Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

337 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      315
    • Не
      22

Recommended Posts

1 минут раније, czbp said:

Kakva pljacka moze biti u slucaju Rakonjca ako je pozajmica u pitanju? On bi te pare zaradio u Lokomotivi recimo svejedno, sta sad ce on ovdje da daje nekom dio para i ostale teorije zavjera koje sam samo kod nas cuo i nigdje vise.  Kako ne, pa ostao bi momak u Lokomotivi onda i cao.

Najbolja moguca opcija je bila da se dovede neki jeftin spic na pozajmicu, da ne puknemo na platu mnogo do ljeta. Ja ne znam sta ste ocekivali, bolje od svih ostalih opcija koje smo imali. Sta je trebalo Zlatanovica da platimo 700k Makabiju pa onda jos njemu za platu i da ostane nama na grbaci? To bi bilo samoubistvo, a ovo nije nego je vrhunski posao, na ljeto dovedemo spica za LS, Rakonjac nazad u Lokomotivu i to je to.

Win-win za obje strane, ovdje ce dati neke golove kad bude mijenjao Pesica, mozda se nametne tako ovima iz Lokomotive za iducu sezonu, nama odgovara da imamo rezervu za Pesica, poznaje ligu, 11 golova je dao u Cuki i to nije bio planiran kao prva opcija, nego je tek na trecini prvenstva to postao, prema tome ne vidim sta je problem iskreno. I ne pisem ovo jer je momak iz Bp, napisao bih odakle god da je. 

Rekao sam odmah da je otkup katastrofalna opcija za nas, a bogami i za njega, a pozajmica odlicna.

Kakav je igrac po tvom misljenju? 

Nisam ga mnogo ispratio iskreno, ima li kvaliteta da u buducnosti bude prva opcija u spicu?

Iz Cuke je prodat na osnovu igara u 3 mjeseca. Dakle, ne da je sumnjivog kvaliteta, vec je to izvjesno. Rekao sam ranije, Gluscevic je najjaci menadzer kad on igrace kao sto su Racic i Rakonjac uspije uvaljati za milione. 

A sta znam, on nije bio ovdje u Cg u seniorima nego je otisao gore pa prosao omladince Cukarickog... nisam ga gledao na velikom fudbalu do prosle godine u Cukarickom, osim to sto smo malo igrali mali fudbal u Bp. 

Mislim da je preveliki zalogaj da bude prvi spic evropske Zvezde, ali nisam ocekivao ni onu eksploziju prosle sezone kad je poceo da igra umjesto Jovanovica i dao 11 golova, i ta Lokomotiva ga je pratila i iskesirala 2.5 miliona, nije ni to slucajno. Mislim da mu treba dati sansu pa sta bude, ko bi rekao da ce Pavkov napraviti sta je napravio od fudbala, realno mali procenat ljudi je u njega vjerovao, ja prvi nisam niti sam ista tu za Zvezdu vidio.

Сада, profesor said:

Iz Cuke je prodat na osnovu igara u 3 mjeseca. Dakle, ne da je sumnjivog kvaliteta, vec je to izvjesno. Rekao sam ranije, Gluscevic je najjaci menadzer kad on igrace kao sto su Racic i Rakonjac uspije uvaljati za milione. 

Ali ne kupuju bas klubovi tako igrace na osnovu 3 mjeseca... posebno ne za ove pare koje je on placen, ali se slazem da su tad presjekli i odlucili da ga uzmu. 

Ja ne mogu da prebolim sto Racica nismo malo istrpjeli

9 минута раније, czbp said:

A sta znam, on nije bio ovdje u Cg u seniorima nego je otisao gore pa prosao omladince Cukarickog... nisam ga gledao na velikom fudbalu do prosle godine u Cukarickom, osim to sto smo malo igrali mali fudbal u Bp. 

Mislim da je preveliki zalogaj da bude prvi spic evropske Zvezde, ali nisam ocekivao ni onu eksploziju prosle sezone kad je poceo da igra umjesto Jovanovica i dao 11 golova, i ta Lokomotiva ga je pratila i iskesirala 2.5 miliona, nije ni to slucajno. Mislim da mu treba dati sansu pa sta bude, ko bi rekao da ce Pavkov napraviti sta je napravio od fudbala, realno mali procenat ljudi je u njega vjerovao, ja prvi nisam niti sam ista tu za Zvezdu vidio.

Ali ne kupuju bas klubovi tako igrace na osnovu 3 mjeseca... posebno ne za ove pare koje je on placen, ali se slazem da su tad presjekli i odlucili da ga uzmu. 

Ja ne mogu da prebolim sto Racica nismo malo istrpjeli

Vidis da kupuju. Vjerujem da je i Cuka bila iznenadjena na kraju. Prodali su igraca od koga nisu ocekivali nista. Gdje je Lokomotiva njega mogla iskautirati nego u ta 3 mjeseca? 

Takvih igraca ima koliko hoces. Ko se sad sjeca Stanise Mandica? 

Ja sam se isto iznenadio sto ide nakon jedne polusezone da kazes, i iznenadila me je visina transfera nema sta, ali ne mogu da povjerujem u to da klubovi tako neozbiljno bacaju milione, aj da su dali 500k za mladog igraca pa da okej, ali 2.5m ne bas. 

Pitali su vjerovatno neke skaute, recimo jedan iz Bp koji vodi igrace u Rusiju i Bjelorusiju, Moldaviju, uglavnom bivsi SSSR je stacioniran u Beogradu, igrao je nekad za Rad, Rmandic... okrenu ga, pitaju sta ih interesuje, on im kaze sta zna, posalje sta kazu neki skauti o njemu...

Sigurno je tu bilo skauta koji prate omladince po Srbiji, Siti je onog iz Radnika uzeo nije imao maltene ni polusezonu u Radniku, pratili ga jos prije seniora... Liverpul je Grujica pratio prije nego sto je bio u nasim seniorima, to su i pricali da li oni ili Grujic nisam siguran, pa su presjekli kad je poceo da igra dobro u seniorima.

Samo kazem da je tesko da bas ovolike pare neko ispljune za nekog koga nisu pratili

2 hours ago, saxon said:

Tuzno je da mi i pored osigurane Lige Sampiona na leto i dalje ne mozemo dovesti spica za tu istu LS vec ce opet da se brza na leto. Momku sve najbolje u nasem dresu.

Pa možda je upravo to i fora, što LŠ nije osigurana, makar ne iz ugla evropskih igrača, valjda ima još da se igra. A i ako se osigura LŠ to znači da ne mora da se brza, konačno ne bi krenuli u evro avanturu u sezoni kupanja, mogli bi da sačekamo. Meni to sve ima smisla iskreno, veći izbor igrača na ljeto, nadam se osigurana LŠ, mogli bi da dovedemo 2-3 baš jaka igrača. Bolje i to nego sada da dovedemo nekog iz francuske druge lige. 

Брате какве се глупости овдје пишу. Па оних неколико голова што је момак дао у том свом налету, наше понеке ведете могу да сањају само... Не може ме нико убиједити да се онакви голови дају ето онако случајно. И наравно да није Локомотива случајно дала 2.5 милиона. Видјела је нешто у њему. А нешто у њему има... Сигурно.

7 hours ago, czbp said:

Previse je to ofanzivnih igraca, ne bi mogli svi da igraju... s tim sto bih ja prije prodao Kataija nego Mitrovica, sto se tice iduce sezone i LS. E sad ne znam sta planiraju sa Krasoom, ja bih bio prezadovoljan da ga dovedemo, sto kaze @DjapeDelija91 on sam drzi St. Etjen od istorijske bruke, a zna dobro i sta je pritisak, jer je tamo nenormalan pritisak, klub ispao iz Lige1 a istorijski su u vrhu Francuske lige, navijaci vijaju da biju upravu iz dana u dan...

Gledao sam malo drugo poluvreme večeras St. Etienn, baš se vidi da odskače od drugih, duge lopte lepo smiri i kad ima igrača na sebi, nekako kad gledaš, žao mi ga što igra u tako očajnoj ekipi, može sigurno da igra na mnogo višem nivou. 

1 минут раније, DjapeDelija91 said:

Gledao sam malo drugo poluvreme večeras St. Etienn, baš se vidi da odskače od drugih, duge lopte lepo smiri i kad ima igrača na sebi, nekako kad gledaš, žao mi ga što igra u tako očajnoj ekipi, može sigurno da igra na mnogo višem nivou. 

Sto se mene tice odlican igrac, strah me da ga ne pokupi neko iz Lige1 prije nas, cini mi se da to i ceka... prica se o njemu tamo, jer je St. Ettiene velikan, a on pokusava da ih spasi fakticki sam, tako da je pretpostavljam na radaru mnogima.

Gle ovaj se umodovo, izdajooo.. :D Pozdravljam odvodjenje Motike na pozajmicu, za Kulibalija ne znam sta da kazem, a sto se tice Sanoga ne znam ko ce nama da igra zadnjeg veznog ne u LS, nego i sad u prolecnom delu ove sezone, mi nemamo nijednog zadnjeg veznog u kadru koji zasluzuje da igra iole ozbiljniju utakmicu...

E da, doveli smo Rakonjca, mozda bude dobro pojacanje, ali me nervira sto ne mozemo da nadjemo nekog spica sa niskim tezistem, jer po pravilu dovodimo one iznad 190 cm...

Ahahaha, ja to da imas nekog da te stiti 😁 

To za Motiku mi je nesto prolecelo jer sam cekao kosarku, i ja mislim da je prava stvar za njega, isti je to stil fudbala na koji je on navikao pa da vidimo. Da vidimo u seniorskoj konkurenciji tamo moze li da se nametne i da udje u neku formu koja bi ga nazad preporucila. Ako se ni tamo ne nametne onda ne znam... dje mu je poznat karakter, jezik, kultura, posto pretpostavljam da je on kao neko ko je rodjen u Njemackoj u fudbalskom smislu dosta blizi njima nego nama iako je Srbin.

Ovaj panicni dolazak u minut do 12 ovog Rakonjca dokazuje da mi uopšte nemamo nikakav plan u vezi sa dolascima i odlascima igrača. Svaki naš prelazni rok je kao dan mrmota počnemo ok a onda kako vreme odmiče nas sportski sektor kreće sa brljotinama za koje se posle svi hvatamo za glavu. Ne znam sta bih rekao možda i bude nešto od ovog Rakonjca ali kako nas je navikao nas direktor biće neka teška priča. 

57 минута раније, Fanste said:

Ovaj panicni dolazak u minut do 12 ovog Rakonjca dokazuje da mi uopšte nemamo nikakav plan u vezi sa dolascima i odlascima igrača. Svaki naš prelazni rok je kao dan mrmota počnemo ok a onda kako vreme odmiče nas sportski sektor kreće sa brljotinama za koje se posle svi hvatamo za glavu. Ne znam sta bih rekao možda i bude nešto od ovog Rakonjca ali kako nas je navikao nas direktor biće neka teška priča. 

Naš prelazni rok traje još deset dana.