Jump to content

СП Катар 2022

Recommended Posts

21 minutes ago, SHERIFF said:

Piksi nije kriv za ovo, ali je zato Deki bio kriv za Borjanovu krivu nogu i primljen gol sa 30 metara i nesrecni autogol Milana Pavkova...

Jebiga... Dupli arsini...

Deki je kriv što mu ekipa u sred Beograda ličila 60 minuta na grupu građana a i tamo ali eto nek su dupli aršini

2 минута раније, АлексМЦЗ said:

Ova greska nas skupo kostala, ona greska, pala koncentracija, zvezde se nisu poklopile...

Alo,debili. Problem je u pristupu, mentalitetu, nepostovanja igre, nepostovanju protivnika. Imate problem u glavi. 

Lose odluke selektora su slag na torti. 

To je to.

Piksijeva greska je bar 50% sto posle NASEG treceg gola, kad se video bol u Q, zamenio 4 igraca i priveo utakmicu kraju.

Ostalo je do igraca, Milenkovica pre svih, kod golova...

Igrali smo normalno mozda 20 minuta, ostalo je za svaku osudu.

Just now, Bura i prodor said:

Sam nas je doveo na ovo prvenstvo maltene. Igra povrijedjen i daje sve od sebe. Garantujem da najviše želi pobjedu i najviše daje za reprezentaciju. 

U fudbalu ne postoje prethodne zasluge, zasto nije dodao loptu kod one dve situacije? Da je dodao dali bi 2 gola. Druga stvar, opet kazem da se svi palite, citav narod, na tog Kostica, koji po prikazanom na terenu godinama u nazad nije ni da na klupi sedi, a Nemanja Maksimovic nije ni za spisak od 50 igraca... Sergeja Piksi treba sad lepo da isamara i da mu kaze da nije Ronaldinjo. Toliko.

5 минута раније, Fezco said:

Nisam ja nista promasio, vrati snimak i pogledaj Sergejev pokusaj loba, i 2-3 situacije kad Mitrovic nece da doda loptu slobodnom igracu koji bi imao prakticno prazan gol ispred sebe...

Мајсторе с ким се ти грудваш?

Расправљали смо о твом љубимцу Живковићу, смејао си се што га критикујемо млатио да је ЧИЊЕНИЦА да је најбољи на терену!

Какве то везе има са Сергејем и Митровићем? Јел знаш уопште шта коме реплицираш?

2 минута раније, Bura i prodor said:

Sam nas je doveo na ovo prvenstvo maltene. Igra povrijedjen i daje sve od sebe. Garantujem da najviše želi pobjedu i najviše daje za reprezentaciju. 

A zasto ne moze da bude kritikovan? Ok, sve stoji sto si napisao, ali je danas bio uzasan - mozda i najgori na terenu. Zasto je to problem reci? Zasluzio je da bude zamenjen.

To ne brise njegov doprinos i zasluge reprezentaciji,

1 минут раније, Fezco said:

U fudbalu ne postoje prethodne zasluge, zasto nije dodao loptu kod one dve situacije? Da je dodao dali bi 2 gola. Druga stvar, opet kazem da se svi palite, citav narod, na tog Kostica, koji po prikazanom na terenu godinama u nazad nije ni da na klupi sedi, a Nemanja Maksimovic nije ni za spisak od 50 igraca... Sergeja Piksi treba sad lepo da isamara i da mu kaze da nije Ronaldinjo. Toliko.

Nisu to prethodne zasluge od prije 7 godina nego od prije mjesec dana. Lik je jedini srpski igrač koji može da udje u nekoliko šansi na utakmici i da ih iskoristi. Vlahović je povrijedjen,Jovića ne bih komentarisao. Mitar mora da igra.

Just now, Са истока Маракане said:

To je to.

Piksijeva greska je bar 50% sto posle NASEG treceg gola, kad se video bol u Q, zamenio 4 igraca i priveo utakmicu kraju.

Ostalo je do igraca, Milenkovica pre svih, kod golova...

Igrali smo normalno mozda 20 minuta, ostalo je za svaku osudu.

Piksi je sa izmenama kasnio, Stefana Mitrovica nije ni trebao da uvodi, Milenkovic nam je jedan od par najboljih igraca na ovom prvenstvu, a po opasnim sansama smo ubili Kamerun, tako da ne znam kakve osude trazis..... Ako ima mesta za osudu to je losa taktika i cinjenica da smo na cisti talenat i individualni kvalitet napravili tolike sanse

1 минут раније, Joey Tribbiani said:

A zasto ne moze da bude kritikovan? Ok, sve stoji sto si napisao, ali je danas bio uzasan - mozda i najgori na terenu. Zasto je to problem reci? Zasluzio je da bude zamenjen.

To ne brise njegov doprinos i zasluge reprezentaciji,

Slažem se,slabo je odigrao,ali nema ko da ha mijenja.

7 минута раније, Walldorf said:

Bratac, imaš dva gola razlike. Na pola sata do kraja. Pa ne jurimo rezultat, imamo ga. U tim situacijama trebaš biti pametan. Pustiš protivnika da srlja i čekaš kontru, prosto je. A i ovaj jebeni termin, u pm. Ceo dan su mi ukenjali. Sad da navijam za Brazil, da bismo uopšte došli u novu priliku za prolaz protiv mnogo konkretnije CH. Ovo je nedopustivo, jednostavno rečeno.

Ne ....Smatram da nije trebalo protivnika da pustimo da srlja ,vec da napravimo trouglove na sredini i da igramo do noge na pola terena ...to je nasa igra i to mi umemo da radimo ....Ali bez povlacenja ...do noge na nekih pola terena ili  40 m od njihvoog gola

Na 3-1 zakljucavas utakmicu, cekas pozadi i trcih kontre kojih ce sigurno biti jer ovi moraju napred. . . medjutim koji jebeni mindfuck mi izasli napred bogtejebo ko da nam je smrt za vratom. . . ja to ne mogu da shvatim. A bukvalno jedini izraziti kvalitet kamerunaca su brzina i kontre. . . oni iz pozicionog napada da nam uvaljaju 2 gola posle vec jednog primljenog iz prekida, nema teorije. Ovo je samo i iskljucivo krivica Piksija.

Just now, IBRS said:

Na 3-1 zakljucavas utakmicu, cekas pozadi i trcih kontre kojih ce sigurno biti jer ovi moraju napred. . . medjutim koji jebeni mindfuck mi izasli napred bogtejebo ko da nam je smrt za vratom. . . ja to ne mogu da shvatim. A bukvalno jedini izraziti kvalitet kamerunaca su brzina i kontre. . . oni iz pozicionog napada da nam uvaljaju 2 gola posle vec jednog primljenog iz prekida, nema teorije. Ovo je samo i iskljucivo krivica Piksija.

Al pazi, aj da je to neki Japan sa zajebanim mentalitetom, nego da ti africka reprezentacija stigne 3:1 na 3:3, pa mi smo magovi ovih SP-a, postali smo cuveni po prosipanju