Jump to content

ФК: Играчки кадар 2022/23

Punkerstein

Recommended Posts

Ne znam bas koliko je bio trazen, igrao je na pozajmici u klubu sa Kulibalijem... Dakle, osrednjem. 

Nece on nidje...

Mene vise od tih njegocih reci, ako ih je uopste i bilo brinu neke Milojeviceve reci iz intervjua valda juce, gde je sve sto treba da ostane medju cetiri zida, u svlavionici receno u pero nekom burek novinaru.

Tipa nije konstantan, ljuti se kad postigne gol, a posle ne igra, ne trudi se isto protiv Lucana i Trabzona itd...

Druze, pa na tebi je da ga izvajas, da ga nateras, zato si placen, ne mogu ja umesto tebe. Mani se cmizdrenja na portalu.

1 minute ago, SHERIFF said:

Ne znam bas koliko je bio trazen, igrao je na pozajmici u klubu sa Kulibalijem... Dakle, osrednjem. 

Nece on nidje...

Mene vise od tih njegocih reci, ako ih je uopste i bilo brinu neke Milojeviceve reci iz intervjua valda juce, gde je sve sto treba da ostane medju cetiri zida, u svlavionici receno u pero nekom burek novinaru.

Tipa nije konstantan, ljuti se kad postigne gol, a posle ne igra, ne trudi se isto protiv Lucana i Trabzona itd...

Druze, pa na tebi je da ga izvajas, da ga nateras, zato si placen, ne mogu ja umesto tebe. Mani se cmizdrenja na portalu.

A bio je trazen koliko toliko, osvojio je pre nas kup sa Nantom. Primetno je da sa Milojevicem nije upstostavio neki harmonican odnos i u pravu si, trener si, ti si odgovoran za ponasanje i neciji trud i motiv da izgara na svakoj utakmici. Pomisljao sam da mozda ne igra da ne bi ostvario neke bonuse iz ugovora itd. Valjda necemo sami sebi po stoti put stvoriti problem koji smo resili.

Posted (измењено)

Na konto Bukarija i dzentlmenskog dog izmedju kluba i njega samo cu se pozvat na Valtazara Bogisica koji je rekao, dogovor je dogovor ugovor je strankama zakon.

I to treba da bude za svakog igraca. Do 26. ugovor, klub se pita, tako da, nemamo brige za njega. 

Edited by mikimaus

Какав је статус ових играча Ненад Крстичић, Радован Панков,Секу Саного, Славољуба Срнића, Калифе Кулибалија, Ибрахима Мустафе, а Бога ми и Вељка Николића?

По мени свима њима овај прелазни рок би требао бити опроштајан из клуба на адреси Љутице Богдана

Narode moj, razmisljao sam pre neko vece (ne pitajte zasto!) kako bi nam danas izgledao sastav da su u upravi Vesic i Lukic, da je predsednik saveza Tole, a u vrhu drzave Dacic (doduse on je i sad) i Boris Tadic... Mislim da bi to bilo nesto ovako:

Kahriman

Gobeljic (c) - Fibel - Edson - Andjelkovic

Srnic - Milic

Parker - Babunski - Motika

Tomane