-
Чланови на теми
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
10,163
Медијске спекулације и инсајдери
Treba nam 15 novih igrača?- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
66
Куп Радивоја Кораћа 2023
Ево и ја гледам. Једино пише од петка продаја и цена на свим вестима. Тако да је вероватно од следећег петка. -
253
23.коло ЕЛ: Армани-Црвена звезда
Samo jako, pobedite kad mozete kad ne mozete jbg. Dosta utakmica smo i pobedjivali na jednu loptu, samo hocu da vidim borbu do kraja a ova napadacka kriza ce proci. Ako se uzme u obzir da je ova ekipa i trener krenula sa 1-6, tesko je bilo ocekivati da odrzimo onakav kontinuitet pobeda i dobre igre plus Barselona i Kampaco su nam skresali krila, steta jer ova ekipa da je od pocetka na okupu bila bi u top4. Zato se sad pripremiti za kup jer to je prvi trofej, najmanje bitan ali bi bilo lepo da ga osvojimo. -
253
23.коло ЕЛ: Армани-Црвена звезда
Шта рећи, утамица која ми је много заличила на ону са партизаном од пре неки дан. Опет губимо на полувремену, додуше сад са доста већом разликом, и опет су нам се нудили цело друго полувреме да их разбуцамо, али џабе кад не можемо да дамо кош. У задњој четвртини, они су дали тројку 5 минута пред крај за +8, а следећи поен 1:10 до краја. Дакле, 4 минута нису убацили кош, а ми смо за то време убацили једну тројку и једно бацање. Према томе, заслужен пораз. Наравно, и судије су одиграле своју улогу, али да смо ми играли нашу игру, нико не би поменуо судије јер бисмо добили 20 разлике. Надам се да ће се момци што пре вратити у форму, била би баш штета за ову сезону да се не уради ништа у ЕЛ, иако тренутно не личимо ни на шта. -
66
Куп Радивоја Кораћа 2023
Од следећег петка или од данас ? Преко ког сајта се продају или само на благајнама ?
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда

Recommended Posts