Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Sanogo se povrijedio nakon mozda dvije utakmice u Francuskoj.

Stanic je postao standardan u Spartaku, za razliku od pocetka sezone. Ima on stofa, e sad, uvijek nesto fali. Mada, ako jedan Veljko Nikolic moze dobijati sansu, onda Stanic, Knezevic, Stankovic jos vise zasluzuju sansu.

7 hours ago, Bura i prodor said:

Bakajoko takav kakav je je prošao Interovu školu i očito pokupio neke osnove. To što u Srbiji ni u jednoj školi fudbala elementarne stvari ne uče djecu pokazuje na kom smo mi nivou.

Kao i hiljade drugih klinaca sto su prosli Interovu skolu, a njih ni 50 nije zavsilo u Seriji A, a nesto vise u B.

Realnost je da ne mogu svi da dobiju sansu kod nas, a jos manja da ce tu sansu da pravilno iskoriste. 

Erakovic je sansu iskoristio. On ako ne ode za neku vecu cifru to je velika sramota, jer je nestvarno napredovao. Lekovic je za sada pokazao odredjeni potencijal. Solidno brz, ume da iznese loptu iz poslednje linije ima i taj pas koji se od stopera danas trazi. Ima sve predispozicije da u teoriji bude nasa sledeca zlatna koka jelte.

Mitrovic i ako kuburi sa tehnikom ima tu agilnost koju trazi moderni fudbal i nikako nije slucajnost sto su ga toliki klubovi pratili. Naravno, to ne znaci da ce ga pokupiti Barselona kao sto bi njegov matori zeleo, ali ipak postoji nesto sto klubovi vide u njemu i mislim da je milion ili dva smesna cifra za njega. One golove koje je dao Ferencvarosu recimo ne moze bas da sprovede igrac koji ne zna nimalo fudbala i koji ide na prvu ponudu. Problem je sto sa Mitrovicem mora jos mnogo da se radi da bi on dostigao odredjeni kvalitet do kojeg moze da dobaci, tako da klubovi njega sada vise prate iz perspektive sta bi on mogao da postane a ne kakav je trenutno igrac. E sad, pitanje je koliko pod nasim nestucnim kadrovima on moze da napreduje, to stoji, pa i razumem ljude koji su za njegovu prodaju odmah.

2 hours ago, Лунатик said:

Dobar je mali, moderan desni bek. Po meni on ima najveće šanse da postane legitiman član prvog tima iz trenutne generacije Grafičara, pogotovo zbog pozicije koje igra. Ali nije on još za prvi tim Zvezde, 17. rodjendan mu bio pre 3 meseca. Bolje mu je da igra još bar sledeću polusezonu u Grafičaru pa da se vidi jel ćemo da otkupimo Viga ili ne. Ako nije bas skroz oduševio i nismo zelni da platimo preko 2 miliona za njega tu je onda Nedeljkovic logičan naslednik. Za Ligu Sampiona mi bi trebali da nadjemo još defanzivne alternative na bekovskim pozicijama. Azarov i Vigo po meni na ozbiljnom nivou mogu samo da igraju na ving beku, a ne u formaciji sa 4 pozadi. Na Rodića mislim da ne može više da se računa u Evropi, a Lazar Nikolic svakako nema nivo za Zvezdu. Gobeljic će verujem kao i Pankov na leto da napusti Zvezdu iako još imaju ugovor do kraja sledeće sezone. Popovic, Sanogo, Krsticic i Srnic svakako idu na leto kad im i istice ugovor.