Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Posted (измењено)

Micko ce biti pojacanje, i to poprilicno. Ono sto sam gledao u Cukarickom, je odlicno. Mnogo bolji nego ranije. Nije igrao nekoliko zadnjih utakmica za Cukaricki, bas sam se pitao sto ne igra. Ali oni prave novi vezni red tamo,  sa Lucicem i mladim Petkovicem na poziciji Micka, tako da se sada i zna razlog zasto nije igrao par utakmica. Pokriva mnogo prostora, trci za dvoje, a nije duduk za loptom kao Srnic, zna da uposli napadace. Vislji je, bolji je u skoku. To sto neki imaju sada flashbekove na proslost, decko se nista nije pitao, vec Steva Majami ili ko vec, on sa 18 ljeta nije znao gde je levo, a gde desno, a kamoli da ucenjuju pravu, ne budite smesni.
A defenzivni vezni nam je potreban, Sanogo ne moze sve sam, a verovatno i nece da produzi saradnju. Naravno, od zime, ako ode Sanogo, mora da se dovede jos jedan i to klasni def vezni, tipa Sanoga, minimu, samo mladja verzija. Ovo sada Micko Sanogo je za jesenji deo sezone. 

Desni bek? Njegov brat iz Vozdovca, pisao sam o njemu, bio bi pojacanje, jer mi desnog beka NEMAMO. Moraju da dovedu desnog beka, kako znaju i umeju. 

Edited by Užljevača

Ne može me niko ubediti da Svedjanin nije Terziceva marioneta. I da je tu da sluša i radi šta mu se kaze. 

Ovo je sramno na više nivoa. Pod jedan, zadnji vezni nam je pre svega potreban za Evropu, ovog sada ne možemo registrovati. Pod dva, sve i da možemo, videli smo sa Cukom da dečko nije za Evropu jer su ga pojeli ovi iz Tventea. Pod tri, posle onakvog odlaska iz kluba ti da ga vraćaš je sramotno!