-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
-
10,077
Медијске спекулације и инсајдери
Zar nije bilo uvedeno pravilo da treba bijela majica ili košulja na predstavljanju. Opet cirkus prave igrači na predstavljanju. Ču žuta majica sa kerom na predstavljanju? Sramota i za njega i za klub da ne poštuju pravila- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
9,654
Стране фудбалске лиге
Zamisljam da su cuveni Celzijevi Headhuntersi u punoj snazi, i da se sve ovo desava u doba huliganizma u Engleskoj... to bi bilo zanimljivije od svakog rijalitija- 2
-
-
5,625
НБА и НЦАА лига
Kajri Irving zatrazio trejd, nakon svega sto su Bruklin Netsi istrpjeli, covjek nagovorio Durenta da dodje tu umjesto u Nikse, i stetovao mu 3 godine karijere. Harden je srecom pobjegao nakon pola godine uz tu toksicnu budaletinu, cim je vidio kako stoje stvari pobjegao glavom bez obzira, i zatrazio trejd. Vidjecemo ko je voljan da rizikuje sa tom budaletinom. Po pricama najozbiljniji za Kajrija Dalas, Majami je tu takodje, Lejkersi nemaju sta da ponude iako bi oni da probaju... Utah oce Westbrooka da uzme od Lejkersa ali ce Lejkersi morati da plate debelo tu uslugu, vjerovanto pikovi i cuda. Utah cisti salary cap, jer je ova sezona svakako rebuilding, Vestbrukov ugovor istice na ljeto i dobice pikove za dz. Toronto voljan da trejduje OG Anunobija, tu ce da bude pravi metez jer ce dosta kontendera ratovati za njega, Memfis i NO Pelikansi se pominju kao prvoborci. Joe Crowder vec od pocetka sezone ne zaigrava jer je trazio trejd i dogovorili su se da se ne rizikuje povreda dok se ne nadje klub koji ce ga preuzeti, i tu se Majami pominjao cini mi se, ali nema nista jos ozbiljno. Sve se zahuktava, vidjecemo kako ce se pojacati ovi najjaci, Denver je po meni napravio preozbiljnu ekipu mimo svih mojih ocekivanja, mislio sam da nece moci nista ove sezone, oni prvi na zapadu i ne samo sto su prvi nego imaju Mareja i Portera u dobrom stanju, plus Brus Braun sa klupe koji je vrhunski ubod na draftu... KCP vrhunski potpis takodje, ko je kriv Lejkersima sto su doveli Vestbruka pa nisu imali kesa za covjeka koji je jedan od najzasluznijih za onaj prsten u bablu.- 1
-
-
1,644
Евролига 2022/2023
Karaćemo Ih 6 sati, toliko treba za 3 pobede Plus bonus kartanje za finale kupa
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now