Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Cak i ako Pesic hipoteticki kaze "da" u narednih par dana, ne treba zaboraviti da slede pregovori i sa Turcima jer on ima jos godinu dana ugovora.

A kako su u proteklom periodu tekli pregovori s klubovima, cenim da ce nam i oni traziti 2-3 miliona za njega. Iako ima 30 godina covek.

Generalno mislim da je bolji igrac i od Ohija, i posebno od ovog 'sadasnjeg' Pavkova. Ne nesto preterano, ali u odredjenoj meri jeste bolji i verovatno bi predstavljao neki pomak. Sad, sto sam ja ocekivao nekog znatno boljeg spica je moj problem, ali svakako smatram da bismo unapredili ofanzivu dovodjenjem Pesica.

Jos jedan minus koji bih udenuo ovoj prici jeste to sto mi za Silju nikad necemo moci da vratimo ni pola od onog sto sad ulozimo. Al' dobro, ako se ulog opravda, necemo o tome ni razmisljati.

Posted (измењено)
6 hours ago, Užljevača said:

Dobar je Mitrovic, mnogo bolji nego pre sezonu , sezonu i po, ako ga mi ne kupimo, gotovo sigurno ce da bude prodat nakon kvalifikacija, Malmo je veoma zainteresovan i prica se o nekoj cifri do 1 mil, imaju dobro iskustvo sa Birmancevicem.

Dali smo 2.5 mil za Motiku, e za te pare Motika mora da prikazuje ovo sto Mitrovic pruza, da unosi paniku u redove rivala i da se srpda sa stoperima iz JSLa. Ima Motiku dobre fizikalije, ali morace da pocne da pruza na terenu ono sto mislim da moze, a moze sigurno vise od ovog do sada sto je pruzio. Ali trenutno imamo vise opcija na krilu , ali Mitrovic bi legao samo tako, em hitar em mlad, em domaci. 

I ja mislim da ce biti prodat. A Motika ima nesrecu da igra tamo dje i Katai, ocekivao je vecu ulogu i malo je deprimiran vidi se. Ali sve ce to doci na svoje nadam se.

Steta sto Rumuni zategose cijenu za onog momka, nije za prvog spica ali s obzirom na nasu situaciju imao bi autoput do uspjeha ako bi ugrabio sansu.

Edited by czbp

• Администрација
1 минут раније, Делија са севера said:

Pa hoćemo li se pojačavati još negde sem na špicu? Jer po prikazanom do sada odbrana kompletna mora da se menja. 

Štoper sigurno, i vrlo verovatno desni bek. 

1 minute ago, dragan wien said:

Štoper sigurno, i vrlo verovatno desni bek. 

Znači Milunović, kao što si rekao da dolazi 100%, špic i desni bek. A šta će sa Pićinijem biti onda? Pošto je Mrkela pričao da nećemo trošiti mesto na još jednog stranca zbog pravila. Oće on da ide ili će doći domaći? 

• Администрација
1 минут раније, Делија са севера said:

Znači Milunović, kao što si rekao da dolazi 100%, špic i desni bek. A šta će sa Pićinijem biti onda? Pošto je Mrkela pričao da nećemo trošiti mesto na još jednog stranca zbog pravila. Oće on da ide ili će doći domaći? 

Pa ako se ne dogovore sa Pešićem mislim da se špic i neće više tražiti, nego će se prepakovati postojeći kadar i otvoriti mesto za Mustafu. Milun još da reši neke stvari u Turskoj i dolazi, načelno je sve dogovoreno. Oko desnog beka za sad ne znam ništa, pokušaće tu poziciju osvežiti a da li će biti domaći ili stranac ne znam. Mislim da Pićini ostaje u svakom slučaju. 

Nama bi DOBAR zadnji vezni rešio 50% problema koje imamo u odbrani. Naravno kada se uigra sa ostatkom tima jer ta pozicija danas traži najviše vremena za uigravanje. Brz i defanzivno dobar desni bek rešio nekih 15% problema koje imamo u odbrani što nije zanemarivo, ali dobar zadnji vezni je prioritet ovoj ekipi. 

Prosto mi je neverovatno koliko malo ljudi to primećuje. Naša odbrana kada primamo golove se najčešće bez bilo kakve pomoći veznog reda. Evo smem da se opkladim da bi Eraković lagano bio prodat na zimu za 10+ miliona ako bismo doveli dobra pojačanja na ove dve pozicije. To što oni sada kalkulišu sa 7,8,9 miliona da nam nude u realnosti je najverovatnije do 4 miliona + bonusi.