Jump to content

СП Катар 2022

Recommended Posts

Majku mu *****, ovaj Modrić pravi razliku i protiv mnogo jačih. Kanadjani su u utakmicu ušli po sistemu malo bi da igramo a malo bi i da se pazimo. Jbg, kad si slabiji tehnički i taktički onda cepaj trkački dok duša ne ispadne i jednima i drugima. Ovako ne može, definitivno...

6 минута раније, delija86 said:

Ali bratina komentator sa rts-a onako lagano pokazuje "ljubav" prema hrvatima

Što se čudiš bratac...eno ti na Sportklubu čak rade i neke zajedničke spec emisije. No, ovi skotovi sa rts-a baš iritiraju. I još to moramo plaćati uz račun za struju, mater im prodanu ***em.

Trci trio Modric, Kovacic, Brozovic za sve pare. Perisic i Kramaric pride. 

Kanada im bas puno pomogla taktickom naivnoscu, morali su mnogo pametnije, Hrvati nisu bili tromi kao Belgija. 

Ipak, ako neko misli da ce Hrvatima da bude lako sa Belgijom, grdo se vara. Tesko mi je da zamislim da Belgija sa De Brujnom i Lukakom, moze da ostane na nuli tek tako, sto se tice golova u toj utakmici. 

Promesace karte sigurno Martinez, a proradice valjda i neki motiv i inat, ako su sportisti i imaju obraz, nakon ovakvih partija u prva dva kola. 

3 минута раније, Са истока Маракане said:

Bila je prica da Barsa hoce Asensija... Ti bi bio brutalan transfer... A Fati i ne igra ovde... Bice opet spanske dominacije...

Bilo je to sad na ljeto, kao sto je proslih godina bila i za Iska. Ne vjerujem da ce Real to dozvoliti, ali eto da vidimo. Svakako nema Real Spanaca dovoljno u ekipi, to bi im bio debakl.

Jel ja to nazirem cuveni EU  konsenzus ))) ....

Ko ebe japan , sam pao , sam se ubio  ( kad smo vec kod padova i samoubistava , da su tacni oni urbani mitovi .. i ona nenaucna etno-fantastika .. u vezi morala i karaktera japanaca ,  do sad bi svi mediji preneli da su  komplet strucni stab japana , predsednik FS i naravno ministar sporta izvrsili rutuani sepuku ... a oni sad jedu teksaski stek  i piju viski umesto sakea ....