Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

337 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      315
    • Не
      22

Recommended Posts

30 минута раније, Лунатик said:

Od obojice je bolji naš klinac koji je u Grafosima, Uroš Lazić. Trenutno je na Ep do 19 god.

Zanimljivo da na to Ep ide još par naših klinaca koji su trenutno pri prvom timu/Grafosima pa će propustiti veliki dio priprema. Npr. Đurić, Leković, Stanković, Motika...na Ep je i Knežević, ne znam šta su sa njim planirali

I on i Motika su dali po gol Norvezanima. 

Sta znam, ako ne dovedemo nikog imace sansu da se nametne neko od tih mladjih desno. Pa i da se rizikuje. Mislim da cemo uzeti titulu glatko u ovoj sezoni, bice sansi za mlade.

Ovo sto sam napisao za dovodjenje desnog beka mi je prvenstveno za evropu, sto se lige tice ove sezone idemo na +15, groblje ne zna dje bije...

Pored srpskog i ruskog šampiona, kao i južnoameričkog velikana, za napadača Sočija su se raspitivali i Olimpijakos i Fenerbahče.

“Spreman sam da imenujem klubove koji su zainteresovani za Kasijeru. U Rusiji je Zenit. Mateu se zaista sviđa ta opcija. Pored tima iz Sankt Peterburga dobre ugovore nude River Plejt i Crvena zvezda, a interesovanje su pokazali i Olimpijakos i Fenerbahče”, rekao je Nikos Petropulos.

Mozzart

Pitanje je sto bi zavrsio kod nas umjesto u Feneru ili Oliju ako juri izlog, dosta jace lige, pracenije, i priznatiji klubovi u evropi.

Odlucice finansijska ponuda plus razgovor sa trenerom. Moracemo da damo vise para ako bude birao izmedju nas i Olija, Fenera...

1 hour ago, AleksMCZ said:

Spreman sam da imenujem klubove koji su zainteresovani za Kasijeru. U Rusiji je Zenit. Mateu se zaista sviđa ta opcija. Pored tima iz Sankt Peterburga dobre ugovore nude River Plejt i Crvena zvezda, a interesovanje su pokazali i Olimpijakos i Fenerbahče”, rekao je Nikos Petropulos.

72910FD6-9F2C-485E-880F-0456B03718EE.gif

Posted (измењено)

Pre neki dan izasla vest da on sigurno napusta Rusiju zbog situacije Rusija - Ukrajna...Jedino ako mu je Zenit ponudio uslove koje ne moze da odbije mada je i to malo verovatno ali ajde. 

River Platu je odbio jer navodno hoce da igra fudbal u evropi , nesto mnogo ne verujem u ovaj tekst. 

Edited by Dr. Mabuz

Ne vidim sta dobija ostatkom u Rusiji gde ne može igrati Evropu gde je budućnost uopšte Zenita kao kluba trenutne jačine neizvesna zbog sankcija. Ako su mu cilj samo pare trenutno i odmah da uzme ide u Zenit ali ako želi igranje Evrope perspektivu za dalji napredak izabrace nas Fener,Olimpijskos ili nekog drugog.

12 минута раније, Bura i prodor said:

Pa naravno kad ih mijenjamo na 3 mjeseca.Ne bi se za to vrijeme niko uigrao.

Onaj koji ima stvarno kvalitet će odmah da se uigra, Ohi je limitiran igrač, čim primi loptu doda, ne može nikoga da predribla, da napravi sam sebi šansu za gol, mi od Huga Vijeire nismo imali napadača koji je tehnički jak. Šteta za Kasijeru, mada je od početka delovao nerealan. 

1 hour ago, DjapeDelija91 said:

Onaj koji ima stvarno kvalitet će odmah da se uigra, Ohi je limitiran igrač, čim primi loptu doda, ne može nikoga da predribla, da napravi sam sebi šansu za gol, mi od Huga Vijeire nismo imali napadača koji je tehnički jak. Šteta za Kasijeru, mada je od početka delovao nerealan. 

Mi u fazi napada imamo Kataija,Miću,Kangu i četvrti se rotira,nama je i ovako jedna lopta malo i špic koji takvih karakteristika nam nije neophodan.Potreban nam je ili neko ko je otvarao prostor kao Falćineli koji se meni najviše svidjao ili paker kao Ohi.Vijeira iako je meni omiljeni napadač u zadnjih 10ak godina u ovom timu ne bi imao šta da traži i ne bi izgledao Kako je tada izgledao.