Jump to content

Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Одговорност спортског директора  

336 чланова је гласало

1. 1. Да ли је време да Митар Мркела преузме одговорност и напусти функцију спортског директора?

• Да
      314
    • Не
      22

Recommended Posts

1 hour ago, TomicaCZV said:

Шиљо се огласио и на форуму? 

Није одбрана ово за Шиљу Пешића, него што код нас фудбалер не стигне лопту да шутне већ је промашај. Странац дође не стигне ни 3 утакмице да одигра већ има ознаку промашаја.. Посебно што свако мора проћи кроз привикавање на фудбал (једино ови из Руске лиге кликну на прву). Саного је трпео такве критике, па сад испаде један од бољих задњих везаних... 

Призвао сам Шпорара горе у доњем делу коментара.. Искрено се радујем ако обуче наш дрес 

Posted (измењено)

Šporarove brojke, idemo redom, od starta njegove profesionalne karijere: Interblok, 27 utakmica, 10 golova, Olimpija 95(46), Bazel 19(1), Arminija Bilefeld 9(2), Slovan 53(44), Sporting 22(9), Braga 16(3), Midlsbro 35(8)

Ohijeva statistika:

https://www.livesport.com/rs/igrac/omoijuanfo-ohi/02Px5hxn/

Edited by Gannicus

Posted (измењено)
30 minutes ago, Užljevača said:

Ako ga nikada niste gledali, suzdrzite se od komentara, posebno kriticki, jer takvi komentaru su smesni i neozbiljni, da se neko ocenjuje samo na bazi statistike, pa cak i tada ignoriste onaj bolji deo statistike, ali se zato drzite onog slabijeg dela? 

A na osnovu cega bi ti ocenio igraca zivo me interesuje?

Zar ne bi gledao statistiku kolko je golova dao, asistencije, tehnika, brzina…..zasto uvek neko mora da izadje sa ovakvim komentarom? Zato smo valjda ovde, da diskutujemo, analiziramo jel jeste za nas ili nije, kad oni koji primaju platu ne umeju da dovode krstenog napadaca!

Ja ne ignorisem bolji deo statistike, dao  50 golova u Slovanu pa sta? Zato sam i napisao, da je Ohi dao 27 golova na 29 utakmica, i ? 

Zasto trazimo drugog napadaca? Ajde bre prestanite odma da skacete za vrat neistomisljeniku! 

Edited by Gannicus

5 минута раније, Gannicus said:

A na osnovu cega bi ti ocenio igraca zivo me interesuje?

Zar ne bi gledao statistiku kolko je golova dao, asistencije, tehnika, brzina…..zasto uvek neko mora da izadje sa ovakvim komentarom? Zato smo valjda ovde, da diskutujemo, analiziramo jel jeste za nas ili nije, kad oni koji primaju platu ne umeju da dovode krstenog napadaca!

Ja ne ignorisem bolji deo statistike, dao  50 golova u Slovanu pa sta? Zato sam i napisao, da je Ohi dao 27 golova na 29 utakmica, i ? 

Zasto trazimo drugog napadaca? Ajde bre prestanite odma da skacete za vrat neistomisljeniku! 

Jedino ispravno je igraca gledati uzivo ..Ako cemo bas kako treba ..I to nekoliko utakmica 

E sad ko je ovde to radio , ne znam :) 

Gledao sam par meceva u M'borou, imao je neki dobar niz tamo, tipa u 6 meceva 4-5 golova, navijaci su imali i pjesmu posvecenu njemu, nakon toga iz nekog razloga vidim da je izgubio minutazu. Mora da su doveli nekog, u januaru pa se on vec u februaru preselio na klupu.

Sjecam se danje terorisao po sloveniji kao dijete Olimpije, Mandaric tad tek preuzeo klub bio. Bila je i neka frka ja mislim sa navijacima kad su ga prodali. 

Kad bih ga poredio sa Ohijem, dosta brzi od Ohija, moze da igra 1 na 1 sa protivnikom, da udje u dribling. Mnogi bolje se osjeca sa loptom u nogama od nasih spiceva.

Po meni top pojacanje.