Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Jbt izgorese cigani od licitiranja nebi li uboli pravog.

Da se malo oladi kapisla,da se odmori,idite na bazen,reku,zovite neku curicu u sumicu opustite se malo uz ladno picence i uzivajte u lepim danima.

Trener?

Trener ce doci brzo ma ko to bio,da li ce biti svakome po ukusu? Sumnjam zato prepustite se carima leta i uzivajte.

Saznajemo - Kalinić ima dogovor!

Reprezentativac rešio sudbinu za sledeću sezonu.

zvezda-cedevita%20olimpija-186828_680x42

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić neće nastupati u novoj sezoni za Crvenu zvezdu, kako nezvanično saznajemo. 

Krilni košarkaš se dovodio u vezu sa Barselonom, a prema našim informacijama, dogovor je postignut i španski vicešampion ne bi trebalo da plati obeštećenje jer je Kalinić izašao iz ugovora, iako je imao još godinu dana sa Crvenom zvezdom. 

Kalinić je nakon osvajanja titule državnog prvaka rekao da ne zna hoće li ostati u Crvenoj zvezdi, te da će biti vođeni razgovori u skorije vreme. 

Osim Barselone, navodno su bili zainteresovani i Olimpijakos i Monako, ali se MVP AdmiralBet ABA lige odlučio za odlazak u Španiju gde će igrati zajedno sa Nikolom Mirotićem u nadi da će ponovo osvojiti ACB ligu, ali i Evroligu koja se dugo čeka. 

Kalinić ima 30 godina, do sada je nastupao za Spartak, Novi Sad, Vojvodinu, Radnički iz Kragujevca, Crvenu zvezdu, Fenerbahče i Valensiju, pre nego što se vratio u redove aktuelnog šampiona Srbije. 

Naša košarkaška reprezentacija sutra igra svoj meč protiv Belgije, a u AdmiralBetu imate sjajnu kvotu da ćemo pobediti sa više od 10,5 poena razlike. 

Izvor:Sportske.net

Kalinicu srecno,a nama nek je dragi Bog u pomoci...nismo uradili podmladjivanje kad je trebalo i ovo je rezultat...

Pazi kad i Lazic bude otisao jer i njemu je istekao ugovor...

• Палац горе 2

19 минута раније, miloshb said:

Jel ziv Tom Ludvig? 😀

Iskreno mislim da ce biti neko ko nije ni spomenut u medijima. Drzim palceve za stranca, ali slutim neko domace resenje.

E jbt ja san danas pomislio naa njega :) 

• Палац горе 1

Posted (измењено)

Tompson, Ivanović, Pefi/Topić
Homsli, Dobrić
Šejok, Lazić, Lazarević
Hervi, Dala Ilić, Vajt ako mora
Tobi, Mitar, Kuz 

Izvinjavam se ako sam promašio temu. Ovo je neki sastav koji bi ja voleo ko god da nam bude trener. Mislim da ni finansijski ne odstupa od našeg budžeta. Prva želja na 3 mije bio Pinjeiro, ali je nažalost pokidao ligamente na kampu sa Dalasom.

Edited by Bora

Crvenu zvezdu očekuje neki novi početak nakon dve izuzetne sezone u domaćim okvirima. Dejan Radonjić je napustio ekipu, Nejt Volters, Ostin Holins i Dejan Davidovac takođe, a uskoro bi to trebalo da učini i Nikola Kalinić. Stoga, Crvena zvezda mora da bude vrlo aktivna na polju ojačavanja, što samog rostera, što klupe koja sve to treba da posloži.

Ako je verovati istorijatu, Nebojša Čović voli da obraduje navijače Crvene zvezde na svoj rođendan. Naime, 2. jula su u klub stizala imena poput Bobana Marjanovića (2013. godina), Stratosa Perperoglua (2019. godina), Korija Voldena (2020. godina), a istog dana 2016. oglasili su se zvaničnim saopštenjem u kojem odbacuju mogućnost dolaska tada talentovanog igrača Mege Radeta Zagorca koji je danas kapiten Partizana. Ono što je vrlo interesantno jeste da je baš 2. jula prošle godine Partizan doveo Kevina Pantera!

Osim toga, jul je tradicionalno mesec kada je Crvena zvezda najaktivnija na tržištu, što je razumljivo imajući u vidu da se tokom avgusta ekipa priprema za predstojeću sezonu.

Za sada, sve je mirno, ali 2. jul još traje i ne bi iznenadilo ukoliko bi Nebojša Čović izvukao "keca iz rukava" prevashodno u vidu trenera.

I dalje mi ne ide u glavu ko je jebeno potpisao Vajta, a da mi nemamo strucni stab???

Jako, jako neozbiljno.

Nadam se da ce se trener dovesti sto pre, pa da vidimo u kom pravcu plovimo.

Po svemu sudeci, trebace nam 6-7 novih igraca.

Ivanovic Markovic ?

Lazic Dobric Lazarevic

Vajt ?!

Kuzmic Mitrovic

Koliko znam i sa Markovicem imamo team opinion za produzenje ugovora na jos godinu dana.

Ako groblje uzme Petruseva, eto nama Kuzme jos godinu dana...

Svakako, na toj poziciji ce se dovesti barem 1 igrac, tako da cemo za tog igraca biti jaci u odnosu na prethodnu sezonu, jer je prosle sezone taj treci bio Cirbes penzos.

Ajde Covicu, izbaci nesto za rodjendan. :) Samo nemoj da nam presedne...

• Палац горе 1

1 hour ago, Govan said:

Ivanovic Markovic ?

Lazic Dobric Lazarevic

Vajt ?!

Kuzmic Mitrovic

Koliko znam i sa Markovicem imamo team opinion za produzenje ugovora na jos godinu dana.

Ako groblje uzme Petruseva, eto nama Kuzme jos godinu dana...

Svakako, na toj poziciji ce se dovesti barem 1 igrac, tako da cemo za tog igraca biti jaci u odnosu na prethodnu sezonu, jer je prosle sezone taj treci bio Cirbes penzos.

Ajde Covicu, izbaci nesto za rodjendan. :) Samo nemoj da nam presedne...

Ja nemam ništa protiv da ostanu Kuzma i Mitar i da se dovede prvi centar.

Isto mišljenje imam i za poziciju pleja  i ne bih imao ništa protiv da nam Volters bude opet prvi plej.

@Meda je možda bio u pravu za Vajta kad je rekao da je igrač možda imao tu opciju i odlučio da ostane. Ne mislim da bi ga iko normalan produžio.

• Палац горе 1

Znaci, sad kad su otpali i Alimpije i Sferopulos, izbor nam se svodi na Lukica, Jovanovica ili Ivanovica.....  Uz svo postovanje prema svoj trojici, ja ne znam koji je gori... Nadam se da je Nebojsa nesto smislio jer ovo ne izgleda dobro ni malo...

Lukic grobar znaci i on ce da se sagne robiji.

Ivanovic lud znaci ameri nece hteti da dodju znaci ostaje nam samo Vlado a on je neiskusan tako da sve u svemu najebali smo ga.

Jedino da se Covic e urazumi i postavi nekog Spanskog trenera.

28 minutes ago, Vasa123 said:

Znaci, sad kad su otpali i Alimpije i Sferopulos, izbor nam se svodi na Lukica, Jovanovica ili Ivanovica.....  Uz svo postovanje prema svoj trojici, ja ne znam koji je gori... Nadam se da je Nebojsa nesto smislio jer ovo ne izgleda dobro ni malo...

Tog Lukića samo maxbet promoviše kroz novine. Eto @RedHartje rekao da on nije uopšte opcija. 

Jovanovića si ti i još nekoliko par preneli sa drugog foruma. On lično rekao da ga niko nije kontaktirao.Moram priznati dobro ste nas nanervirali, spavati nisam mogao. :smeh11:

Možda je Ivanović ludak ali trenutno ludak sa najvećim iskustvom i to u više vrhunskih timova iz najačih liga. Mada se i on spominje samo kroz novine. Možda i jedini koji može da parira Robiji. A šta fali što je malko luckast. Rumeni izgleda ko ovisnik od kokaina na klupi pa igrači ipak dolaze jer im se daju astronomski ugovori. U svakom slučaju za ostatak iz tvog posta je Fil Džekson lično.

Na kraju će izgleda doći neko sasvim petnaesti.

@RedHart Piše ostojin sinak da izgleda Petrušev nije dogovorio sa štakorima jer ga Rumeni ne vidi kao prvu opciju.

• Палац горе 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...