavnom, Katai i Ivanic nama igracki donose mnogo vise od onoga sto bi mogli da uzmemo za njih, ali bi se odlazak Ivanica verovatno dosta lakse nadomestio, sto zbog obestecenja, sto zbog njegovih padova u igri koji su ponovo prisutni. Mitrovic ne sme biti pusten u ovom prelaznom roku, to je potencijalno transfer od 10+ miliona ako se bude pametno radilo sa njim.

Posted (измењено)

E svasta sam procitao, Mitrovic korisniji od Kataija u LŠ? 

Nemojte da se zezamo, covek koji ima 32 godine i mnogo isksutva da nam ne bude udarna igla nego Mitrovic koji je do pre dve godine igrao amaterski fudbal.

Katai je majstor fudbala, igrac koji je dao 50+ golova , iako su ga godine stigle i nije vise spreman trkacki da odgovori ne znaci da jednim potezom ne moze da resi mec. 

Malo se potcenjuje Katai, iako je imao "losu" polusezonu dao je 10ak golova, neke i odlucujuce, bukvalno ih izmislio kao u Surdulici. Mislim da ce nam biti od znacaja u LŠ sigurno.

Mitrovic nadolazi, ima jos mnogo da radi, brzina je tu nema sta, talenat je tu, samo rad.

Ono sto vrhunski fudbal ne prasta, to su spori bekovi i fizicki i trkacki nesposoban vezni red, jer tu se vodi glavna borba. Kanga-Sanogo-Ivanic ne sme biti vezni red koji ce igrati na nivou LŠ jer ce nas svi vrlo lako pretrcati i nadjacati. Isto tako, Rodic je sigurno jedan od razloga sto smo losije igrali, jer jednostavno vise nema njegovih ponavljanja po levoj strani i treba nam sveza krv i levo i desno.

Azarov kao opcija na beku mi se nikako ne dopada kada ga zamislim da cuva Salaha, Dembelea, itd. 

Isto tako, desno smo tanki jako, ovaj momak Lazar Nikolic treba mu dati sansu, jeste igrao krilo veci deo karijere, ali iskreno ne uliva mi nadu. 

Tako da stranci na bekovima su nuznost, nazalost.

Edited by Urke17

21 минута раније, NikolaCzv said:

U tome je razlika. 

Sve dok je takav stav kluba, da mladi koji pokazu i dokazu talenat na terenu pod pritiskom, idu u izlog i prodaju na prvi ozbiljan namig, mi nista uradit necemo. Nemoj da trubis kako nam dug ne visi nad glavom i kako nismo pod opterecenjem a ovamo da pricas kako moras da prodas  kako bi zivio do daljnjeg, jer to dvoje ne idu jedno sa drugim pod ruku. 

Ako je situacija stvarno takva da nemamo dospjelih dugovanja i da nam je glava iznad vode onda nema razloga ne stati iza nekog i sacekati da taj dostigne svoj vrhunac kod nas i prebaci kvalitetom ligu u kojoj mi igramo. Previse je Mitrovica i bolje zarade od njih propusteno al ajde da to bude pod opravdanjem moranja radi funkcionisanja kluba u narednom periodu. Sad toga ne smije da bude, pogotovo ne zbog novca koji je obezbijedjen i koji ce doci u klub sledece sezone. Da se odluce za jednu od ove dvije price i da je guraju a ne kao neko ko boluje od alchajmera jedno pa drugo u zavisnosti sta vise odgovara i miluje uho. 

10 minutes ago, Urke17 said:

E svasta sam procitao, Mitrovic korisniji od Kataija u LŠ? 

Nemojte da se zezamo, covek koji ima 32 godine i mnogo isksutva da nam ne bude udarna igla nego Mitrovic koji je do pre dve godine igrao amaterski fudbal.

Katai je majstor fudbala, igrac koji je dao 50+ golova , iako su ga godine stigle i nije vise spreman trkacki da odgovori ne znaci da jednim potezom ne moze da resi mec. 

Malo se potcenjuje Katai, iako je imao "losu" polusezonu dao je 10ak golova, neke i odlucujuce, bukvalno ih izmislio kao u Surdulici. Mislim da ce nam biti od znacaja u LŠ sigurno.

Mitrovic nadolazi, ima jos mnogo da radi, brzina je tu nema sta, talenat je tu, samo rad.

Ono sto vrhunski fudbal ne prasta, to su spori bekovi i fizicki i trkacki nesposoban vezni red, jer tu se vodi glavna borba. Kanga-Sanogo-Ivanic ne sme biti vezni red koji ce igrati na nivou LŠ jer ce nas svi vrlo lako pretrcati i nadjacati. Isto tako, Rodic je sigurno jedan od razloga sto smo losije igrali, jer jednostavno vise nema njegovih ponavljanja po levoj strani i treba nam sveza krv i levo i desno.

Azarov kao opcija na beku mi se nikako ne dopada kada ga zamislim da cuva Salaha, Dembelea, itd. 

Isto tako, desno smo tanki jako, ovaj momak Lazar Nikolic treba mu dati sansu, jeste igrao krilo veci deo karijere, ali iskreno ne uliva mi nadu. 

Tako da stranci na bekovima su nuznost, nazalost.

Ko je to rekao da Mitrovic vise donosi od Kataija? Meni je Katai najbolji igrac kog sam ikada gledao u Zvezdi, a Mitrovic sta to znaci treba da radi? Pa zar se on vec nije dokazao i to u Evropi? Davao je golove Ferencu, da ne pricam za ucinak u kvalifikacijama,  njega uopste ne treba posmatrati kao nekog tako pukog talenta koji mora da se dokazuje, jer on se dobrim delom vec dokazao... Samo treba ovako da nastavi, i da ga uprava ne proda pre vremena, to je sve..

PS. Mijatovic je neko koga isto se ne bi smelo prodati MINIMUM jos godinu dana.. Ako treba uzeti novce onda Erak pre svih, a potom Ivanic i Bukari, dakle da, u perspektivi pre prodati Bukarija nego Mitra i Mijata, ali kazem to je u perspektivi, nama uopste ne gori toliko, zato bi najrazumnije bilo da se proda Erakovic ako nam je potreban kes