Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

6 hours ago, dragan wien said:

Oko Šilje je teška priča, vođeni su pregovori do dugo u noć. Javiće za par dana konačnu odluku, ali nije baš voljan da se vraća u Srbiju zbog privatnih stvari o kojim ne bih ovaj put. 

Hoce covek par dana da cita forum i komentare po portalima.... pa ako bude vise pozitivnih on ce potpisati, a ako budu vecinom negativni... bice kao prosli put 😂

Posted (измењено)

Sunce ti, koliko muke, kao da Suareza jurimo, a ne Silju. Skauting sluzba sa brankovog mosta kolektivno da skoci, kad ne mogu da iskopaju centarfora. Kao da desnog beka trazimo.

p.s. Mito, ako citas, salio sam se za Suareza. Jeste da mu je istekao ugovor, al nije realan :D

Edited by vlada

Posted (измењено)
10 hours ago, keyser_soze said:

Pa Sanogo dobro zavrsava kao zadnji vezni...ne vidim problem

Ne znam meni je Sanogo nekako zaglavljen između dve pozicije, na stranu što ima ugovor do Nove godine. Za halfa mi je nesiguran jer pravi previše faulova za zadnjeg veznog treba imati ili brzinu ili dobar pas a najbolje oba a slozićeš se da Sanogo nema ni jedno ni drugo. On je pola dobrog zadnjeg veznog - dobro markira, dobar je u skok igri, dobro gradi loptu. Sa druge strane na prenosu lopte ne učestvuje (ponekad ume da zajebe), ima spor i nesiguran pas, ako nije dobro postavljen ne može ni Natha da stigne, skuplja kartone kao sličice za mundijal. 

Drag mi je Sanogo i voleo bih da ostene za Evropu i derbije da ulazi pri pozitivnom rezultatu kada treba da se zatvori utakmica. Međutim nama treba neki igrač ili tipa Addo ili snažniji zadnji vezni koji ima pas u napred, a bolju markaciju od Kange i Kangwe, da sa jednim od njih u paru može da drži defanzivno sredinu u Evropi. 

Edited by Zvezdin Vojvoda

Шиља за време проведено код нас 51 утакмица, 29 голова и 21 асистенција, доведен за 800к, продат за 4,2милиона, значи оправдао уложено и добро смо наплатили његову добру сезону, а кроз целу сезону га буше новинари и поједини навијачи, све због ЦСКА, волео бих да дође, поновио би он феноменалну сезону и запушио уста свима. А ако не дође и ту га разумем и подржавам јер се слабо цени његово дело овде, велича се неки Боаћи који се исто није видео у ЛЕ и ЛШ, и кад смо га вратили платили смо масне паре.

23 минута раније, SHERIFF said:

Gol Olimpijakosu u LS. Tri gola u derbijima...

Sad ulazim da vidim jedan derbi gol na JNA za 1:1, i otvara mi kompletne highlightse, 156. derbi je u pitanju i Pesic promasuje dva puta iz peterca neometane zicere. 3:30 i 5:55.

Nemam nista protiv njega, mislim da je i napredovao i da bi bio pojacanje, narocito za domacicu. Ali da je nesto bolji igrac od Ohija, tu se ne slazem. Da nam vise odgovara on za nas stil igre, to je moguce.

5 hours ago, czbp said:

Da nam vise odgovara on za nas stil igre, to je moguce.

Ovo je jedino i bitno, treba nam igrac koji odgovara stilu igre, a ne da li je golgeter, paker, skakac, brz, dribler, nosat, glavat, lep, ruzan... 

Ko se pita zasto, nek vidi pod Tjeri Anri u Arsenalu i Barsi... Recimo. 

Nije zanemarujuca ni cinjenica da nam ne bi skodilo jos domacih igraca obzirom na retardirano pravilo o broju stranaca, i tu se Pesic takodje uklapa kao mozda i jedini domaci napadac nama dostupan a da sa druge strane ima sta da ponudi.

Ako se odlucimo za stranca, onda visi stranac na desnom beku ili jedan od trenutnih. 

Ne treba ni to smetnuti s uma.

Posted (измењено)

Pešić je za Sportal govorio o situaciji i pregovorima sa klubom. 

- Bila je moja izjava tu. Zvalo me dosta novinara, drugara, ljudi, na koga se to odnosi... To se ne odnosi ni na koga iz uprave, sa njom imam stvarno perfektan odnos. I sa Stankovićem imam savršen odnos, sa njim sam pričao jedno sat vremena. To je prvo velika čast, došao ja ili ne u Zvezdu, velika je čast da sa njim pričam. On je ipak Dejan Stanković. To ima veze sa drugim stvarima, sa mojim drugarima koji igraju Superligu, a mnogo puta čitam loše o njima. Čitao sam loše o sebi i drugarima koji igraju tu Superligu, svi smo živa bića. Svi imamo i privatnih problema, treba da igraš utakmicu, da li ti momci primaju platu... To se odnosi na sve moje drugove iz svih klubova. Mene to pogađa jer ja sam takav, ne kažem da sam ja u pravu. Sve ti se skupi i ti odreaguješ kako odreaguješ. Ja stojim iza toga. Ali to se ne odnosi na Zvezdu, na upravu. Koliko sam puta bio na ručku sa Terzićem i upravom i kada sam otišao iz kluba. Sa Mrkelom... Stvarno je to dobar odnos. Ali ne bih želeo da se stvara stres za ekipu, naročito pred prvi meč. Doći ću posle meča, sešćemo, pričali smo lepo o svemu. Šta me muči, davali su mi neke odgovore za koje misle da ja grešim. Opet, kažem, takav sam kakav sam - ističe Pešić

Crvena zvezda će pokušati do kraja ove sedmice da napravi dogovor sa nekim od ove trojice. Ukoliko do tada ne izabere špica iz trija Pešić - Samata - Šporar, okrenuće se drugim rešenjima. Mada, ovde je i pitanju i vreme koje curi pred kvalifikacije za Ligu šampiona, pa crveno - beli gledaju na sve načine što pre da reše pitanje novog napadača...

Edited by Dr. Mabuz