-
Чланови на теми
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
3,220
KK:Бивши играчи и тренери
Čovek koji je jebao ubicu i dezertera posred usta!!! Alimpije, ponosni smo na ono što radiš. Jednoga dana, opet ćemo biti zajedno... -
-
121
31.коло ЕЛ:Црвена звезда-Валенсија
Ocekivao sam pobedu, bez obzira sto je Valensija mnogo dobra ekipa, na papiru mozda bolja od nase, ali pobedu od 19 razlike sigurno nisam. Ovu utakmicu je opet dobila glava, kao i proslu. Odbrana je bila labavija, nego na prosloj utakmici, ali jacu odbranu protivnik svojom igrom nije ni zahtevao. Napadacki su opet nasi igraci bili kreativni, igralo se pametno. U koliko i Efes i Armani izgube u sledecem kolu, moze Zvezda oboje da ih preskoci, jer ce od Armanija imati pobedu vise, a sa Efesom ce imati isto, ali bolje medjusobno. Naravno zelja je da izgube Zalgiris, Partizan i Baskonija. U ovom scenariju, Zvezda bi posle Asvela dosla na 10-to mesto i moze se nastaviti san o F8. Sto se mene tice, dokle god postoji i najmanja sansa, toga se necu odreci. Tako da kod Asvela u goste nema zasto da se ide turisticki, nego iskljucivo takmicarski. Ima razloga za to. A Bog je veliki, pomocice i pogledace nasu Zvezdu. Sve karte na sto, uz Bozju pomoc do velike pobede i nada za povoljan razvoj situacije, sto se tice drugih. Za vikend je utakmica sa Megom, gde moze rsterecenije, ne putuje se iz Beograda, pa onda u Beograd dolazi bratski klub, ovog puta u ulozi velikog rivala, Olimpijakos. Pobeda u Pireju me ne hrabri, ova utakmica nece da lici na tu ni malo. Ali imace vremena da se za nju ekipa konsoliduje. Opet da povoljni budu rezultati drugih. I onda gostovanje Borcu u Aba ligi, pa za kraj ligaskog dela Evrolige, a sto se i dalje nadam da za Zvezdu nece biti kraj sezone sto se tog takmicenja tice, dolazi Fenerbahce. Posle toga u ,,Pionir" dolazi Split, sto je kraj ligaskih delova takmicenja i ostaju jos da se odigraju odlozene utakmice sa C. Olimpijom i Mornarom. Cilj da se obe sezone ostane sampion Jadrana je veliki. A pod tim uslovom na leto Zvezdu sa Duskom Ivanovicem cega velika generalna popravka tima i nadam se pocetak nekih jos vecih uspeha i pravog iskoraka u Evropi. Ja znam da to usima mnogih ne prija, ali kada kao trener dodjete u 8. kolu, a ekipa ima 1-6 iz pretodnih 7, i na kraju ukupno 17-17, znaci vasih 16-11, sa ekipom koju niste selektirali, ni pripremali za sezonu...To je uspeh, sto se tice Evrolige. A osvojite pored toga KRK, Aba ligu i KLS, realno, to sve, protiv ekipe kakva je Partizan, sto opet neki nece da prihvate za realno, je ogroman uspeh i veliki ostvaren cilj. I dodate na to sta se sve tokom sezone desavalo, cini samo sve to jos vecim. Borba do kraja, jako, muski i casno.- 1
-
-
1,443
Милош Милојевић и стручни штаб
Прво ми да се решимо ових паламудаша што глуме тренере и свезналице у свлачионици и причају ко шта треба да игра и не зарезују тренера ни 2%. Ту највише мислим на Борјана и Гобељића. Свако ко се токсично понаша и мисли на своје интересе, а не интересе клуба треба да попије шут карту. Џаба нама и тренер странац ако крену иста срања да се дешавају. Ово за Милоја уопште није тачно, то да је отеран. Не знам ко је почео овакву глупост да шири и што су поједини ту глупост сварили. Јест' било можда неког незадовољства због тога како је Звезда изгледала у ЛШ, али Милоје је био свестан да је са екипом коју је водио достигао плафон и отишао на време као господин и шампион, и као најбољи тренер у историји клуба пост-Баријевксе ере. -
38,217
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда