Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Posted (измењено)

Secam se da je bio u startnoj postavi jesen 2012, na gostovanju OFKI, izgubili smo 1 0 ( kolo pre toga smo izgubili kuci od Jagodine sa  1 2 onim golom iz penala na 18m od gola ) i nakon toga poraza protiv OFKe otisli smo na -8 uoci derbija, koji smo dobili sa 3 2 nakon minusa 1 2 na poluvremenu. 

Nakon te utakmice sa OFK , Murinjo je istakao : Mozda smo izgubili poene, ali samo dobili stopera" , mislio je na Spajica. 

Ako je spreman i oporavljen, ne mozemo da propustamo dokazene stopere iz jacih liga, jos su nasa deca. Koja je alternativa??? Neki random stranac, macka u dzaku????

Mada moram da se ogradim, jer nisam davno gledao Spajica, ali verujem nepogresivom njuhu naseg sportskog sektora na celu sa Mitrom Mrkelom. 

Edited by Užljevača

Posted (измењено)

Ne znam na koju temu da stavim, pa reko ovde da stavim , doveli su nekog igrača 2004-o godište. Za početak će igrati za omladince. Vidim na njegovom Instagramu da je iz Nigerije, ali ništa drugo o njemu mi gugl neizbacijue

319137483_1200255047578216_4367836303312585687_n.png

Edited by Бели вук

Spajić je dobar štoper za naše ligu, imao je dobru sezonu u Belgiji ali u Fejnordu je bio očajan. Jeste ekipa bila raspad ali je i tu nakon par meseci završio na klupi. Nama je problem da dovodimo strance zbog pravila alli videćemo, po meni daleko lošiji i od Dragovića i od Erakovića.

Сваки ПР ме све више и више разочарава управа,уопште нисам одушевљен Спаићевим повратком, уствари нисам за било како враћање бивших играча.

Ово све значи,да од искорака у европским такмичењима нема ништа,а борба за титулу и освајање исте у следћој сезони ће бити упитна јер ову смо по мени узели 99,9%.

Jeste da uprava malo smara sa povratnicima, al daleko od toga da nismo imali koristi od njih. Pa nama su najbolji igraci u ekipi povratnici, Katai i Kanga. Kostur Milojeve ekipe koja je prosla Krasnodar su bili povratnici. Pravim razliku samo izmedju dobrih i losih igraca.

Spajic je dobar igrac. Ocekivao sam da ce da napravi vecu karijeru, jer je sa 19-20 godina vec igrao kao mator, bas sam ga gotivio. Bez ikakve pompe je usao u prvi tim i igrao konstantno dobro.

Nazalost, ovo verovatno znaci prodaju Erakovica. Kad bih birao izmedju Eraka i Spajica izabrao bih Eraka, jer mislim da je mali brutalan potencijal i plafon mu se ne vidi. Bas top prospekt. Medjutim sto bi rekao Terza nije realno da ga zadrzimo.

Maksa je fantastican igrac i upravo ono sto nam nedostaje na sredini terena. Igrac koji ce bespostedno da se trosi u oba pravca, pravi box to box..silom prilika, to je do sada igrao srnic. Mislim da bi svaki navijac radije gledao Maksimovica na toj poziciji. E sad, da li on sa 27 zeli iz primere u zvezdu..mozda i da, jer svakom ciganu je san da u crveno belom dresu zaigra u ligi šampiona, a i da ostane ovde sezonu/dve, opet nije mator da ode u neku jaču ligu.

Posted (измењено)

Sećate se da sam pre dva meseca pisao ovde kako bi sve snage usmerio u dolazak Maksimovića, pa Terziću hvala što čitaš moje postove na forumu 😁

Kakva bi to bila bomba, samim tim bismo mesto zadnjeg veznog popunili domaćim igračem, imali bismo opciju da dovedemo nekog stranog beka. 

Opet čekamo Bečliju da potvrdi ili demantuje ove informacije 😊

Edited by DjapeDelija91

Spajic, Maksa, ko je sledeci? 😂

Nema sta, vec je receno, pravi igrac za nas, domaci igrac, treba nam jedan poput njega.

Takodje, ima tu jos igraca koji bi mozda mogli da zavrse kod nas, recimo Milivojevic kome istice ugovor, Mladenovic na levom beku, Ristic, itd.

Dobra je ponuda domacih igraca u inostranstvu, kojima ili isticu ugovori, ili nemaju minutazu, tako da bi to trebalo maksimalno iskoristiti, i onda kapitalci na spicu i desnom beku. Pa da kidamo!

Napisao sam da mislim da je njegov dolazak nerealan zato sto igra u Spaniji. Malo ko ce pristati da napusti jednu od najjacih liga, ali dobro, svako je prica za sebe, pa mozda Maksimovic nema nista protiv toga.

Nadam se da ce se nakon zadnjeg veznog sve snage usmjeriti ka lijevom beku, Mladenovic bi bio bomba, a Rodic ako ima neku ponudu, srecan put.

Dalje, dolazak Spajica mi je hmmmm. Da li to znaci odlazak Dragovica ili Erakovica... Ako da, onda je to slabljenje, a ne jacanje stoperske pozicije, jer Spajic nije ni blizu kvaliteta Dragovica, Eraka i Miluna. 

Vidjecemo kakvog spica cemo dovesti i ko ce otici, ali hajde, bar se ozbiljnije posvetilo prelaznom roku.

4 minutes ago, dragan wien said:

Mozzart je malo poranio, nije baš još za objavu, ali ovako stoje stvari. 

Sa Nemanjom smo sve dogovorili i tu nema problema, sad se vodi borba sa Hetafeom, oni traže 5 miliona a mi možemo do 3, pa će vidimo. 

Da li nam je možda Mladenović u nekom planu i da li imaš možda neku informaciju oko napadača?

Zeleo bih da pohvalim pocetak prelaznog roka, svidja mi se smer u kome se ide. Dovode se dobri provereni igraci koji su instant pojacanja. Spajic je vrhunski igrac za nas u ovom trenutku, dokazan i na medjunarodnom nivou, da nije bilo povreda isao bi u Katar sigurno. Maksimovic je bas igrac kakav nam je potreban u veznom redu, bas smo zagrizli cim smo spremni da damo za njega 3 miliona evra. Bolje tako nego dovesti 3 4 polutana za 600 700 hiljada evra. Samo da ne bude kao prosli prelazni rok koji je isto dobro krenuo a na kraju je ispao debakl. Nadam se da ucimo na greskama iako znamo ko nam je u upravi. Moje misljenje je da u ovom i letnjem prelaznom roku mora da se rizikuje i plati do nekih 15 miliona evra. Ovo je istorijska sansa da se nesto napravi u evropi. Imamo sigurnih 20ak miliona evra i moramo to iskoristiti. Dobro je krenulo, da vidimo kako ce biti do kraja ali ovo obecava.