Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

337 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      315
    • Не
      22

Recommended Posts

4 hours ago, Užljevača said:

Najjaci su mi komentari gde se slave odlasci igraca koji nisu svakako bili u planu niti bi igrali previse. Kao da ih vi licno placate iz svog dzepa.

Evo, bas nisam mogao da spavam jer su u klubu Mustafa i slicni. Bolje bi bilo da se pozabave prvim timom , kondicijom, strukom i na sta lici tim vec sezonu i po. Odlazni transferi rezervi treba samo da se objave, a ne ovde da citamo upise koji velicaju i slave takve prodaje, kao da ce ti potezi presudno da uticu na igru prvog tima. 

Umesto Mustafe i ostalih, doci ce novi na pozicji "tala" i "pozajmica" i "pretakanja meda", nemoj da ste naivni, ovaj film gledamo odavno, odavno. 

Sa druge strane, odricemo se Sanoga i Bena koji bi bar za ovu ligu mogli da prave razliku, bar za ovu polusezonu. Ovako ne mozemo Vojvodini da napravimo vise od jedne sanse za citavo 2/2. 

Iskreno, kod mene je postojala bojazan da ce on da se ustali u prvom timu. Nije bas da nije dobijao prostora, bio je uvek prva ili druga izmena sa klupe, a ako se ne varam bio je i starter na jednoj ili dve utakmice.

Jos na to dodaj da ga hvali Terza, hvali ga trener, ja sam stvarno mislio da cemo ga se nagledati na prolece.

Nije mi jasno da li misle da ce ljudi da poveruju da se Barselona, Atletiko interesuju za Mitrovica, pa on decko ni u Zvezdi nije starter, jedino ako ga nisu gledali od Ferencvaroša. 

Dovoljno da mu pogledas statistiku 2 gola i 3 asistencije u Jelen Super ligi... 

Mada danas su na ceni ti brzi igraci, ali setite se samo kako je Radonjic izgledao u Zvezdi u odnosu na Mitrovica i koliko je taj Radonjic prosek u evropi.

9 минута раније, Jovke said:

Nije mi jasno da li misle da ce ljudi da poveruju da se Barselona, Atletiko interesuju za Mitrovica, pa on decko ni u Zvezdi nije starter, jedino ako ga nisu gledali od Ferencvaroša. 

Dovoljno da mu pogledas statistiku 2 gola i 3 asistencije u Jelen Super ligi... 

Mada danas su na ceni ti brzi igraci, ali setite se samo kako je Radonjic izgledao u Zvezdi u odnosu na Mitrovica i koliko je taj Radonjic prosek u evropi.

Fudbaler Zvezde Stefan Mitrović među najperspektivnijim krilnim napadačima sveta!

Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović nalazi se na listi 10 najperspektivnijih krilnih napadača na planeti u 2022. godini po izboru Internacionalnog centra za sportske studije (CIES).

Ovaj Mitrovicev menadzer  deluje da ima neke debele veze u Spaniji pa mu je stalo da njegov klijent tamo zavrsi pa makar to bilo mucena Valensija koja verovatno ima gori skauting od naseg. 

Izgleda da je neka agencija preporucila Mitrovica Atletiku i ovi se navodno primili. 

Meni sve ovo deluje da se sprema teren za njegovu prodaju na leto pa makar otisao i u Slaviju Prag.

9 hours ago, czbp said:

Ja ne znam cemu ovolika sprdnja sa Mitrovicem, covjek jedini uz Erakovica ima ozbiljnu vrijednost u ovoj ekipi trenutno, i jedino bi za njih dvojicu klubovi stajali u redu. Ivanic donekle ali prosao je momenat za tu pricu oko njega, momenat je bio posle Milana.

Mitrovic vrijedi vise nego i Katai, sto se izlaznog transfera tice. Ko ce dati 5m za Kataija sad, koliko vrijedi po TMu? Ne postoji taj klub ni ta uprava.
A Mitrovic vrijedi vise od 2.5m na koliko je trenutno procijenjen, 20g, reprezentativac vec, u spisima brojinih skauta sigurno po Evropi. Pritom je prije pola godine vrijedio 800k, ogroman spike u vrijednosti ima sto dovoljno govori.

Razdvojite uticaj na igru u domacici, dje recimo ova Katai moze bolje da igra protiv nisko postavljenih protivnika dje se svi brane u 16ercu, ali sto se transfera tice, za Mitrovica ce sigurno biti zainteresovano mnostvo klubova ako budemo htjeli da ga prodamo, da li ce biti Barsa to ne mogu da tvrdim, ali ne mogu ni da se sprdam sa tim kao da se radi o Mustafi a ne o izuzetno perspektivnom krilu.

Klubovi zele Mitrovica zbog onog sto on moze da postane, o tome se radi.

Svi bi mi voleli da je istina, i da ce se prodati za ozbiljan novac. Problem je sto iz iskustva znamo da se u 99,99% slucajeva ovakva buka zavrsava transferom za mali novac u osrednji klub. 

Ne treba nasedati na Terziceve neistine da su stigle brutalne ponude za Eraka i Mitrovica, ili bilo kog igraca. Da je to istina, prodao bi ih on bez da trepne. Zvezdi sad 5 miliona evra znaci mnogo. 

On ne moze nikoga da proda za ozbiljne pare. Jedino ako se menadzeri ukljuce ozbiljno. Ali, to onda znaci da od cele sume Zvezda dobije pola u najboljem slucaju. 

Sto se Mitrovica tice, njemu sve najbolje. Neka napreduje i postane dobar igrac. Niko protiv njega nema nista. Imamo protiv nebuloza koje dolaze od strane Terzica. 

Ако су Мустафу продали тј. добили понуду, вјерујем да је истих било и за Митровића. 

Није Стефан још ни близу неког озбиљног фудбала али за разлику од Мустафе са којим дијели једино брзину, он има знатно бољу реализацију, антиципацију и разумјевање игре. Мора да ради на дриблингу, добро је што се не плаши да покушава али није храброст ту једина ствар која се рачуна. Како се данас игра фудбал, чини ми се да би се он најбоље сналазио као неки лутајући полушпиц, с тим да мора радити и на дефанзиви јер у топ фудбалу скоро да и нема играча који не игра одбрану. Код нас то раде практично три играча, а ови сви остали понекад испрате противничког играча.

У суштини, код њега постоји материјал за обраду и као такав се релативно лако може продати у овом тренутку, за колико ће отићи и гдје зависи од тога колико ће сам радити на себи и колико у клубу буду уложили труда у њега.