Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

337 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      315
    • Не
      22

Recommended Posts

Lično ne mislim da je do sad prelazni rok toliko katastrofalan. Konačno je doveden desni bek, za dž Spajić koji jeste rizik ali može da bude i ogroman pogodak, Rakonjac je na pozajmicu doveden što situaciju čini skroz ok, pozajmljen Motika, otišli Ben i Seku koji su u godinama, itd.

Sad, naravno veliko je pitanje koliko će novi igrači doneti, ali je prerano donositi zaključke bilo koje vrste. Može da se desi da Rakonjac pokida a Olajinka da flopuje, nikad se ne zna.

Mi sad trebamo da dovršimo započeto, obezbedimo LŠ i uzmemo titulu, a onda se može pričati o LŠ pojačanjima. Slažem se da je bilo idealno sad dovesti pa uigravati igrače tog tipa, ali ne treba dovoditi na silu nove La Pare i Žandere. Po meni, bolje ovako.

21 hours ago, profesor said:

Mi ne zelimo Olijanku odmah, jer je plan da Mitrovic igra i da ga na ljeto prodamo. I moze se reci da je sa te strane to ispravan potez.

Jasno ali ako ga prodaju kao Erakovića onda klub neće imati vajdu. Karikiram malo, ne zameri. 

21 hours ago, Деееккки said:

Мора да се схвати да не можемо да имамо све странце у тиму, мора и неко домаћи, тако да подржавам довођење Ракоњца. Где би ставили страног шпица поред Олејнике, Букарија, Канге, Вига, Азарова, Пруцева, Ада који ће вероватно доћи на лето....У Чуки сам Ракоњца гледао више пута и доста је обећавао. Ако је додатно напредовао можда би могао да експлодира код нас поготово што је солидан у скоку а наша игра се базира на доста центаршута.

Slažem se ali onda šta radi OŠ ako ne može da izbaci ono što ti treba. 

13 минута раније, Kosika94 said:

Konačno je doveden desni bek, za dž Spajić koji jeste rizik ali može da bude i ogroman pogodak, Rakonjac je na pozajmicu doveden što situaciju čini skroz ok, pozajmljen Motika, otišli Ben i Seku koji su u godinama, itd.

Znaci dosli su desni bek za koga cemo tek videti kako ce se snaci, Spajica koji je rizik koji se mozda isplati, a mozda i ne i Rakonjca koji je doveden na pozajmicu, nije dao gol otkako je otisao u Lokomotivu. Otisla nam tri igraca, od toga jedan na pozajmicu. Prelazni rok odradjen top moram da priznam.

3 минута раније, Чавке said:

Znaci dosli su desni bek za koga cemo tek videti kako ce se snaci, Spajica koji je rizik koji se mozda isplati, a mozda i ne i Rakonjca koji je doveden na pozajmicu, nije dao gol otkako je otisao u Lokomotivu. Otisla nam tri igraca, od toga jedan na pozajmicu. Prelazni rok odradjen top moram da priznam.

Pa za svakog igrača mora da se vidi da li će se snaći, ne samo za one koje mi dovodimo. Sad, što mi dovodimo po metodologiji po kojoj dovodimo je prežvakana tema.

Ne bih rekao baš top, ali bolji nego neki prethodni. 

Sto kaze Balasevic u pesmi Namcor .."Ne volem..."

E tako ja ne volem niske spiceve, visoke bekove, niske centralne bekove 

Jebo ti to da svaki korner igras akciju da ne mozes da centriras .....da se on kao kepec muva po napadu 

Ma kakvi ...To eventualno kao drugi spic ako imas vec jednog korpulentnog pa da on bude iza njega kao vise poluspic

Ti sa niskim spicem vec  imas jednu opciju manje  a to je igra glavom ....znaci u manjku si akcija ubacivanja u 16 visokih lopti 

Ma  to ekipa mora da bude ekstra ludilo kao neka Barsa iz radnijih dana da ceo tim tako igra i da to deluje OK 

Сада, Gannicus said:

Ovo sa Sanogom je pucanje sebi u nogu. Bukvalno smo najboljeg zadnjeg veznog poklonili, da bi na prolece igrali Mijailovic i Srnic, a tu je za svaki slucaj i Krsticic!

Mi nemamo napadac, nemamo zadnjeg, a bojim se da ni desnog beka idalje nemamo…..

Па Драган рече да долази овај Стаменић да попуни то место.