-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
399
21.коло ЕЛ:Црвена звезда-Партизан
Није баш да се није очекивало ово. Стока има добар тим, уз то су и комплетни. Јако је тешко неку екипу добити 3х заредом у месец дана. Пораз ко пораз, терај даље, битно је да имамо бољи међусобни скор. Лоше смо одиграли, у паду смо али биће то боље када будемо комплетни. -
399
Nisam ocekivao uopste ovakvo stanje na forumu, ne znam sta vam je, sta fali nam 5 pojacanja i odjednom nista ne valja? Daj opasuljite se jbt, ova ekipa ima strasne rezultate od dolaska DI, nisu to bili dunster timovi sve, Monaka smo ugazili 20+ razlike, Barsu smo fakticki dobili ali ajde to je bolna tema... Ekipa jeste u padu, ali malom, bila je u padu i posle Milana u Bg pa razmontirasmo Oly u gostima koji je bio na vrhu tad cini mi se, sa Vezenkovim u najjacoj formi? Sta vam je jbt, kakva je ovo atmosfera armagedona, trgnite se malo jbt. Ovo nam je najlosiji mec otkad je dosao DI, a oni su odigrali mozda i najbolju odbranu, sa najmanje propusta i autoputeva kao sto znaju da naprave... Lesora smo u 2/2 fakticki anulirali, na moje iznenadjenje ali se pojavio Ledej niotkud, najgori igrac u derbijima i rijesio mec. Na ovaj nas tim treba da dodje Kampaco i Martin da se vrati, mislite da nece i ostali svi izgledati bolje? Dobric je odigrao ocajno prvo poluvrijeme, ali je isto tako poslednjih 5-6 meceva u svim takmicenjima odlican i digao je mnogo formu u odnosu na pocetak, i sta sad ajde da mu jbemo sve po spisku jer smo izgubili jedan derbi? Alo jbt, pa to je ciganstura Dobric, mislite njega ne boli sto smo izgubili? Ja razumijem da su strasti uskomesane, ali nisam ocekivao ovakvu atmosferu kao na sahrani ovdje, maltene vecina se oprostila od top8 zbog 2 poraza, a mi imamo bolji medjusobni skor od vecine protivnika za top8, Baskoniju imamo kuci sa Kampacom, uz 2 od 3 iz ova 3 gostovanja u februaru mi smo na konju i pored ovih poraza. O utakmici nema sta da se prica spec, losi smo bili, puno izgubljenih lopti je odlucilo mec i to je to. Cini mi se da je Dusko mogao da vrati Nedaru minut ranije, ali s obzirom na price da je imao poteskoce mozda je i to razlog. Mislim da bi nama dosta znacilo da Bentil nabije malo samopouzdanja, nije on dunster kakvim ga predstavljate ovdje, kao da se jedva docekalo da krenu losije partije pa da bude "eto, rekli smo"... ocigledno je malo veretizan u glavi, nije mentalno jak, samopouzdanje mu je u nokdaunu, moramo raditi sa njim na tome, Zalgiris je zapalio nekim trojkama recimo... moze on da se digne isto onako kako je i pao. Mi ne da idemo u top8, nego idemo u Kaunas! Reci im kolega @Bosko Kajganic, meni ne vjeruju. -
904
ЗИМСКЕ ПРИПРЕМЕ 22/23
Sanogo je dosta zapostavljen u ovim pripremnim utakimcama. Razumem da je Mijailović prva opcija, ali treba imati u vidu da može da se desi da bude odsutan na nekim bitnimijim utakmicama u prvenstvu. Situacija je sledeće pošto je tokom jeseni što u Čukričkom što kod nas skupio 8 žutih pauza mu sad ide na svaka dva žuta, a za razzliku od ranijih proleća zbog svetskog sad ima 18 umesto 16 dosadašnjih prvenstvenih utakmica. Ako nastavi trenda sa žutim od jesenas lako može da se desi da i 4 puta odustvuje tako da je trebalo više povesti računa da alternativa bude spremna. Evo rdecimo ima 4 utakmice do derbija može da se desi da dobije žuti i žuti u derbiju , a posle derbija ide TSC u gostima- zvezda
- crvena zvezda
-
(and 3 more)
Tagged with:
-
399
Ja se ovde apsolutno slazem sa Sapcem!Trebalo je pustiti karte u slobodnu prodaju!Nije isto u Areni kad udju gostujuci navijaci gde ih mozes staviti na gornji prsten i Pionir gde pola tribine ne moze biti tu zbog sake jada!Nemam nista protiv sto su oni bili ali trebali su se potruditi da i oni kupe karte a ne na tacni!Ali sta je tu je!Nije to uzrok poraza! -
399
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда