Jump to content

ФК: Играчки кадар 2022/23

Punkerstein

Recommended Posts

Velika stvar sto se zvizdi jednom ili 2 igraca naseg tima, 

Jel se zvizdalo sto su odigrali lose jednu utakmicu? Ne. 

Jel se zvizdi jel su ovo ili ono? Ne.

Zvizdi se zato, sto je vise, svakom ko iole zna nesto o igri zvanoj fudbal, dosadno da raspreda, da prica o tome kako specijalci nisu nista specijalni u nasem klubu bez sto imaju iz nekog cudnog i neobjasnjivog razloga specijalni tretman medju drugim igracima,

Da li treba zvizdati i na taj nacin makar unijeti neki pritisak na bolji posao kad je u pitanju sama uprava, treba.(jasnon je zasto)

Da lii treba zvizdati samim igracima, ne treba, treba zvizdati onima iznad njih, ne treneru, vec onom i onima iznad trenera. 

15 hours ago, AleksMCZ said:

Debilno je uopste sto se zvizdanje pojedincima, kao vid kritike i nezadovoljstva, dovodi uopste u pitanje. Otkad postoji fudbal to je nacin da publika izrazi nezadovoljstvo prema Upravi, treneru, igracu itd. Neki od onih koji imaju nesto protiv zvizdanja su radili neuporedivo ekstremnije i gore stvari. Da li je ljudima toliko kratko pamcenje da su zaboravili postrojavanje igraca, lupanje samara, razbijanje kola itd? Ko je to radio? Da nije simpatizer a.k.a evro-navijac? Licemerje na kub. 

A i kad se to pa zvizdi nekom nasem igracu? Jednom u 100 godina. I to bas kad neko toliko izritira publiku zbog konstantno lose igre ili ponasanja na terenu. A sad je jos specificnija situacija zbog ispadanja iz LS i ostalih razloga koje smo vec navodili. Kljucalo je i moralo negde da prekipi. Nego, vidimo sad neko negodovanje, nazivanje hiljadama zvezdasa na stadionu neuracunljivima cim se potkacila i Uprava. 

Sve je to vec dobro poznata retorika u Srbiji, pogotovo u poslednjoj deceniji. 

Uvek se zvizdalo 

Ali sada je izgleda bitno ko odlucuje kome se i kada zvizdi..i zbog cega .....Poenta je da ti ulaskom kroz kapiju stadiona prestajes da budes pojedinac i imas sopstveno misljenje ....Tada neko drugi odlucuje o tvom izrazavanju misljenja ...U 21 veku????? 

I ako cemo pravo ocena Zapada je cesto bila ispravna ...Tu dolaze ljudi obicno sezonci , obicno oni koji razumeju fudbal a da se ne lazemo i uvek malo stariji sa dozom iskustva koji pamte ne samo ono sta je juce bilo ..Tako da kad Zapad progovori meni je to OK

Бен и Саного дефинитивно не заслужују ПРОДУЖЕЊЕ уговора. Бен заслужује ревизију, смањење плате и након тога неку улогу скаута. За било који озбиљнији фудбал је неозбиљан. 

Исто и Саного. 

Геронтолошки центар не правимо, поготово не за странце. 

30 минута раније, TomicaCZV said:

Бен и Саного дефинитивно не заслужују ПРОДУЖЕЊЕ уговора. Бен заслужује ревизију, смањење плате и након тога неку улогу скаута. За било који озбиљнији фудбал је неозбиљан. 

Исто и Саного. 

Геронтолошки центар не правимо, поготово не за странце. 

Samo za Sanoga.

On ima evropskih utakmica što za nas, što za YBoys i još nekog blizu 80 ako sam dobro izbrojao. Veliko je to iskustvo i treba naći pravu zverku pre nego ga zamenimo a ne Adu. Ja sam se iskreno začudio kad je Sanogo došao kod nas na koju smo ga foru doveli ali je igrao za sve novce.

Polako sa to smenjivanje.

Bena smo odavno hteli utopiti negde ali ne ide

Pozdravljam produzenje ugovora Kangi i Sanogu. 

Za Bena nemam reci. Covek vec dve godine ne moze igrati na najvisem nivou, a oni mu daju novi dvogodisnji ugovor. Umesto da danas negde u Arabiji resava egzistenciju dok ga u Zvezdi ceka funkcija kad zavrsi karijeru. 

15 minutes ago, Užljevača said:

To za Kulibalija sam i ja pisao, djoku bi dali gol da Kulibali nije bio ispred Pesica i sa svojih 2m odvukao paznju cele odbrane. 

Isto tako, te price da je dunster, su tolike smesne da nemam reci. Igrao za Nant tolike sezone, ovde se proglasava dusnterom iz ne znam kog razloga. Lose dodavanje prema Mustafi, jaka stvar, mogu da nadjem milion takvih dodavanja od 10x boljih igraca od njega. 

I on i Dioni nisu neznalice, ali su nespremni, s tim sto Kulibali ima ipak dobar govor tela, zeli uspeh, bodri saigrace i nije sto se kaze vanzemaljac i da je izgubljen u sumi izgled lica. 

Voleo bi da si u pravu, ali stvarno se bojim da je teska prevara! Igrao u Nant, pa sta? Igrao pa ga se resili….da je tolko dobar zavrsio bi neki drugi i bolji klub. Al ajde da sacekamo jos malo. Samo nije mi jasno, kako kod groblja odma pokazuju razliku i Gomes, Leonardo, pa sad i Diabate….mi nikako da ubodemo jednog normalnog napadaca! Od Boacija iz prvog mandata, nista!