Popular Post SHERIFF Posted September 16, 2022 Popular Post Share Posted September 16, 2022 Nema sta Mrkela da prebacuje pritisak.Od Micka se zna sta moze, sta ne moze. Isporucice svoje. Bio je Robijev i Sinisin miljenik, od tih klinaca onomad, njega sam najvise cenio. Vraca se kao gotov igrac. Srecno Micko ! 6 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bura i prodor Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Šta je tu je,sad kad je ponovo naš puna podrška. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
czbp Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Puna podrska, nadam se da ce da opravda ocekivanja i postane bitan igrac, treba nam neka svjeza krv, da se malo razmrdamo. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дуке Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Што се Мићка тиче, ово ми је увек у сећању, шмекерски. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knezzz Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Nemam nista protiv Mijailovica,te price o tuzbi i slicno jednostavno su bzvz. Klub je bio u totalnom rasulu,jbg niko nece da igra za dzabe. LJubav prema klubu se ne dokazuje tako sto neces uzeti ni dinara na koje se klub obavezao ugovorom. Meni je problem druge prirode,istog ovog igraca smo razmatrali pre 3-4 godine da vratimo i procenili da nije kvalitet koji ce nas unaprediti,a u kojem smo kanalu trenutno govori sto smo ga sad potpisali, da nije decko opasno napredovao u ovom periodu pa se vratio u ovu jadnu ligu,ili je ipak pokazatelj da je mrkelson jedna velika neznalica i covek koji uzima pare iz kluba za nista. To sto on radi bolje od njega bi radio svaki clan ovog foruma bez dinara zarade od kluba. Do dolaska Kangve i Bukarija cinilo mi se da je uprava konacno krenula da radi posao kako treba,ali onda sledi sve ovo sto se desilo. Jednostavno recima Terzica klub je preastao njihove sposobnosti,dostigli su maksimum i vreme je da se polako priprema smena u rokovodecim strukturama. Nisam za to da lomimo preko noci jer nam nece doneti nista dobro,( primer bezanja Stankovica i opste rasulo u koje smo upali posle toga) ali mislim da sledecu sezonu treba da docekamo sa novim ljudima koji ce da izdignu klub na jos veci nivo. 4 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бјелке Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Мијаиловићу желим што бржи одлазак из клуба. Толико. 3 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Koliko se ja secam Vladan Milojevic je insistirao na Micku one prve sezone, nakon povrede Bakule. On mu je bio trener u omladincima i jako ga ceni. Koliko se secam, nije se odustalo zbog toga sto smo smatrali da nema kvalitet, nego smo bili u nekom cajtnotu oko prelaznog roka i na kraju nismo uspeli da zavrsimo transfer. Dosao je Krsticic, bio je tu Donald, posle se vratio Bakula, tako da se odustalo od Micka tada. Mislim da je solidan igrac i da ce nam biti sad od koristi. Zna se sta moze, sta ne moze. Ipak, ocekujem da se dovede neki bolji igrac na toj poziciji nakon odlaska Sanoga. Neko ko moze da igra u oba pravca, a da Micko bude tu kao bekap. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapiten Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Svakako bolja i kvalitetnija opcija nego da vojnik Srnic krpi tu poziciju. Dobrodoslica momku. A sto se tice tuzbe, to mi je uvek bilo glupo da se nekom bivsem igracu spocitava, jer je ugovor zakljucen, potpisan i zasto bi neko morao da se odrekne para koje je propisanim ugovorom zaradio. Od vazduha se ne zivi. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бјелке Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Људима је сасвим нормално да Звездино дете тужи клуб који му је све дао. Играчки га створио и ставио га на фудбалску мапу. Начин на који је отишао је био екстремно ружан. Изгледа да је и нормално после да Звездино дете нема ништа против да пређе у редове највећег ривала, а када се то није десило, онда му одговара "повратак кући и јако је срећан због тога". Изгледа да сам овде само ја луд. 12 минута раније, Recoba said: Koliko se ja secam Vladan Milojevic je insistirao na Micku one prve sezone, nakon povrede Bakule. Нити је Милоје инсистирао, нити смо га ми хтели. Глупости. 3 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 1 минут раније, Бјелке said: Нити је Милоје инсистирао, нити смо га ми хтели. Глупости. Nisu gluposti. Cak je bilo objavljeno i da smo ga doveli. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/gotovo-mijailovic-je-zvezdin-godinu-dana-poznata-i-plata/267672 https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/zvezda-bas-zagrizla-bivsi-ljubimac-severa-zelja-trenera-milojevica-foto-2017-06-07 Secam se i da su admini na tadasnjem rsb pisali da Vladan insistira na Mijailovicu. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urke17 Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Nije problem Mijailovic, nama je jos na pocetku sezone bio neophodan igrac da menja Sanoga. Ogroman problem je Srnic, i ako Erak mora da igra kao bonus, i ako je to razlog sto nismo doveli desnog beka, zasto onda Srnic igra desnog beka kad je vec pomeren na zadnjeg veznog, znaci svi mogu da trpe, svaka pozicija moze da trpi ali onn bas mora da igra, je l njemu bas mora da se nadje mesto ? Katastrofa velika, ogroman i nezapamcen raspad kluba u roku od mesec dana, od masinerije do usrane ekipe bez vodje, glava i repa. Najsrecniji cu da budem kad budem video ledja Terzicu i gavranu Mrkeli, poltronima klasicnim. Odvratnim, unistise mi klub. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Užljevača Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Nije on tuzio, vec njegov mafijas menadzer, jeste, dete od 18 ljeta ce da se suprostavi mafijasu , zar stvarno tako razmisljate??? Kad je hteo da predje kod njih??? Pustitet te price rekla kazala, nikada tamo nije presao i to je to. Srnic je isto tuzbom otisao iz kluba, pobegao je i Simic, kao i Maksimovic, ovaj iz Spanije. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikelinho Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (измењено) 1 hour ago, Užljevača said: Kvota na FKCZ protiv Napretka je 1.17 trenutno, nikad veca kvota kad smo domacini jsl ligasima, obicno je 1.08 ili tako nesto, cak nam ni kladionice ne veruju vise kao ranije. Propali smo znaci. To je to. Čuj ne veruju nam kladionice. Bože moj šta se piše. Daj ne blamirajte se sa ovakve stvari… Ej kvota 1.17 a kladionice nam ne veruju. Šta se sve piše da bi se stvorilo neki pritisak čoveče. Edited September 16, 2022 by Mikelinho 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
АлексМЦЗ Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Jel V. Milojevic jos uvek ne veruje kakav je igrac Zander? Dolazak Mijailovica je jos jedan u nizu pokazatelja nazadnosti i nepostojanja ikakve ideje i plana. Takodje ovo sa Adom je takva komedija da je to neverovatno. Pisao sam pre mesec-dva da ce u smiraj prelaznog roka dovesti nekog MSL balvana. Samo sto sam mislio na beka, ali eto... Kako god. Neka polomi Natha na derbiju ako nista drugo. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бјелке Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 5 минута раније, Recoba said: Nisu gluposti. Cak je bilo objavljeno i da smo ga doveli. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/gotovo-mijailovic-je-zvezdin-godinu-dana-poznata-i-plata/267672 https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/zvezda-bas-zagrizla-bivsi-ljubimac-severa-zelja-trenera-milojevica-foto-2017-06-07 Secam se i da su admini na tadasnjem rsb pisali da Vladan insistira na Mijailovicu. Моцарт који се позива на Информер и квази портал Србијаданас преноси наводну вест Журнала које нигде нема сад. Извори боли глава. Админи на покојном форуму су писали да Марко Баша треба да дође само да му дете заврши школу па ће после да га пребаци у неку београдску школу. Кажем, нити је Милоје инсистирао на њему, нити смо га ми хтели. Свашта се пише зарад неке ексклузиве. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyser_soze Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Sad kad se nisam slogirao MIjailovic se vratio Majko Bozija ...pravimo tim 11 Srnica Ovo kao da nam Iiev sklapa tim 2 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
czbp Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Marko Basa je bio blizu Zvezde, nas je navijac i sve, jbg. Igram termine sa njegovim rodjenim bratom, pa znam. Eto offtopic ali da se nadovezem. @Бјелке Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post keyser_soze Posted September 16, 2022 Popular Post Share Posted September 16, 2022 Сада, czbp said: Marko Basa je bio blizu Zvezde, nas je navijac i sve, jbg. Igram termine sa njegovim rodjenim bratom, pa znam. Eto offtopic ali da se nadovezem. @Бјелке Kad si vec u toku jel to dete zavrsilo vise skolu ili se ceka da magistrira ? 8 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
czbp Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 2 минута раније, keyser_soze said: Kad si vec u toku jel to dete zavrsilo vise skolu ili se ceka da magistrira ? ahhahaha ne znam, ali ovaj brat njegov mi je asistent na fakultetu, doktor nauka vec, mozda bude imao uticaja na sinovca Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyser_soze Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Сада, czbp said: ahhahaha ne znam, ali ovaj brat njegov mi je asistent na fakultetu, doktor nauka vec, mozda bude imao uticaja na sinovca Neka matori ...podravi klinca i neka mu je srecno i bericetno skolovanje 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts