Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Mda ... tako smo Motiku prvo platili 2,5 miliona  , a kad malo prodje ispade da je placen 1,5 milion ... do leta ce ispasti ko to sa Rakonjcem .... 

p.s.   Sa tim Gluscevicem uvek neka komedija , tako je cena Racica kalirala vremenom u javnim medijima .... oce nas te stamparske greske . 

Posted (измењено)

Nikad nisam ocenjivao prelazni rok, vise volim da ocenjujem evropsku sezonu, ligasku sezonu, neku konkretnu tekmu tipa derbi ili evropska... Al sad kad se vec prica mogu da kazem da je Motika na pozajmici dobar potez jer uliva nadu da Mitrovic ostaje, posebno sto Olajinka nece doci pre leta.. A za samog Olajinku otom potom, pricacemo kad dodje, ali ocekivanja postoje...

Isto tako pozdravljam Pankova u Cuki, decko ima svoje mesto u Zvezdi, odigrao je preko 100 utakmica za Zvezdu, mislim 114 da sam nasao podatak, ali prosto u konkurenciji Erakovica, Dragovica, Milunovica, Spajica, a eventualno i Lekovica on nema sta da trazi... Onda od Spajica se takodje sa pravom puno ocekuje, posebno od tog aprila meseca pa na daje... Spajic i Olajinka se ne mogu nego moraju okarakterisati kao velika pojacanja, iako obojica ne krecu odma da igraju, to su realno igraci visoke kategorije za nase mogucnosti, odnosno sposobni su da jako dobro igraju u LE, da tamo prave razliku, a u LS da mozda pomrse racune i nekom jacem..

Odlazak Sanoga mi se nesto posebno i ne svidja, Kulibali tu i tamo, ne znam sta da kazem za njega, vidim da na kraju nije ni otisao, a za Bena je i bilo vreme da se rastajemo... Imamo sada i dva nova desna beka i trebalo bi da smo makar sa jednim uboli, koji god to da bude od njih dvojice.. Mada nista tu nije sigurno, ali hajde da sacekamo...

I jos jedna stvar, nama najveca pojacanja za prolecni deo sezone cuce u igracima koji nisu ove zime dosli u klub... Da izuzmemo Mitrovica koji se vec skoro afirmisao i koji samo treba ovako da nastavi, nama lagano sada nicu Mijatovic, Prucev, i Azarov... To su igraci koje bih ja voleo da gledam ovog proleca na Marakani, da i kad vezu dve slabije utakmice, da se stane iza njih, i da pocnu i treci mec od pocetka...

17 minutes ago, Vaske8990 said:

Pitanje za bečliju i ostale bolje upućne jercstamenic dolazi za dz na leto i da li dolazi jos neko ?

Po meni trebali bi i golmana stopera i spica da pojurimo na leto 

Stopera smo doveli vec, golmana imamo i to kapitena, a spic nam jeste potreban... Mozda i bude nesto od ovog Rakonjca, jer svi ga gledaju kroz prizmu statistike u Rusiji, i onda decko dodje ovde bez pritiska i pokaze mozda nesto, ko zna.... Za Stamenica kazu da on i nije zadnji nego centralni vezni, a tu vec imamo Kangu, Kangwu, i Nikolica... Tako da mi zadnjeg veznog u sustini i nemamo... Jedino ako Addo prvog jula potpise za nas, ali u prolecni deo ulazimo bez ozbiljnog igraca na toj poziciji

19 hours ago, czbp said:

Ja volim spiceve sa niskim tezistem, kao Agero, ali realno nama odgovaraju vise u ovim postavama ovi spicevi kao Falcineli sto je bio, sve po malo a da ne guse krila, jer nam se igra zasnivala na krilima. Sa klupe valja imati nekog razbijaca spica uvijek, i to je otprilike to...
Od ovih sto smo dovodili imao je Tomane nisko teziste, a sto se mene tice i Dioni je nizak spic, nisko teziste nesto kao Jovic, cak su i slicne visine/kilaze i obojica se vise snalaze u formaciji sa dva spica...

I Dioni i Tomane se bolje snalaze u toj formaciji a mi smo ih doveli iako ne igramo to, sto je samo po sebi zanimljivo

Ali nije to primarni razlog sto se Tomane i Dioni nisu snasli... Znas ko ti je bolji primer od Falcinelija za to sta si opisao da nama treba? Boaci iz prvog mandata... E Bocko iz prvog mandata je najbolji nas spic dugi niz godina u nazad...

Edited by Fezco

Meni je u neku ruku drago što nismo doveli neke igrače sada. Veći izbor će biti na ljeto, sa jasnom pozicijom da li igramo grupnu fazu LŠ ili ne, a vremena ćemo imati sasvim dovoljno. Grupna faza LŠ startuje tek krajem septembra. Mogli bi da upecamo krupne ribe na pozicijama zadnjeg veznog i napadača. 

Politika Logo
 Мени

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=17

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=18
Четвртак, 02.02.2023. у 08:30

Ракоњац и Стаменић Звездини

Клуб са Маракане ће данас озваничити ангажовање шпица на позајмицу из московске Локомотиве, док ће везиста Копенхагена потписати вишегодишњи уговор и стићи на лето кад му истекне обавеза према данском шампиону
677z381_11048804.jpg
ФОТО: ЕПА/Питер Пауел

Црвена звезда је све завршила за нова два појачања. Фудбалери шампиона Србије пре почетка пролећног дела првенства постаће Марко Ракоњац и Марко Стаменић, али неће се обојица ставити на располагање Милошу Милојевићу.

Клуб са Маракане ће данас озваничити ангажовање шпица на позајмицу из московске Локомотиве, док ће везиста Копенхагена потписати вишегодишњи уговор и стићи на лето кад му истекне обавеза према данском шампиону.

По моделу Питера Олајинке из прашке Славије, стићи ће Марко Стаменић из Копенхагена. Договори су постигнути, али остају у тренутним клубовима до јуна. Репрезентативац Новог Зеланда такође није желео да продужи уговор у Данској, како би наставио каријеру на Маракани.

Желела је Црвена звезда Стаменића одмах и има још неколико дана да се то реализује до краја прелазног рока, али став Копенхагена да одреди обештећење од милион евра за играча коме истиче уговор ускоро не може да се подржи на Маракани.

1 hour ago, stivi said:

Ako je samo sistem i ako se vise klubiova zalilo, resice se to. Malo mozzart juri klikove.

Nije baš tako jednostavno, jer Zvezdi tvrdi da je došlo do transfera, a da Amijen nije uspeo da registruje igrača na vreme, dok Amijen tvrdi da do transfera nije ni došlo. Sto znaci: Po Zvezdi Kulibali je igrač Amijena, a po Amijenu Kulibali je još igrač Zvezde.