Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Posted (измењено)
20 минута раније, MannyCalavera said:

Pa ajde da krenemo od toga da necemo dovesti stranca i da mora da bude domaci. Opcije su nam jako limitirane, i svaki izbor je sranje na svoj nacin. Svodi se na neke pravce:

- Dovedes trenera kog je pregazilo vreme, a ujedno covek ima veliki ego i to je potencijalno ogroman problem, jer takav ce da ti trazi kontrolu nad transferima i sl. U tu kategoriju spadaju razni Ivanovici, Sakote, Pesici i ostali drugari. To je recept za propast, a pojesce ih robija u seriji. 

- Druga grupa su treneri koji ce budu poslusnici i da igraju i rade s onim sto im ti dovedes. Tu problem nastaje sto mi sportski sektor nemamo, a ako gazda dovodi imacemo opet totalnog djoku od ekipe. To je mozda bolje resenje da se premosti sezona ili dve, al za to ti treba jak sportski sektor koji ce da gradi tim a ovaj da sprovodi uz neku strucnu komisiju koja bi mu pomagala u radu i sl. Tu su ti neki Jovanovici i drugari sl. 

- Treca bi bila grupa gde treba da pogazis neka moralna nacela u koja se busas (klub i uprava, ne ja konkretno), a to je da dovedes grobara Mitrovica, ili da dovedes coveka koji te kao djaner ostavio na cedilu Tomica, ili pa da se zajebes sa celafutom i sl. Tu jedino Mitrovic ima realne rezultate neke. Meni se licno njegova kosarka ne svidja, al on ako dodje to je potencijalno najmanja steta po klub. 

Eto to su neka razmisljanja. Zato kazem, jebes sve to i dovedi mladog stranog trenera na dugorocni ugovor i teraj ih u 3PM ostale ove...

Od ovog sto sam cuo o Dusku, mislim da bi se on i Covic poubijali. 😂 Slazem se za nekog mladog stranca, para za velika imena nemamo.

Sta znam, navijao sam za Alimpija, jer sam pretpostavljao da od Sferopulosa nema nista i da se to sukobi sa logikom,  on dolazi a nemamo za plate igracima i par cartera... Ivanovic, Dobric, jos plej i bek po volji Alimpija i igrali bi lijepu kosarku. Tesko bi uzeli Abu ali eto, nikad ne znas, u EL bi sigurno imali solidan broj pobjeda. Ako bi dosao Vlada Jovanovic ili neki od tih mladih, mislim da nam ne gine dobra bruka u EL.

Tomic nas je ostavio tad na cjedilu, ali je neko ko bi iskopao par igraca u ovoj situaciji, ili je mozda i to mit ali se pricalo da je dobar skaut. 

Edited by czbp

Posted (измењено)
2 минута раније, RedHart said:

Petrusev potpisao za Smrdizan !

Jako pojacanje nema sta, jos jedan u nizu podvala iz Mege. I on i Andjusic, operisani od igre u meso i jake takmicarske kosarke. 

Neka ga tamo. 

Edited by Užljevača
  • Палац горе 1

Ovo za Jovanovica jos nidje nisam vidio, ne znam otkud to. Ne vjerujem da smo toliko bas pali sa ambicijama. Prije 7-8 dana se pricalo o iskoraku.

Ne ludujem ni za jednim iz Mege, sve su to talenti bez ozbiljnog treninga i jake tamicarske kosarke. Za njega je najbolje da ode u NBA da ga dorade, kao Jokica, ali od toga nema nista. Sta se sve pisalo o Zagorcu, pa na kraju sta bi? Ali da  ne pisemo ovde o njima, nebitnu su totalno, mi smo sami sebi najveci problem, tj sns drzava Covic dupeulizvanje i slicno. 

Strani treneri, koji ispunjavaju idiotsko pravilo za dobijanje licence kod nas da vode klub (Da mora da ima titulu u Evroligi/Evrokupu/Ligi Sampiona, ili titulu u Liga ACB, VTB Liga, Grcka Liga, Italijanska Lega A, Francuska LNB ili Nemacka BBL liga, Ili medalju na Eurobasket, SP ili Olimpijada), a ujedno su trenutno slobodni na trzistu:

- Giannis Sfairopoulos 

- Xavi Pasqual 

- Joan Plaza (Dva evrokupa osvojio)

- Romeo Sachetti (Titulu i 3 kupa u Lega A sa Sassarijem)

- Walter De Raffaele (Titule u Lega A sa Venecijom)

- Sergio Hernandez (Ima srebro sa Argentinom na SP 2019)

- JD Jackson (titula sa Asvelom u FR)

- Eric Bartecheky (titula sa LeMansom u FR)

- Chris Fleming (titule sa Bambergom u DE, doduse pod uslovom da ne dobije novi Assistant posao u NBA sa Bullsima).

- Brian Goorjian (brozna sa Australijom na Olimpijadi 2021)

To su likovi koji nemaju klub (ili u slucaju Pasquala mogu da odu bez naknade zbog ovog sranja u Ukrajini). Pola su likovi koji su totalno neinteresantni, ali ima tu imenam koji su aktuelni i dalje. Plaza je sa padom Unicaje i sam nestao ali je i dalje mlad i u punoj snazi, Sachetti nas je nabio sa zabarima na kvalifikaciji za Olimpijadu. Pasqual i Sfairopoulos naravno ne treba da se objasnjava. 

Pravilo je totalno retardirano, al sta da radimo. Postoji jos tu stranih trenera koji ispunjavaju uslove, al svi imaju ugovore i mora da se otkupe. Ako se nadje nacin da se obidje retardirano pravilo ima bar 10ak interesantnih stranih trenera koji bi bas legli...

• Палац горе 3

Ne mogu da prebacujem postove iz dobro poznatih razloga zato pišite na ABA temi o glodarima.

1 minute ago, MannyCalavera said:

Strani treneri, koji ispunjavaju idiotsko pravilo za dobijanje licence kod nas da vode klub (Da mora da ima titulu u Evroligi/Evrokupu/Ligi Sampiona, ili titulu u Liga ACB, VTB Liga, Grcka Liga, Italijanska Lega A, Francuska LNB ili Nemacka BBL liga, Ili medalju na Eurobasket, SP ili Olimpijada), a ujedno su trenutno slobodni na trzistu:

- Giannis Sfairopoulos 

- Xavi Pasqual 

- Joan Plaza (Dva evrokupa osvojio)

- Romeo Sachetti (Titulu i 3 kupa u Lega A sa Sassarijem)

- Walter De Raffaele (Titule u Lega A sa Venecijom)

- Sergio Hernandez (Ima srebro sa Argentinom na SP 2019)

- JD Jackson (titula sa Asvelom u FR)

- Eric Bartecheky (titula sa LeMansom u FR)

- Chris Fleming (titule sa Bambergom u DE, doduse pod uslovom da ne dobije novi Assistant posao u NBA sa Bullsima).

- Brian Goorjian (brozna sa Australijom na Olimpijadi 2021)

To su likovi koji nemaju klub (ili u slucaju Pasquala mogu da odu bez naknade zbog ovog sranja u Ukrajini). Pola su likovi koji su totalno neinteresantni, ali ima tu imenam koji su aktuelni i dalje. Plaza je sa padom Unicaje i sam nestao ali je i dalje mlad i u punoj snazi, Sachetti nas je nabio sa zabarima na kvalifikaciji za Olimpijadu. Pasqual i Sfairopoulos naravno ne treba da se objasnjava. 

Pravilo je totalno retardirano, al sta da radimo. Postoji jos tu stranih trenera koji ispunjavaju uslove, al svi imaju ugovore i mora da se otkupe. Ako se nadje nacin da se obidje retardirano pravilo ima bar 10ak interesantnih stranih trenera koji bi bas legli...

Daj brku Saketija. Nek povede i sina Brajana 😁

4 минута раније, Punkerstein said:

Ne mogu da prebacujem postove iz dobro poznatih razloga zato pišite na ABA temi o glodarima.

Daj brku Saketija. Nek povede i sina Brajana 😁

Samo za Punkersteina :D:D 

Meo_Sacchetti.jpeg

• Лајк 1

10 минута раније, Bora said:

Znaš li nešto oko nas za trenera?

Немам појма.

За мене најбољи фит је и даље Педро Калес,мада је у уговору са Олденбургом. Има ту још пар Шпанских младих коуча, а иначе ми смо та угасили са младим надама на тренерским клупама.

Можда Дарко Рајаковић, ал' он је у Државама...

• Хвала 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...