-
Чланови на теми
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
11,712
-
10,468
Медијске спекулације и инсајдери
Mozzart prenosi da je uprava krenula da trazi novog trenera nakon poraza od Ludogoretsa u Antaliji , kada se ozbiljno pricalo i sastancilo u foajeu hotela , a posebno nakon neresenog sa Vojvodinom. Kao sto rekoh, ne postoje prijateljske za FKCZ, protiv Ludogoretsa je bilo najgore 1/2 ikada, ne racunajuci Bayern, PSG i slicne timove. Ne pamtim da sam se vise osecao fudbalski ponizenim nego tada, dok sam gledao to 1/2, 3 0 je bilo moglo je da bude 6 0, nebitno sto je bila prijateljska. A interesantno, Ludogorets je svega par nedelja kasnije promenio Simundzu jer su imali lose partije.- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
6
28.коло СЛ:Црвена звезда-Младост ГАТ
Kad sam bio klinac cale me je uvodio na svaku domacu utakmicu za dz. On je imao sezonske, meni na ulazu niko nista nije trazio. I ne samo mi, tako su svi radili. Ovo po meni uopste nije neki vau pohvalan potez, prosto deci treba da je besplatan ulaz za sve domace utakmice, osim eventualno derbija. Sto vise dece treba privuci na zapad/istok da bi im se usadila ljubav prema stadionu. Covek sa 2-3 deteta bi pozamasnu svotu morao svaki put da izdvoji za te tribine.- 3
-
-
10,468
Медијске спекулације и инсајдери
Vujanović hoće Dragovića na leto Štoper ima još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom Ako ga hoce bez pardona unovciti,da nam se nebi desilo,da ode dzabe jer je vec bio vidjen u sampu. Da ne bude opet,da ponavljam sta nam treba."Ti Svabo opet ono tvoje tralala"- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10,468
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-