-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
8,595
Фудбалска репрезентација Србије
Ne znam sta ovo treba da znaci, ali Sipcic je srpsko prezime sa Zabljaka, Vlado Sipcic je bio veliki borac protiv komunista, i koliko sam cuo ovo mu je direktni potomak. -
8,595
Muslin je već tad ušao u 65-u godinu života, nije on bio trener pred kojim je karijera -
8,595
Pa obrni okreni,mi i na SP i na EP idemo džabe. Medalju uzeti nećemo. Doveo nas je čovjek do SP i treba mu dati šansu,rezultati mu idu u prilog. Ja u najmanju ruku nisam obožavalac Piksija,ali iskustvo i razum mi govori da mi od ovoga možemo samo gore.- 2
-
-
-
8,595
Dobili smo čisto na Vlahovicev kvalitet igra je nula i ispod nule. Ova grupa je smejurija ova Crna Gora je amaterska reprezentacija za koju igraju balvani i razni Vukani Krstovici Scekici Vujacici Jovovici....Mi igramo gore duplo nego u kvalifikacijama za SP. Šta ovaj Piksi radi ja ne znam ali ako ovako nastavi sa istom igrom džabe idemo na EP. Ilic Grujić Mladenović Djuricic komedija bukvalno. Bravo za Vanju strašan golman. -
8,595
A i muslim se pokazao kao trener posle a tima srbije
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани