-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
10,460
Медијске спекулације и инсајдери
Da Borjan nije primio gol kroz uši Deki bi se posprdao sa ovim...Jedan je Deki.- 1
-
- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10,460
Ja sam ispratio Makabi u LŠ, neke utakmice sam i gledao, izgledali su odlično, čak i u ona dva ubedljiva poraza su bili dobri, ali ovi imaju majstore fudbala. Slažem se u potpunosti da smo individualno bolja ekipa i to na više pozicija, to samo govori koliko je Bahar trenutno ozbiljniji trener od Dekija. Zato ja ne bih dovodio nijednog njihovog igrača, jer su oni u njegovom sistemu izgledali bolji nego što jesu i mislim da možemo bolje da dovedemo. Za kraj, sećam se da sam još letos razmišljao kako bi bilo lepo da uzmemo trenera Haife, kad sam pročitao vest oduševio sam se, uz jedno 4-5 ozbiljna pojačanja na leto bićemo ozbiljan protivnik svakoj ekipi u LŠ.- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
2,959
Филмови
Odgledao Munje. Bio sam skeptičan zbog trailer-a, ali priznajem da sam oduševljen filmom. Kao što trailer prikazuje nove Munje nisu mračne kao u prvom delu. Ima dosta kiča, ali je zato brutalan vajb sa muzikom, a i scenario je odličan. -
2
32.коло ЕЛ:Асвел-Црвена звезда
Očekujem da odigramo kontrolisanu utakmicu. Bez naglih skokova i, ne daj Bože, dužih perioda brljanja. Sigurno, stabilno i čvrsto. Od prvog do poslednjeg trenutka. Opet će mnogo toga zavisti od toga hoćemo li imati korektno sudjenje. Ukoliko sve bude kako treba, mi ćemo ovo dobiti desetak razlike, što bi bio znak da podižemo tonus pred finiš sezone. To nam je i cilj. Što se ostalih stvari tiče, očekujem da Real bude na svom nivou i da ne odigraju kao pičkice, kako pre neki dan odigraše Pirejci, već da samo iskažu kvalitet koji poseduju. To bi bilo sasvim dovoljno da ubicu i dezertera nateraju da pogne glavu i popuši...što se svega ostalog tiče, neka bude kako mora biti. Nada poslednja umire. Napred ZVEZDA!!!! -
10,460
Onako kako je Makabi izgledao mi se jako dopalo, bar ono malo sto sam video, i to po mom misljenju sa slabijim sastavom od naseg, individualno gledano. Timski, oni su bili jako dobro poslozeni, organizovani, u sistemu koji je jako dobro funkcionisao, cak toliko dobro da je i jedan Planic dobro izgledao. Direktan, ofanzivan, organizovan fudbal sa dosta tempa i presinga, reklo bi se da mi moglo ti da bude nijansi Milojeve( Vladanove) Zvezde, uz igru napred kao pecat Bahara. Ja sam zadovoljan.- 4
-
- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-