Jump to content

Суперлига 2022/23

Recommended Posts

33 минута раније, Bura i prodor said:

Da nas nadigra Napredak Cokna bi visio na Terazijama.

Slazem se. Poenta mog upisa je bila da i kad nismo zadovoljni utakmicom mi napravimo vise nego dovoljno sansi ali nema realizacije, kao juce gde smo imali dobro prvo poluvreme i prakticno trebali vec da resimo utakmicu do nekog 60-og minuta,dok ovi u utakmici bez sanse gde su bili i nadigrani u vecem delu meca uz par velikih prilika za napredak,umuljujaju gol i dobiju utakmicu.

Posted (измењено)
3 minutes ago, Georgius said:

Arena sport ima neki fetiš prema prezimenima voditeljki. Pored odavno poznate Guzijan, sad imaju i Marinu Buljovčić 😂

Ova radi na RTV (vodi neko Nedoljno popodne i jutarnje programe) više od 10 godina, njima samo uskoči kad zatreba. Ranije kad igra Proleter sad za Mladost GAT osim ako ne igraju protiv nas i groblja

Edited by Бели вук

Posted (измењено)

Novi Pazar napravio podvig, uspeo da preokrene sa 0 1 na 2 1 , iako su primili gol za 0 1 25 min pre kraja. Velika pobeda za njih, na zaledjenom terenu protiv kvalitetne ekipe. Bice od Pazara nesto i ove polusezone, nastavlja se velika borba za pozicije 3,4,5 koje nose evro vizu, osim ako ne bude nekih iznenadjenja u Kupu, jer pobednik Kupa ide minimum u LK grupe i 5 mil evra pride. 

Sad se zakuvalo za te pozicije, TSC 39 Cukaricki 38 Vojvodina, Pazar i Vozdovac po 34. Nakon Vojvodine, igramo sa Vozdovcem, pa Cuka, Javor i derby,pa TSC i Pazar neverovatno zaista, u prvih 7 kola igramo sa ekipama u prvih 7 plus Javor. 

Edited by Užljevača

Posted (измењено)

Liga se odlucuje u naredna 6 kola, igramo sa svim ekipama iz play off zone, koliko neosteceni izadjemo iz tog perioda, toliko cemo biti blizi, u obrnuto suprotnoj vezi ( manje ostecenje, veca sansa ). 

Nakon derbija imamo gostovanje TSCu. Mada i oni imaju gostovanja Cukarickom i Vojvodini, a ovo sto sam danas video od njih je jos slabije nego sto smo mi odigrali protiv Vojvodine, mi smo bar odigrali korektno 1/2. 

Opet, oni su umuvali gol bez sanse, a mi masimo zicere zato sto Ivanic, Pesic i ostali promasuju nesto sto u Zvezdi se ne sme promasivati. 

Na kraju dana, sve se svodi ko je vise zabio golova, utisak je nebitan. 

Edited by Užljevača

Posted (измењено)
6 minutes ago, Užljevača said:

Liga se odlucuje u naredna 6 kola, igramo sa svim ekipama iz play off zone, koliko neosteceni izadjemo iz tog perioda, toliko cemo biti blizi, u obrnuto suprotnoj vezi ( manje ostecenje, veca sansa ). 

Nakon derbija imamo gostovanje TSCu. Mada i oni imaju gostovanja Cukarickom i Vojvodini, a ovo sto sam danas video od njih je jos slabije nego sto smo mi odigrali protiv Vojvodine, mi smo bar odigrali korektno 1/2. 

Opet, oni su umuvali gol bez sanse, a mi masimo zicere zato sto Ivanic, Pesic i ostali promaju nesto sto u Zvezdi se ne sme promasivati. 

Na kraju dana, sve se svodi koje vise zabio golova, utisak je nebitan. 

Nezgodneo je što se igra 3-4 dana posle derbija , derbi se izgleda igra preko nedelje , a TSC u nedelju , 4 dana posle toga kao i letos

Edited by Бели вук

Nisam skoro gledao smesniju utakmicu od Napredak-Partizan. Prvenstveno zbog zaledjenog terena. Kako im se lopta odbijala, cerio sam se celu tekmu. Partizan dosta los. Pogotovu na sredini terena. Ocaj zivi. Napredak je bio dobar, ali sta vredi kad boluju od iste boljke kao i ostali klubovi u ligi - nema tu znanja da se koriste katastrofalne greske protivnika. Pogotovu kad igraju protiv Zvezde i Partizana. Ne umeju da daju gol. Nema zavrsnice. I onda dodje Partizan i metne neku frljoku. 1-0. Ekstaza.