Popular Post kusha Posted September 16, 2022 Popular Post Share Posted September 16, 2022 Nadam se da su svi zaboravili sta sam sve pisao o Micku i generalno o svima koji su tuzili klub , furo po forumu taj pravednicki fazon , skupljao reputacije koje mi zivot znace ... Piso bi Ja i sad protiv ovog transfera , ali jbg. Terzina koza je ozbiljno dosla pred siljak , pa zato sad podrzavam dolazak Micka i pravim se da sam ga oduvek zeleo u svetom crveno belom dresu . Dobro doso kuci Delijo , kompletni igracu , stube Zvezdastva , nisu te dzaba voleli Pizon , Slavisa , Sinisa , Grof , Dzaja , Miloje Sn, Miloje Jn , Stankela , Muslin , Piksi .. verovatno i Ljupko ..... dosta je , dobro sam se pokrio autoritetima .... 10 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horus Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Kako god,msm da smo bili veci raspad u sezoni 19/20 nego sada iako smo i sada poprilicno raspad. Nek cepa ovaj Mijailovic domacicu,a Sanogo Evropu. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post keyser_soze Posted September 16, 2022 Popular Post Share Posted September 16, 2022 (измењено) Aj za domacicu je prihvatljivo pa cak i 55 i 77 ali mene iritira kad ih vidim u Evropi Au brate sad videh pa ovaj je uzeo broj 33 Znaci 33 55 i 77 ,,,,,Sta je ovo kakvo je ludilo oni hoce tacno da me oteraju da poludim Edited September 16, 2022 by keyser_soze 11 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHERIFF Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 9 minutes ago, kusha said: Nadam se da su svi zaboravili sta sam sve pisao o Micku i generalno o svima koji su tuzili klub , furo po forumu taj pravednicki fazon , skupljao reputacije koje mi zivot znace ... Piso bi Ja i sad protiv ovog transfera , ali jbg. Terzina koza je ozbiljno dosla pred siljak , pa zato sad podrzavam dolazak Micka i pravim se da sam ga oduvek zeleo u svetom crveno belom dresu . Dobro doso kuci Delijo , kompletni igracu , stube Zvezdastva , nisu te dzaba voleli Pizon , Slavisa , Sinisa , Grof , Dzaja , Miloje Sn, Miloje Jn , Stankela , Muslin , Piksi .. verovatno i Ljupko ..... dosta je , dobro sam se pokrio autoritetima .... Zato cemo se za Gobeljica i Vukanovica praviti mrtvi kao kad nas medved napadne. Nismo ga hteli, niti pisali referate. Sta se ne spominje, nije se desilo. Istancan njuh nije zaribao. Oh wait... Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horus Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 6 минута раније, keyser_soze said: Aj za domacicu je prihvatljivo pa cak i 55 i 77 ali mene iritira kad ih vidim u Evropi Au brate sad videh pa ovaj je uzeo broj 33 Znaci 33 55 i 77 ,,,,,Sta je ovo kakvo je ludilo oni hoce tacno da me oteraju da poludim Ako nemamo 99,moze Nikola Mikic taman. 4 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusha Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 3 минута раније, SHERIFF said: Zato cemo se za Gobeljica i Vukanovica praviti mrtvi kao kad nas medved napadne. Nismo ga hteli, niti pisali referate. Sta se ne spominje, nije se desilo. Istancan njuh nije zaribao. Oh wait... Ocemo . Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 37 минута раније, Бјелке said: Моцарт који се позива на Информер и квази портал Србијаданас преноси наводну вест Журнала које нигде нема сад. Извори боли глава. Админи на покојном форуму су писали да Марко Баша треба да дође само да му дете заврши школу па ће после да га пребаци у неку београдску школу. Кажем, нити је Милоје инсистирао на њему, нити смо га ми хтели. Свашта се пише зарад неке ексклузиве. Evo ti vest iz Zurnala. http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/51786/srdjan-mijailovic-se-vratio-u-crvenu-zvezdu-posle-cetiri-godine A evo ti i Mickova izjava iz 2017: Maltene je sve dogovoreno. Čeka se samo da Krila Sovjetov i Crvena zvezda reše nešto između sebe. Što se mene tiče, jedva čekam. Kad sam čuo za opciju da dođem u Zvezdu, bio sam baš srećan. Evo dva dana ne mogu da spavam kako treba, samo o tome razmišljam. Zvezda je moj klub, u kom sam kao dete počeo da igram fudbal, i uvek bih joj se rado vratio - rekao je Mijailović. Sad jbg, ti mozes da kazes i da je ovo izmisljeno, mada je potpuno nejasno ko bi imao motiv da tako nesto radi i zasto. Sa druge strane, ne postoji nijedna izjava bilo koga iz kluba iz tog vremena kojom se demantuje da ga zelimo. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHERIFF Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 1 minute ago, kusha said: Ocemo . Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horus Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Pa dobro,imao je Vladan fejlova tipa Causic,tako da nije cudno da je hteo Mijailovica. 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бели вук Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 2 hours ago, Виктор Баринов said: Овог из чукаричког смо беше искулирали после уласка у прву Ле а сад га доводимо после 2 лиге шампиона и 3 лиге европе Крила сојетов су тражила мало веће обештећење, да сад се не фрљам са цифрама, али преко пола милона је било типа 700 хиљада, и онда доведемо Крстичића, што се тада показало као добар развој ситуације и одлишно решење на крају А иначе били смо у журби да доведемо неког јер кад је Дринчић поведио Јовичића знало се да ћемо 3 месеца бити без њега 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 16 минута раније, Horus said: Kako god,msm da smo bili veci raspad u sezoni 19/20 nego sada iako smo i sada poprilicno raspad. Nek cepa ovaj Mijailovic domacicu,a Sanogo Evropu. Kad smo mi to bili raspad u sezoni 19/20? Ili sam ja izlapio, ili je raspad plus 11? To sto nas je nakantao Bajern i Totenhem, vala ne znam kakav je raspad. Nakantali bi nas i sad, i prosle godine... 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horus Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Kantao nas je i Partizan. A i generalno smo bili losi i malodusni,dosta teskih pobeda. I ona kradja protiv Indjije bese. Nista za zapamtiti,posle Kopenhagena i Jang Bojsa. Najvise penal serija protiv Kopenhagena. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Pa prosle jeseni smo se mucili kao nikad. Svaka utakmica na ivici kiksa je bila, pa ne znam da se pricalo o raspadu. Kako god, Mijailovica nisam nikad volio kao igraca, od pocetka je bila prenaduvana prica, oni tekstovi o milionima koje nudi Siti, sta sve ne, ali posto je sad opet nas igrac, neka je sa srecom i da nas sve skeptike razuvjeri. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horus Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 4 минута раније, profesor said: Pa prosle jeseni smo se mucili kao nikad. Ma jok,opet smo bili dosta bolji nego 19/20. Bilo je mucenja,al se videlo da to moze da ide na bolje. Onaj tim sa Jovancicem,Vukanovicem,Kanjasom,Tomaneom je bio dvaput slabiji. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чворовић Илија Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Милоје хтео да га врати ал он баш тад дао неке голове за Крила и ови нису хтели да га пусте без озбиљне кинте Он нас тужио а клуб за њега узео 350 000!? А колико смо узели за Жулоа "гардисту", Срнић брадерс и остале војнике? А кад смо већ код преговора са пацовима ево дечко рекао да су само клубови били у контакту а он никада. Исто као и Жуло што "није" преговарао!? Ал Жулоу се верује, ипак је он "гуардиа милитаре"! Боље од "милитареа" и не заслужујемо.... Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бјелке Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 33 минута раније, Чворовић Илија said: А кад смо већ код преговора са пацовима ево дечко рекао да су само клубови били у контакту а он никада. Наравно да су само клубови били у контакту. Mijailović o ponudi Partizana: Zvali su me, nema šta da se krije - Sportal (blic.rs) 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чворовић Илија Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Са истока Маракане Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Samo audio-vizuelne izjave duze od 1 minuta su validne, sve ostalo je vise nego sumnjivo. Ko god bio i sta god se izjavljivalo! 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHERIFF Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Pa sto ga nisu doveli? Dva stranca zadnja vezna su im dosla, sta? Nisu imali para? Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чворовић Илија Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (измењено) 13 минута раније, Бјелке said: Наравно да су само клубови били у контакту. Mijailović o ponudi Partizana: Zvali su me, nema šta da se krije - Sportal (blic.rs) И нека си ми рекао ... https://sportske.net/vest/domaci-fudbal/partizan-stojkovic-rekao-da-250492 "Nemam šta da krijem, nekoliko puta sam razgovarao sa sportskim direktorom crno-belih Ivicom Ilievim, ali i sa trenerom Ivanom Tomićem. Svideo mi se projekat i ciljevi koje su mi predstavili, njihova vizija je zaista fenomenalna i siguran sam da bi se svidela svakom fudbaleru" kazao je Stojković za "Sport". Edited September 16, 2022 by Чворовић Илија Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts