Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Posted (измењено)
1 hour ago, dragan wien said:

Mozzart je malo poranio, nije baš još za objavu, ali ovako stoje stvari. 

Sa Nemanjom smo sve dogovorili i tu nema problema, sad se vodi borba sa Hetafeom, oni traže 5 miliona a mi možemo do 3, pa će vidimo. 

Jel je tacno da smo krenuli po onog Krasoa ?

Samo da na kraju stvarno ne spadnemo na Pavkova. 

Edited by Dr. Mabuz

7 минута раније, Са истока Маракане said:

Ako je rekao kod Loknice, onda je to to. Nek se Katai oprosti od 10ke, a Maksi da se zakupi stan u BnV sto hitnije, 2 godine unapred.

Šta ti je? Samo kažem šta je dečko javno izjavio nije rekla kazala

Maksimovic ne moze ( a i ne treba )  da igra 10 - ku , moze sestici i osmicu .. ili oboje ... 

Nadam se da cemo malo i podmladiti tim .

Jojica bih doveo , Bijelovica pre svega iskautirao na fizicke mogucnosti ( brzina, izdrzljivost , oporavak posle napora .. i sl ... pa ako ima brzinu i pluca potpiso bi i njega ) ... tu je i Ilic , isto ga predhodno ispitati na fizicke performanse .... 

Nadam se dobrom spicu. Ne balvanu koji ceka da ga pogodis u trepavicu. Kraso mi deluje zanimljivo, ali nisam ga gledao osim na Jutjubu. Mnogo je tu nepoznanica da bih tvrdio da je pravi za nas. Samo mi se svidja ideja da se dovede spic koji dosta ucestvuje u igri i igra 1 na 1. 

1 hour ago, keyser_soze said:

Maksimovic 10? 

A jbg ne ide ...on nije taj tip igraca

10ka u smislu najboljeg igraca.

1 hour ago, Лунатик said:

Šta ti je? Samo kažem šta je dečko javno izjavio nije rekla kazala

Izvinjavam ti se ako si cuo, a ne procitao negde, samo mi je neverovatno da se neko ko ima bar 7-8 karijere ispred sebe, zasitio Spanije i hoce u Srbiju nazad.

9 минута раније, Са истока Маракане said:

10ka u smislu najboljeg igraca.

Izvinjavam ti se ako si cuo, a ne procitao negde, samo mi je neverovatno da se neko ko ima bar 7-8 karijere ispred sebe, zasitio Spanije i hoce u Srbiju nazad.

Pa gledao sam emisiju kad je pičila na tv 😁. Ne znam da li su te epizode kačili na tjub, možda može da se nađe. I meni je zvučalo čudno ali momak od A do Š tako reče. Mislim da sam ovdje to i komentarisao sa @czbp