-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
3,505
Буди тренер, буди скаут, реалне жеље
I ja sam razmisljao isto o Rambu, cudno mi je da se ne proba nesto tu. Mozda je i bilo price, ko zna. A oni iz Serifa su vecinom dzabe otisli, ali za dobre pare, mi smo tu mozda i najvecu ribu pikirali (uz Traorea), pa evo sta se sve izdesava oko Adda... momku zamalo propade karijera. Ovo su uzeli samo zato sto je pozajmica pa ajde ako bude top otkupicemo, dobar je to potez uprave, ali posle danas ne gajim neke velike nade da ce Vigo biti taj bek za Evropu, otkupna cijena je ogromna za rizik koji nosi sve i da bude dobar na proljece u domacici. Ibanjez je bio profesor doktor za domacu ligu, mislio sam da je to minimum ocekivanja od Viga, evo vidjecemo. -
3,505
I ja sam ocekivao da nije klasa ali da je neki Vered fazon, borac slican Ibanesu ali bas bas tesko. Sto kazes, tek je stigao ne zna ni gde je ni sa kim je, svakako mu treba da ti prostora ali se na nekim stvarima odmah vidi klasa ili ne. Mindset, donosenje odluka, odigravanje pod pritiskom, fudbalska inteligencija, a kod njega to sve na ovom do sad prikazanom na bas losem nivou. Za njega bi trebalo dati 2.2m sto je ludilo vec sad. A kad se samo setim da nam je za Mohiku bio problem valjda 1.7m ili tako nesto, ne secam se tacno ali svejedno smesna cifra za takvog beka. Moglo se za sitne pare i ono is Serifa pokupiti, imali su neke brzanjce juznoamerikance koilko se secam i to nesto jeftino otisli. Uzas Ja ne znam zasto se ne povezemo sa Rambom Petkovicem, damo mu procenat od svakog igraca od klinaca do nosilaca iz Brazila i da nam postane skaut za Brazil. Za svaku zemlju tako nadjemo gde imamo nasih ljudi sa imenom i autoritetom. To sam od Marina, najvise i ocekivao kad ono, za sad, truba- 1
-
-
37,771
-
1,535
Евролига 2022/2023
Svi rezultati nocas su nam isli na ruku, sinoc takodje PAO preokrece. S jedne strane jos veca steta za ova dva poraza od Zalgirisa i prekoputasa jer smo mogli da napravimo vrhunsku pricu i da se odlijepimo, a sa druge strane sreca je sto su ti rezultati dosli sad kad smo izgubili pa nije napravljen nikakav jaz. Baskonija bez Henrija, opet dobijaju, moram da kazem iako mi se svidjaju kao ekipa da su imali i dosta srece, a protiv Albe recimo nisu iako su i tad preokrenuli i imali 72:80 na 2 min do kraja cini mi se, pa bez poena odigrali, nesto kao mi protiv Zalgirisa. Ja sam upisao unaprijed pobjedu protiv Baskonije na nasem terenu, to mi je jedini mec koji sam unaprijed upisao i siguran sam da dobijamo... ne zato sto su oni losi, nego sto mislim da imamo sve sto treba da ih pelcujemo, plus ce tad igrati i Kampaco. Ova sezona je najbolja do sad za ljude koji ne navijaju za nekog, za nas sto navijamo je za nervne slomove. -
3,505
Meni bi oni svakako bili bombetine... Vesovic bi pojeo Viga i Nikolica zajedno, glavu na panj smijem da stavim za to. Vigo me je razocarao danas, nisam ocekivao neku defanzivu ali onaj start je sinonim za glupost... ja sam ubijedjen da on dvije ciste nema u glavi, i za takvog igraca treba da damo na ljeto koliko, 2 miliona? Nikad ne dajem negativan sud o igracu odmah, svakom treba period adaptacije, vjerovatno ne zna ni engleski, ali ono danas sto sam vidio mi ne uliva povjerenje. Tek je odigrao dva poluvremena, rano je za ocjene, ali mislim da su minimalne sanse da mi damo 2 miliona za njega, 2 miliona se daju za igraca na koga se mozes osloniti... cekamo par meceva domace lige pa cemo da vidimo malo vise, Vosa, derbi, TSC, sve u svemu ne mislim da cemo u junu pisati kako treba to da se iskesira za njega.- 1
-
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда