Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Ja volim ove zavrzlame i smatram da se tako dize hajp oko kluba, ja bih ovo stalno radio. Protiv Jovelje nemam nista, covjek je sposoban da pojede, pretrci, pregazi svakog defanzivca u ligi. Sutira i lijevom i desnom, ne bira pozicije, prava ubica iz sesnaesterca. Podsjeca me jako na Grinvuda iz Junajteda. 

Koliko je realno to je pitanje.

11 минута раније, kusha said:

Vec sam ovde  piso o Joveljicu , koga sam gotovo redovno pratio u LAG ... pisao sam i da je tamo Cicarito potpuno nezasluzeno prvi spic , da Joveljic za 15 mininuta uradi vise nego  Cicarito pre toga ... ali tamo je fudbal biznis , a Meksikanci 80 % ( ako ne i vise ) pune stadion LAG .... 

Prizeljkivao   sam Joveljica jos letos , al dodje mi Kulibali ????? 

Joveljic je znacajno unapredio igru , fizicki mnogo bolje izgleda , ,, napuco se ,, , zna fudbalicu ..

A tek sad .. kad nam je ,, uzdanica ,, Kulibali ....

Ako ga stvarno dovedemo bice pojacanje ! 

I sto najvaznije postao je dosta dobar sahista. Trenira ga selektor reprezentacije. Mali je kidalica. :D

Posted (измењено)
1 hour ago, kusha said:

Vec sam ovde  piso o Joveljicu , koga sam gotovo redovno pratio u LAG ... pisao sam i da je tamo Cicarito potpuno nezasluzeno prvi spic , da Joveljic za 15 mininuta uradi vise nego  Cicarito pre toga ... ali tamo je fudbal biznis , a Meksikanci 80 % ( ako ne i vise ) pune stadion LAG .... 

Prizeljkivao   sam Joveljica jos letos , al dodje mi Kulibali ????? 

Joveljic je znacajno unapredio igru , fizicki mnogo bolje izgleda , ,, napuco se ,, , zna fudbalicu ..

A tek sad .. kad nam je ,, uzdanica ,, Kulibali ....

Ako ga stvarno dovedemo bice pojacanje ! 

Misliš li da je upgrade u odnosu na Pešića? 

Edited by DjapeDelija91

Posted (измењено)
10 minutes ago, DjapeDelija91 said:

Misliš li da je upgrade u odnosu na Pešića? 

Ja mislim. I to ozbiljan. Igrac koji je tresao mreze i u Austriji (17 golova za Volfsberger) i MLS ligi koja je sve ozbiljnija,a pritom ima samo 23 godine...Austrijska liga je poprilicno jaca od nase. Salcburg,Rapid pa i WAC su gotovo svake sezone u grupnim fazama evropskih takmicenja. U Galaksiju nije bio starter jer imaju meksikanca Chicharita koji ima paprenu platu i meće 20+ golova u sezoni ko iz pičke plus je veliko ime,mozda i ponajvece uz Bekama koje je zaigralo tamo. Jovelja u svim tim uslovima i igranju na "kasicicu" ima imponzantnih 15 golova u sezoni u svim takmičenjima a i proglašen je relativno skoro i najboljim igračem.

Za nas bomba u svakom smislu te reči,koja bojim se neće eksplodirati. Suviše nerealno.

Edited by Zvezda le