Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

337 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      315
    • Не
      22

Recommended Posts

11 minutes ago, Knezzz said:

Nisam za dovodnjenje Pesica ni pre (ostavljao sam malu mogucnost da je za ovih par godina napredovao pa sam se malo dvoumio) a posle ovih izjava nikako jer kako je i sam rekao nema kvalitet za Zvezdu, i to je potpuna istina. Za Domacu ligu ne sumnjam da bi se nadavao golova 20+ sigurno, ali nama treba spic za evropu a on nije taj kalibar. Ako dodje posle ovih izjava veliki deo navijaca ce ga docekati na noz i morace da bude masina za golove ne bi li pridibio simpatije tih navijaca. Svaki covek mora da zna sta govori i bude svestan svojih reci,ono sto je on rekao je bilo uvreda za nas sad se kao malo pere ali kasno momak o tome si trebao razmisljati pre nego sto si pricao. U ovoj situaciji ga ne bih dovodio nikako i po cenu da ostanemo sa ovim sto imamo,a imamo Ohija koji ce u domacoj ligi isporuciti slicno kao i Pesic.

Sigurno su svi odusevljeni Ohijem, kad cela uprava i trener toliko jure napadaca, kako ne vide kakvog igraca imamo... 

On 11.7.2022. at 13:10, dragan wien said:

Mogu da kažem da je Stanković igrao desnog beka i u Grafičaru. Ne bi mu bilo strano da igra desnog beka ovde, gledao sam Grafičar dosta puta prošle sezone i neretko je desnog beka igrao, tako da ako ga Deki stavi tamo mozda i odigrao dobro. 

9 минута раније, Jovke said:

Sigurno su svi odusevljeni Ohijem, kad cela uprava i trener toliko jure napadaca, kako ne vide kakvog igraca imamo... 

Nisam ni rekao da je bilo ko odusevljen vec da Pesic tesko moze da isporuci vise od Ohija. Ako trazimo spica koji ce biti izrazito bolji i pravi prvi spic Pesic nije taj. A posle ovakvih izjava ne bi ga doveo ni dzabe da igra.

I Poljaci izgleda imaju svog Mrkelu, nadaju se da se nije snasao u FKCZ i da ce BAS tamo kod njih da proigra i da pokaze zasto je bio nekad talenat. 

Tako to ide sa dobrim CV, slepas se godinama na istu pricu " nije se snasao tamo, kod nas HOCE "

I tako pare lezu na racun, a na terenu DUPLO GOLO. 

Evo meni nije jasno zašto bismo puštali igrače poput Falka i Živkovića sa čistim papirima. Gledam sada Qarabag Lech. Kalstrom drži celu sredinu Poljacima. Zašto im ne bismo ponudili Falka u zamenu za Kalstroma a možda i Sanoga uz doplatu. Dobili bismo kompletnie igrača u sredini, Falko nam je svakako višak ali ima kvalitet. Falka su Italijani nama uvaljali za preko milion iako ni kod njih nije igrao. Zašto mi to ne bismo radili u ligama koje čekaju iskorak poput Slovačke ili Poljske? 

3 минута раније, Zvezdin Vojvoda said:

Evo meni nije jasno zašto bismo puštali igrače poput Falka i Živkovića sa čistim papirima. Gledam sada Qarabag Lech. Kalstrom drži celu sredinu Poljacima. Zašto im ne bismo ponudili Falka u zamenu za Kalstroma a možda i Sanoga uz doplatu. Dobili bismo kompletnie igrača u sredini, Falko nam je svakako višak ali ima kvalitet. Falka su Italijani nama uvaljali za preko milion iako ni kod njih nije igrao. Zašto mi to ne bismo radili u ligama koje čekaju iskorak poput Slovačke ili Poljske? 

Zato što je Kalstrom svemirski brod u odnosu na Filipa Falka

Posted (измењено)
10 minutes ago, Zvezdin Vojvoda said:

Verovatno se duguju malo jace cifre kao sto je bio slucaj sa Degenekom i Milunovicem, pa je to jedino resenje kako bi se kinta oprastala. Ne vidim drugo logicno objasnjenje koje bi bar malo opradvalo ovo bacanje para na sve strane.

Edited by footballmania

34 minutes ago, footballmania said:

Verovatno se duguju malo jace cifre kao sto je bio slucaj sa Degenekom i Milunovicem, pa je to jedino resenje kako bi se kinta oprastala. Ne vidim drugo logicno objasnjenje koje bi bar malo opradvalo ovo bacanje para na sve strane.

Ma daj, Milunu se dugovalo dosta para a on se vrača ovde? To meni nema smisla. 

1 hour ago, Zvezdin Vojvoda said:

A bi li ti pristao da ti npr. Sahtjor ponudi neke svoje rezerve za Ivanica ili Kataia?

Nije ovo igrica.

Ja se nadam da cemo dovesti desnog beka, mada kada bi iskocio dobar lijevi bek umjesto Rodica, bilo bi super. Naravno uz Miluna i spic i to je to. Ostalo bi nam da se rijesimo viska: Nikolic, Bakajoko, Falko. Cak i nemamo puno skart igraca, kao nekada.