Jump to content

ФК: Играчки кадар 2022/23

Punkerstein

Recommended Posts

17 hours ago, Чворовић Илија said:

И да, ако Киаки истиче уговор продужетак уз повећање плате плус капитенска трака. Једини показао да зна, може, хоће и има херца (муда). 

И да му урадимл бисту испред стадиона поред рајка, а седма звездина звезда му је већ резервисана. 

Свађа са Декијем, свађа са Букаријем, чекамо даље да видимо са ким ће будући капитен да уђе у конфликт. 

Posted (измењено)

A Deki se posvadjao sa svima zivima, ni on nije neka zvezda i legenda?

I naravno da Kanga nije nikakva zvezda niti legenda samo pisem koliko su besmislene te "svadje". Imas Dekija koji se posvadjao sa pola tima, sta to govori? Mozda da mu je stalo.

Edited by Zvezdas92_Sirmium

8 hours ago, weltschmerz said:

Pa normalno da ce da mu gestikuliraju, njih dvojica sami kao duhovi na ivici kaznenog, a on dohvatio loptu kao da je u skolskom dvoristu i puca u golmana. 

Vazno da ste vi zakljucili da Kataija "zabole da igra". A citava ekipa je u totalnom rasulu usla u ovu sezonu. 

Već ti je i @czbp odgovorio ali evo vidi gif pa razmisli kako bi Bukari mogao da doda bilo kome od njih dvojice. Čak Pešić koji je bio bliži i u boljoj poziciji širi ruke  i pokazuje da je Katai bio sam a ne i On.

giphy.gif

Evo što se širenja ruku Pešića tiče pogledaj i ovaj gif:

giphy.gif

Znači skoro skroz na levoj ivici kaznenog prostora on širi ruke i traži da mu Bukari doda loptu. Ostatak akcije pogledaj u sledećem postu.

7 hours ago, czbp said:

Kako sami druze? Kako moze loptu da da iz ove pozicije? Pa sam je i Borjan, mogao je i njemu odavde da je zavrne. Iz ove pozicije da je probao da da pas, 9 od 10 ce biti prekinuto, i bice psovan od strane 100% navijaca jer nije sutnuo, o cemu pricas?

Imao je situaciju dje ulazi sa krila 1 na 1, normalno da ce da ide na to? Svasta jbt...

Potpuno se slažem sa tobom a evo i par gifova:

Pokazuje neku grešku tako da ostajem dužan te  gifove

Uglavnom ja puno volim Kataia i nije zaslušio zvižduke  ali zbog tog njegovog širenja ruku (i Pešićevog) trener mora da reaguje, Ako on ne može to da reši neka Terzić to preuzme pošto je to u interesu Zvezde.  

Jednostavno u timu nema zdrave atmosfere....Oni koji bi trebalo da je stvaraju oni je kvare , oni koji bi trebalo da je ispravljaju ne umeju , i postoje oni koji mozda umeju ali nisu u toj poziciji 

I to je nesto sto je veoma los s obzirom na nasu krizu u igri i rezultatima ,ako nemas zdravu atmosferu tesko ces da se izdignes 

13 минута раније, trojcinski said:

Čak Pešić koji je bio bliži i u boljoj poziciji širi ruke  i pokazuje da je Katai bio sam a ne i On.

osim sto je bio blokiran za dodavanje, sa cak 2 igraca Makabija

14 минута раније, trojcinski said:

Znači skoro skroz na levoj ivici kaznenog prostora on širi ruke i traži da mu Bukari doda loptu. Ostatak akcije pogledaj u sledećem postu.

A kako da mu doda kad je pokriven igracima... skoro sigurno bi neko od njih presekao pas

Hvala  @keyser_soze. Ocito ne mogu više gifova postaviti u post pa evo ovde.

Mastavak one akcije kad Pešić širi ruke na ivici kaznenog prostora:

giphy.gif

Znači Bukari ima pregled igre pao je 2. gol

Evo joiš jedne akcije kad Pešić ne širi ruke ali mu Bukari nesebično dodaje loptu da rešimo meč još tamo

giphy.gif

Kod prvog gola Bukari asistira Kataiu koji se snalazi i šutira i meni je to više njegov nego Pešićev gol.

giphy.gif

Što meni govori da Bukari nije sebičan i da mora neko reagovati da pomiri igrače

11 минута раније, Са истока Маракане said:

osim sto je bio blokiran za dodavanje, sa cak 2 igraca Makabija

A kako da mu doda kad je pokriven igracima... skoro sigurno bi neko od njih presekao pas

Pa to i ja tvrdim a naročito što je posle toga pao gol. Bukari asistirao Kangi. Nisi me razumeo

Od ova tri igrača u napadu, samo je Katai bio tu i prošle sezone. Nema mnogo timova koji mogu da promene toliko, a da se ne odrazi na efikasnost i uigranost u napadu. Problem je što mi već na početku sezone moramo da igramo važne mečeve bez prava na kiks.

Bukari će biti još korisniji kada bude skapirao kretnju saigrača, a posebno ako/kada dobije podršku od pravog beka. 

9 hours ago, czbp said:

Kako sami druze? Kako moze loptu da da iz ove pozicije? Pa sam je i Borjan, mogao je i njemu odavde da je zavrne. Iz ove pozicije da je probao da da pas, 9 od 10 ce biti prekinuto, i bice psovan od strane 100% navijaca jer nije sutnuo, o cemu pricas?

Imao je situaciju dje ulazi sa krila 1 na 1, normalno da ce da ide na to? Svasta jbt...

Bukari ima jednog protivnickog igraca na sebi, tako da ta prica da bi 9/10 pasova bilo prekinuto nema smisla. Dole mu utrcavaju Pesic i Ivanic, a posle i Katai koji se povlaci unazad na povratnu, ali ovaj prosto nijednu opciju nije ispratio. Nije ni bitno uostalom, poenta price je sto se ovde potencira o nekakvom "razdoru" iliti nekakvoj "ljubomori" na osnovu situacija pri kojim bi logicno bilo da covek proigra saigraca i gde bi mu svako skrenuo paznju. Pogledaj nase golove iz sezone 20/21 i kako smo ih postizali, koliki broj golova je pao iz identicnih ili slicnih situacija gde su Rodic, Gajic i Ivanic probijali po bokovima i zavrtali loptu saigracima koji su istrcavali na pas ili se povlacili unazad na pas dalje od protivnickog bloka i tako stvarali sanse za gol. 

Samo slep ne vidi u kakvom je fizickom stanju kompletan tim, da strucni stab prosto nije dovoljno ucinio da spremi ekipu za rani pocetak sezone i da nije mogao da se izbori sa relativno kratkim vremenom za odmor izmedju sezona (10ak dana). 

Bilo kako bilo, najlakse je udariti po igracu koji je jedan od najboljih kojeg smo imali u ovom veku, koji nam je toliko pruzio i dao svojim golovima i magijom na terenu. Njemu ni grobari ne zvizde, ali mu zvizde "navijaci" sopstvenog kluba. Doduse, verovatno se ti zvizduci nece ni cuti protiv Napretka ili Spartaka, jer ti koji zvizde Kataiju nece ni biti na stadionu. 

Гади ми се ова вештачка подршка играчу који нас је уканалио више пута својим глупим одлукама и потезима. Ок није он крив што игра, што онда трибина не прозове мало оног који га је довео и оног који га је гурао. Забраниће људима да звижде онима који играју лоше, па не звижди се после једне лоше утакмице, већ пошто се дотични не саставља од почетка сезоне и вуче се по терену. Борјан није испрозиван ни 1% а направио је сраман потез тако што се опростио од клуба и делио опроштајне поруке, то се прећутало, нема везе, то нам је капитен. Доста је више играча који играју због старих заслуга и због љубави према клубу, има нас доста који имамо љубав према Звезди па не играмо. За све ово криви су Мркела и лажни Мистер који је побегао кад је схватио да не може у ЛШ са 55 и 77 на терену.