Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Пешић има прави правцати гробарски мајндсет. Онај изворни њихов. Тип човјека који игра за гробље и кука како није освојио титулу јер му држава неда, а не јер има лимитиран квалитет. И онда то представља као искреност и ето он каже оно што други не смију. Та прича. Надам се да неће доћи.

Šansu na premijeri sezone protiv Radničkog iz Niša ukazao je Marku Gobeljiću, a upućeni u dešavanja na Marakani kažu da kod trenera prednost trenutno ima i mladi Nikola Stanković. Iako je tinejdžer iz Vrnjačke Banje kroz mlađe selekcije igrao uglavnom na poziciji centralnog veznog, nije mu strano da se nađe na desnom boku.

Posted (измењено)

Nista, nek dovedu onog Ilincica iz Domzala, nahvalio ga Slavisa uoci nase prijateljske sa njima, asistirao je za gol Domzala, ima samo 18 ljeta. Ako vec ne znaju, ne umeju, nek nadju neko talentovanog i nek naprave beka, ali nemoj da se glupiraju samo sa Stankovicem da ga pretvaraju u beka, kao Ristica i Vesovica svojevremeno. 

Ili nek dovedu YamKam-a iz Radnickog, moze i stoper i desni bek, odbrana bi bila zapecatljena , ali je malo slabiji prema napred, ali bar ne bi curilo pozadi niti bi ga onako krila pretrcavala kao Mitrovic Gobeljarda. 

Edited by Užljevača

Posted (измењено)

Nakon Zenita sam pisao da se Gobeljard naigrao fudbala kao nikad ranije, nakon utakmice sa Radnickim  taj utisak se samo pojacava. Ali koliko da je protiv Zenita bio solidan, toliko je Radnicki tj Mitrovic pokazao svu limitiranost ovog resenja, bukvalno je Dejan morao da radi ono sto NIKADA ranije nije radio, a to je da prilagodja taktiku rivalu kod kuce u utakmici domace lige. Prosto mi je malo smesno izgledalo kad Gobeljic stoji kao centralni bek izmedju dva stopera da bi se sakrile njegove mane. 

Neverovatno, imas takav tim , a spic i desni bek u rangu Lukiceve Zvezde, zaista neverovatno, kakva sprdnja , neobjasnjivo. 

Edited by Užljevača

Paja probio više superligaških bekova nego Gobelja splavaruša. 

Šalu na stranu, bio sam đene đene za Pešića pre ovih komentara, ali sada se molim da ne dođe i ukenja atmosferu skroz naskroz.

Nadam se takođe da će Marin da preuzme malo inicijativu i iskopa nekog dobrog špica pre nego što naši vrate Mudrinskog ili odluče da bi Motika mogao da bude jako hitar špic.

Za vreme Lukića jedino što je valjalo u timu je bio desni bek, sve ostalo je bilo škart. 

Malo mi je odvratno to vredjanje bilo kog igrača koji se dovodi u vezu sa nama, taj igrač će možda doći i sutra dati neki bitan gol koji će nas uvesti u LŠ, i posle će ga ti isti hvaliti, sećam se samo koliko je Borjan vredjan pre 5 godina kad je izašla vest de će nas pojačati, a sad se svi kunu u njega, ako imaš nešto da izkritikuješ onda uradi na normalan način, a to da ga nazivaš ljigavcem mi je baš degutantno. 

Nisam za dovodnjenje Pesica ni pre (ostavljao sam malu mogucnost da je za ovih par godina napredovao pa sam se malo dvoumio) a posle ovih izjava nikako jer kako je i sam rekao nema kvalitet za Zvezdu, i to je potpuna istina. Za Domacu ligu ne sumnjam da bi se nadavao golova 20+ sigurno, ali nama treba spic za evropu a on nije taj kalibar. Ako dodje posle ovih izjava veliki deo navijaca ce ga docekati na noz i morace da bude masina za golove ne bi li pridibio simpatije tih navijaca. Svaki covek mora da zna sta govori i bude svestan svojih reci,ono sto je on rekao je bilo uvreda za nas sad se kao malo pere ali kasno momak o tome si trebao razmisljati pre nego sto si pricao. U ovoj situaciji ga ne bih dovodio nikako i po cenu da ostanemo sa ovim sto imamo,a imamo Ohija koji ce u domacoj ligi isporuciti slicno kao i Pesic.