Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Nema mesta kukanju, ne moraju ove promene u klubu nuzno da znace da smo autsajderi ili da odmah otpisujemo i Vladu i momke.

Jebiga, za nas je Radonjic bozanstvo i garancija uspeha sto niko do sad nije bio, ali idemo dalje, da probamo da napravimo nesto slicno i sa Vladom, a za to mu treba podrska i dobar tim. Za sada bar sto se tice tima, dovedeni su jako dobri igraci, ako se nastavi u tom ritmu bice to sve u redu.

Mi opet imamo u timu igrace koji znaju kako se osvajaju trofeji: Lazic, Dobric, Kuzmic, Mitrovic, Lazarevic, Markovic, Ivanovic + pojacanja, sta drugi imaju?

Samo lagano, uzivajte ako ste na odmoru, pijte pivo, bice opet Kalemegdan u Junu!

• Палац горе 1

Robija je sto bi rekli Ameri washed up - neko ko je bio u naponu snage i sad je u silaznoj liniji / decline-u. Trenutno, ne vidim da su ovi preko puta ista bolji, kad gledamo samo roster. Naravno, pojacanja ce da dolaze kod njih, ali i kod nas. Ostaje pitanje VJ kako ce se snaci, ali i dalje imamo bolju domacu bazu sa visegodisnjim iskustvom igranja i Evrolige i medjusobnog poznavanja, jedom recju SISTEM postoji i dalje i to se ne moze preko noci narusiti. 

Za Radonju sam vec pisao, UOPSTE ne treba roniti suze i vise ga ovde spominjati, covek je SAM hteo da ODE, po drugi put u roku od par sezona, on sebe NE VIDI u KKCZ na duzim stazama i end of story, ljudi. Nikakav udarac nije pretrpljen , vec logican sled desavanja, kad neko sebe ne vidi, onda sebe ne vidi u nekom okruzenju. Druga stvar bi bila da smo ga oterali govnjivom motkom, a on je hteo da ostane. Mante me tih prica o carter letovima i slicno, Vujosevic je preko puta ostajao i kad su im odlazili svake sezone nosioci, pa je ostajao da radi tamo, a oboje su endemske biljke, rade u specificnim uslovima. Cinjenica da je ovaj preko puta imao zagarantovanu titulu jer nije imao konkurenciju, ali opet svejedno, Radonja nije imao dovoljno veliku zelju da ostane, da je imao, sigurno bi ostao. 

Sto se tice Hollanda, nemam pojma kako igra, poznajem ga samo po onoj izjavi za novinare i to je to. Na prvu ruku mi se cini kao upgrejdovani Mo Faje, vec ima i dobre godine za profesionalni sport, moze da bude pojacanje, a mozda i ne, koliko para toliko muzike.

Tako je to kad je Zeljko Obradovic Novi Drzavni Projekat. 

A ko i sve sa drzavom, to je od danas do sutra. 

• Палац горе 3

Да не идемо сад у офф и опет улазимо у причу око Радоње али ја сам из његових изјава стекао утисак да је баш желео да остане. Једино ако је он неко невиђено ђубре од човека па нам уз осмех продаје причу о останку а иза леђа тражи себи нови клуб. Баш и не верујем у то али ајде..

• Палац горе 3

Сада, Виктор Баринов said:

Да не идемо сад у офф и опет улазимо у причу око Радоње али ја сам из његових изјава стекао утисак да је баш желео да остане. Једино ако је он неко невиђено ђубре од човека па нам уз осмех продаје причу о останку а иза леђа тражи себи нови клуб. Баш и не верујем у то али ајде..

Da je hteo da ostane, ostao bi. Opet se igra Evroliga, budzet mozda i veci nego lani, ako ce da se nervira eto zato sto mu je otisao Deda, Walters, Kalinic i Hollins, to je po meni nedovoljan razlog da ode, jer nosioci dolaze i odlaze, nista novo, svake sezone je tako, bilo i bice. Po meni , nedovljan razlog da se ode, moze da prica sta hoce, ali nije imao vise motiva i to je to, ono o cemu pisem, nije sebe video ovde i end of story. 

• Палац горе 1

Posted (измењено)

Radonja je odlučio da ode kada je video da mu odlaze Volters, Holins, Kalinić i Davidovac... on je trener koji voli da nadograđuje tim, ali 4 igrača je ne moguće nadoknaditi, pogotovo domaće igrače...

Edited by dean
  • Палац горе 2

Sa ili bez Radonje, Kaline, Dede, Holinsa.. nama je bitno samo da bude Kalemegdan u junu. I to bi verovatno bio najbolji Kalemegdan u istoriji naseg KK-a, bolji cak i od proslog.

Oslabljeni jesmo i to mnogo, ali ima jos vremena da se pojacamo. Martin i Nedovic su top pojacanja, videcemo kakav ce biti Holand, ali ja iskreno ocekujem bar jos dvojicu u rangu gorepomenutih i eventualno tog Dalibora Ilica.

Da se mi muski posibamo ove sezone, jednu smo ih vec prejebali kad su se necemu nadali, red je da nastavimo tradiciju. A sto se sibanja tice, vec smo doveli dvojicu 'sibaca', nekoliko ih vec i imamo.

• Лајк 1

2 минута раније, dean said:

Radonja je odlučio da ode kada je video da mu odlaze Volters, Holins, Kalinić i Davidovac... on je trener koji voli da nadograđuje tim, ali 4 igrača je ne moguće nadoknaditi, pogotovo domaće igrače...

Volters je otisao, istekao mu je ugovor. Masa ljudi ovde ne zna, ali pred pocetak prosle sezone Radonja je vijao Markovica i obecavao mu mesto prvog pleja, pa kad nije proslo sa njim, jedna od opcija je bio i Nejt i tako je zavrsio kod nas. Posle pola godine je ipak dosao i gore pomenuti Markovic. Sto se tice Holinsa i Davidovca, da li smo mi mogli isparirati ponudama koje su dobili od Makabija i CSKA? Za Kalinica tek necu ni da pricam. Elem, lakse je poverovati da zli Covic nece da udovolji Radonji nego da ovaj potonji zeli da proba nesto vise u drugoj sredini. I to je legitimno njegovo pravo, i to se desava vec drugi put. Drugo, Zvezda je mnogo veca i od Radonjica i od Covica, tako da nece biti smak sveta, osvajace se trofeji i bez njih. 

• Палац горе 3

Nisam ulazio par dana,ali vidim da se nista nije promenilo :D

Sreca pa navijaci nisu 2004-e imali ovakav stav inace ko bi pruzio onim momcima podrsku da se osvoji kup posle 3 produzetka ,nakon 4 na 5 u polufinalu sa limarijom jer su nam sudije delile licne kao bombone pa nismo imali dovoljno igraca da zavrsimo utakmicu i plus povredio se Rakocevic koji nije mogao da igra finale...i opet smo uzeli trofej...

Kad vidim koliko se kuka shvatam da to vise nije moguce...a mozda i jest samo to ljudi ne znaju,a mozda je vreme da se to ponovi...da jos jednom underdog osvoji trofej ,a jaci ostane praznih saka...

Ispravite me ako gresim, ali trenutno ovako stojimo? 

1. Markovic, Ivanovic
2. Nedovic, Holand
3. Lazarevic, Dobric
4. Vajt, Mitrovic
5. Kuzmic, Martin

i da smo blizu potpisa Ilica koji je cetvorka?

Mislim, ove pozicije ugrubo, kontam da imamo par igraca koji vise pozicija mogu da pokriju.

• Палац горе 2

Сада, Dzoni said:

1. Markovic, Ivanovic
2. Nedovic, Holand
3. Lazarevic, Dobric
4. Vajt, Mitrovic
5. Kuzmic, Martin

Mislim, ove pozicije ugrubo, kontam da imamo par igraca koji vise pozicija mogu da pokriju.

Ovde ti fale Lazic i Mitrovic... 

• Палац горе 1

Just now, Dzoni said:

1. Markovic, Ivanovic
2. Nedovic, Holand
3. Lazarevic, Dobric
4. Vajt, Mitrovic
5. Kuzmic, Martin

Samo da ostanemo na ovome ( a daleko je od toga) sibali bi se momacki i sa njima i sa kim god...

(Vajt je blizi odlasku ako mene pitas, usudicu se da kazem, bivsi je).

• Палац горе 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...