Jump to content

ФК: Играчки кадар 2022/23

Punkerstein

Recommended Posts

Радуловић је озбиљан играч, да је у неком ТСЦ већ бисмо балавили. 

Технички одличан, лева нога, прекид. Прекид можда и бољи од свих наших стартних 11. Мени лично би он био замена Букарију и припремао се да преузме позицију. 

Не бих волео да га упропасте гурањем на бека. Нема физику ни дефанзиву за бека. Додуше центаршут му је врхунски. 

Можда не буде ништа од њега, али баш би ми било драго да такав тип играча добије прилику.

Posted (измењено)
3 минута раније, Хлапи said:

Радуловић је озбиљан играч, да је у неком ТСЦ већ бисмо балавили. 

Технички одличан, лева нога, прекид. Прекид можда и бољи од свих наших стартних 11. Мени лично би он био замена Букарију и припремао се да преузме позицију. 

Не бих волео да га упропасте гурањем на бека. Нема физику ни дефанзиву за бека. Додуше центаршут му је врхунски. 

Можда не буде ништа од њега, али баш би ми било драго да такав тип играча добије прилику.

Neko ko kaze za Srbiju da mu je rezervna opcija, pa jos i da je igrao za U19 Srbije samo da ne bi imao prazan hod, neka hvala, nek ide u Mladost ili gde vec. 

Neka pravila moraju da se postaju, ne pljujes bunar iz kojeg pijes vodu. 

Edited by Užljevača

Па Иванић и Стојковић су играли исто за Цг јер су били свесни да позив за Срб неће добити. Овај мали је бар стварно Србин из Цг. 

Сигурно је играо за Србију јер је мислио да ће моћи и после, па је сконтао да нема леба и да боље игра негде него нигде. 

Изјаве су вероватно да га не би разапели Милогорци, с обзиром на климу. 

Превише се ми играча одричемо, ако узмемо у обзир колико смо мала земља. Јелте, сви смо принципијелни око неких мање битних ствари, ал зато корупција и јавашлук цвета. 

Imamo 10 bodova prednosti u situaciji kada se ne dele posle regularnog dela, zelim da vidim forsiranje nekih igraca... Na primer zanima me da li je Azarov materijal, onda Kangwa i/ili Nikolic, naravno Ado ako sad dodje, a mislim da hoce, zatim Prucev, Mijatovic, da ne pricam za Mitra maloga..... Ta grupa igraca da se gurne u vatru, ne sad da non stop svi igraju odjednom, ali da dobiju kakav takav kontinuitet, pa makar bio i od 3-4 utakmice... Ako dobijemo naznake kvaliteta, onda jos veci prostor, jer ljudi imamo potencijal, daj da se to iskoristi i da vidimo ko moze biti vrh prica za nas...

Mislim mali Mitar je vec pokazao da je ozbiljan igrac, samo da nastavi da raste

Dobrodošlica Spajiću. Da li sam baš oduševljen njime. Ne baš,dajem prostor da me demantuje ali u Belgiji i Holandiji je odigrao početke sezone dobro i onda nakon par meseci izgubio mesto startera. U Belgiji se čini mi se povredio. U Fejnord je došao slučajno, koliko znam tražili štopera on bio bez ugovora i javio im se pa se dogovorili. Ekipa koja je te sezone izgledala jako loše, on je ispao iz startne postave posle 3 meseca.

Ne razumem ovo za Dragovića, verovatno pokušaj da se ohladi do juna pa da igra LŠ sledeće sezone. Ako mu je želja da ide treba mu izaći u susret. Bar je on pokazao koliki je Zvezdaš.  Sa deset bodova prednosti imamo dovoljno kvaliteta da dodjemo do titule. Eraka ne prodavati sada, sačekati leto ili eventualno učešće u LŠ.

Što se tiče Dejana Stankovića ne bih to puno komentarisao,znamo jedan deo priče, ostalo su nagadjanja. Interesantno da je baš Sampdorija zagrizla za Dragovića.

Radulović bio najbolji igrač Mladosti iz Novog Sada. Ima kvalitet za Zvezdu. E sad, vraćati ga a dal će da igra. 

Po meni je možda bolje još šest meseci pustiti ga da se kali pa ga vratiti.

Zvezda narednih šest meseci treba po meni da sprema tim za Ligu Šampiona. I pitanje je dal može da istrpi mladog igrača. Svako ko dođe mora odmah da bude pojačanje. Mora odmah da igra. 

1 hour ago, Šmeker said:

Radulović bio najbolji igrač Mladosti iz Novog Sada. Ima kvalitet za Zvezdu. E sad, vraćati ga a dal će da igra. 

Po meni je možda bolje još šest meseci pustiti ga da se kali pa ga vratiti.

Zvezda narednih šest meseci treba po meni da sprema tim za Ligu Šampiona. I pitanje je dal može da istrpi mladog igrača. Svako ko dođe mora odmah da bude pojačanje. Mora odmah da igra. 

Nije najbolji, nema kvalitet