Jump to content

Суперлига 2022/23

Recommended Posts

8 minutes ago, Vaske8990 said:

Čuka ti je privatni klub gde se zna ko je gazda plus imali su dobrih prodaja zadnjih godina pre ce da nestane mutant projekat radnik surdulica i mladost gat 

Znalo se i u Zelezniku ko je gazda i u Bezaniji. Cirkus klub.

Posted (измењено)

Imali su oni finog priliva novca i mogli su da unaprede još stadion i školu, ako misle na duže staze to da rade. Uređeniji jesu po struci i po menadžmentu, ali nema neke razlike u odnosu na Železnik ili Bežaniju ili BSK Borču. 

Bio sam skeptičan prema TSC, ali od svih malih klubova, oni mi djeluju kao najozbiljniji. Vidi se da imaju kakav-takav plan. Rade u skladu sa mogućnostima, stadion je taman za njihove potrebe, tim ima neku prepoznatljivu igru i kad prodaju, oni imaju već pripremljene zamjene. I ono što niko ne spominje, rade transparentno. Njihovi transferi i plate se znaju u dinar. Navijaću za njih da se domognu Lige konferencije, jer mislim da bi jedino oni u tom takmičenju mogli da dodju i do nekih bodova. 

Edited by KopreNedri

1 hour ago, Vaske8990 said:

Čuka ti je privatni klub gde se zna ko je gazda plus imali su dobrih prodaja zadnjih godina pre ce da nestane mutant projekat radnik surdulica i mladost gat 

Kako su oni uopste uspeli da sprovedu privatizaciju kada tako nesto kod nas nije moguce?

1 hour ago, SHERIFF said:

Cuka je smesan klub.

Nestace kao Bezanija i Zeleznik...

Како може бити смешан клуб који после нас и гробара има најбоље продаје играча, који је увек у првих пет на табели, који освоји понеки трофеј, кида бодове вечитима, чији су млађе категорије при врху табела, не касни са платама и поштује уговоре....Сви који су тамо истичу одличну организацију. Стадион је Гале хтео да зида али су му са локала тражили лову у коверти па их је одјебао. За наше услове је клуб екстра скоро по свему.

Не морају стадион да мењају, ал траву би стварно могли!

Причао сам са човеком који је сад већ пред крај каријере, а играо по бившим совјетским републикама. 

Пази сад: каже да гомила наших солидних интернационалаца неће да се врати због лоших терена (ризикују повреде) и нередовне плате. 

prije nego li se opljune po cuki zbog trave, ne tako davno, mozda ne bas u tolikoj mjeri, nasa podloga je bila katastrofa polijepo vremena. Mislim da smo je sredili tipa nedje izmedju 15/7sezone. Kisa, sjecam se golmanovog prostora kako je izgledao kao juce da je bilo, a ni drugi djelovi nisu nista bolji bili. 

Sto je najgora stvar to je sa tribina izgledalo pristojno, jednom prilikom dosli neki iz bp odvedem ih do Marakane da im pokazem stadion i nekako udjemo kroz onaj tunel na teren dolje. Ljudi moji kako je to izgledalo kad stojis dolje na terenu,  neravnina, dzombi, razlicitih podloga, bruka i sramota eto.