Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

Posted (измењено)
56 минута раније, dragan wien said:

Tržište je poludelo ovog leta i cene su otišle u nerealne visine. Sa špicom ćemo verovatno sačekati još neko vreme. Rumuni za Markovića traže 4 miliona, dok nam Yang boys za Kangu tražio 5 miliona. Počećemo sa ovim što imamo, malo redukovano ali videćete već večeras sve. 

Očekivao sam nakon priprema Mustafu na krilu, a Kataija u špicu, izgleda da ću i pogoditi.

Edited by KopreNedri

1 hour ago, dragan wien said:

Jedino je Milun na štoperu siguran, mali Erak do kraja avgusta ne ide sigurno a posle ko ponudi 12 miliona može da izvoli. Videćemo šta će biti na desnom beku, možda se tu osvežimo. 

Једино Милун сигуран? Да ли то значи и да Драговић на неки начин виси? То би баш лоше било... Да останемо без њега...

Значи од Марковића се скроз одустало или се још увијек натеже, преговара?

1 hour ago, dragan wien said:

Tržište je poludelo ovog leta i cene su otišle u nerealne visine. Sa špicom ćemo verovatno sačekati još neko vreme. Rumuni za Markovića traže 4 miliona, dok nam Yang boys za Kangu tražio 5 miliona. Počećemo sa ovim što imamo, malo redukovano ali videćete već večeras sve. 

Jedino je Milun na štoperu siguran, mali Erak do kraja avgusta ne ide sigurno a posle ko ponudi 12 miliona može da izvoli. Videćemo šta će biti na desnom beku, možda se tu osvežimo. 

A levi bek i zadnji vezni? Tu nista ne planiramo ?

Znaci gleda se i desni bek. Da je bilo pameti pa da se na zimu dobro razmisli, a ne odmah da se uhvatimo za Picinija, sad ne bismo razbijali glavu.

Za ovog iz Rumunije, ako je vjerovati Mozzartu najozbiljnije je Marin bio zagrizao. Dobro je, dakle bolje se radi u skautingu, ali mi mora da takve igrace nadjemo prije nego Bukari predje u Gent, vec dok je u Slovackoj, kao i ovog prije nego sto mu cijena toliko skoci.

1 hour ago, KopreNedri said:

Očekivao sam nakon priprema Mustafu na krilu, a Kataija u špicu, izgleda da ću i pogoditi.

Ja ipak mislim da ce Mustafa biti taj spic , igrao je na pozajmici na toj poziciji tako da mu nije strano.

Katai po meni ne moze to da igra ni protiv domace boranije

54 minutes ago, Dr. Mabuz said:

Ja ipak mislim da ce Mustafa biti taj spic , igrao je na pozajmici na toj poziciji tako da mu nije strano.

Katai po meni ne moze to da igra ni protiv domace boranije

Ako ne bude igrao Sanogo ili ako se na njega ne racuna a ne dovedu kvalitetnu zamenu pisite propalo od Evrope. Kljuc svake ekipe je sredina. Bez zadnjeg veznog gde nam desno krilo (Srnic) glumi zadnjeg veznog ili ofanzivni vezni (Kanga) Liga Konferencija je nas maksimum. Koliko god da si jak u napadu ako je sredina busna sve propada. Sto se napada tice nece valjda Katai da glumi spica? Pa da se provedemo kao sa Ludogorecom kod Grofa. Igraci mogu da "glume" na odredjenim pozicijama ali ne mogu da ih igraju.

2 minutes ago, footballmania said:

Izgleda Pesic odjednom, preko noci dobio kvalitet da igra u Zvezdi, a posebno u Superligi. Svaka mu cast, verovatno jedini primer toga u istoriji fudbala. 

Moze da igra u Superligi ali u LS i novoj jacoj LE ne moze. Niti ima brzinu,niti dribling, niti snagu. Nesto slicno Kaludjerovicu.