Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

1 минут раније, Bosko Kajganic said:

Nije vise, slobodan je. 😄

Pa i Dule Vujosevic je slobodan ako cemo da samo kazemo. 😄

Sakota bi bio solidno resenje, da je jedno 30 godina mladji.

Slobodnih trenera nema uopšte, jutros mi je na pamet pao Poceko ali je on preuzeo Italijansku reprezentaciju pre mesec dana. Mogao bi ćelafuto Djordjevic da dodje kod nas, ionako nema posao a i prica se da navija za Zvezdu

2 hours ago, Užljevača said:

Nisu mogli ni prekoputa da obezbede budzet, dok im nije sns usla u klub. Sta zelite, Covica van kluba ili sns da upadne sa novcem??? To sto bi imali vise para, mislite da bi znacilo da cemo biti bolji nego sa Covicem? 

Mi kao navijači želimo najbolje klubu, da ostane dominantan u domaćim okvirima i redovni učesnik EL.

Cilj opravdava sredstvo, i u tom smislu ne bih imao ništa protiv da oni uđu sa novcem a Čović da ostane u klubu, pa barem u svojstvu i ulozi koju ima Džajić u FK.

Samo mi je bitno da klub srpske većine ne padne ponovo u podređen položaj u odnosu na klub jugoslovenske manjine, a moralne vrijednosti predsjednika kluba i naprednjaka nisu nešto oko čega vrijedi polemisati.

• Палац горе 4

Kazu da je Spliter imao stavku u ugovoru ako je Ivanovic trener da je slobodan,Kasun ga je skoro opleo da ga je unistio,terao ga povredjenog da igra,nema od njega nista,sa tim stavom bi ga ovde naduvali domaci igraci.

• Палац горе 2

Mislim da bas ovdje jedino moze i da prodje taj mentalitet. Odavde su i izlazili takvi treneri kao Dusko, krvava koljena i to.

Ja sam cijenio Sasu do onih skandaloznih postava sa Jokicem na 4, Sale vs citav svijet... jedan od rijetkih grobara sa kojim nemam problem, nije rekao nista ruzno za navijace, zahvalio se na aplauzima itd. Ali ne vjerujem ni on da bi dosao na ovu finansijsku situaciju, ocigledno je da je to problem, zato je i otisao Radonja, ne znam sta da ocekujem. Dusko je dugo bez ekipe, mozda u nemanju neke druge opcije onda njega.

• Палац горе 1

52 минута раније, Salzburg said:

Mi kao navijači želimo najbolje klubu, da ostane dominantan u domaćim okvirima i redovni učesnik EL.

Cilj opravdava sredstvo, i u tom smislu ne bih imao ništa protiv da oni uđu sa novcem a Čović da ostane u klubu, pa barem u svojstvu i ulozi koju ima Džajić u FK.

Samo mi je bitno da klub srpske većine ne padne ponovo u podređen položaj u odnosu na klub jugoslovenske manjine, a moralne vrijednosti predsjednika kluba i naprednjaka nisu nešto oko čega vrijedi polemisati.

E ovo je poenta price. Svaku rijec potpisujem.

Posted (измењено)

Covic bi na keca doveo Vujosevica i pravio rijaliti i sprdnju od svega, samo da mu nije Delija. Situacija je takva da je doslo do smejanja bukvalno, a jos malo pa nece biti ni smesno. 

Ovde licitiramo sa imenima, glupost obicna, ko da da dodje, imace budzet manji od ovih i to poprilicno, pa sta reci kad vec na postojece Pantera i Lajdeja, zele da plate 1.5 mil za Dorsija, a verovatno jos i za nekog, o cemu da pricamo, a otisao nam jedini za kojeg pouzdano znamo da moze i ima know how da razbuca drzavni projekat - Dejo. 

Ovde se lozimo nesto na zvezdastvo i krvava koljena, sve je to lepo, ali daj malo realnosti, sve i da je ostao Radonja, bilo bi teze nego lani,a tek sad, kad Covic dovede nekog Jovanovica i slicnog , jer para za neko vece ime, NEMA jednostavno. 

Ostaje nam samo da se sprdamo na svoj racun, jer drzavu da promenimo, ne mozemo. 

Edited by Užljevača
  • Палац горе 2

Je li Dusko Ivanovic vodio Himki i 2017? Nasao sam da ih je vodio 2016-17, ali ne znam kad je otisao otud, da li je poceo sezonu bio. Ako jeste bio je sa Markovicem tamo malo... Ne znam, nije mi rjesenje bio na startu, ali kad nas vec svi odjebase ne vidim nikog ko bi imao imalo autoriteta bar pred sudijama u ABA.

On je veliko ime, to mu se ne moze sporiti.

1 minute ago, MannyCalavera said:

Treba pomenuti da je Ivanovic imao i titulu sa Baskonijom u Spaniji 2020. u sred korone i svega. 

Naravno ne mislim da je dobro resenje, al treba pomenuti :D:D:D

A ko onda Mani od domaćih?

1 минут раније, MannyCalavera said:

Treba pomenuti da je Ivanovic imao i titulu sa Baskonijom u Spaniji 2020. u sred korone i svega. 

Naravno ne mislim da je dobro resenje, al treba pomenuti :D:D:D

Mislim da je Karijevu Barsu dobio tad. Stvarno bi bilo neozbiljno uci u sezonu sa Jovanovicem npr. Pa i Tomica bih prije vratio, nemoj da se sprdaju sa nama u EL, nudili su Radonji 1.2 miliona za 2 sezone, izvolite radite nesto sad sa tim novcem.

• Палац горе 2

Дај људи јел стварно узимате као аксиом неко Твитер пискарање да су Радоњи нудили 1.2 милиона!?

Ја све више верујем да је повратак Томића најбоље могуће реално решење

1 минут раније, czbp said:

Mislim da je Karijevu Barsu dobio tad. Stvarno bi bilo neozbiljno uci u sezonu sa Jovanovicem npr. Pa i Tomica bih prije vratio, nemoj da se sprdaju sa nama u EL, nudili su Radonji 1.2 miliona za 2 sezone, izvolite radite nesto sad sa tim novcem.

Pa ajde da krenemo od toga da necemo dovesti stranca i da mora da bude domaci. Opcije su nam jako limitirane, i svaki izbor je sranje na svoj nacin. Svodi se na neke pravce:

- Dovedes trenera kog je pregazilo vreme, a ujedno covek ima veliki ego i to je potencijalno ogroman problem, jer takav ce da ti trazi kontrolu nad transferima i sl. U tu kategoriju spadaju razni Ivanovici, Sakote, Pesici i ostali drugari. To je recept za propast, a pojesce ih robija u seriji. 

- Druga grupa su treneri koji ce budu poslusnici i da igraju i rade s onim sto im ti dovedes. Tu problem nastaje sto mi sportski sektor nemamo, a ako gazda dovodi imacemo opet totalnog djoku od ekipe. To je mozda bolje resenje da se premosti sezona ili dve, al za to ti treba jak sportski sektor koji ce da gradi tim a ovaj da sprovodi uz neku strucnu komisiju koja bi mu pomagala u radu i sl. Tu su ti neki Jovanovici i drugari sl. 

- Treca bi bila grupa gde treba da pogazis neka moralna nacela u koja se busas (klub i uprava, ne ja konkretno), a to je da dovedes grobara Mitrovica, ili da dovedes coveka koji te kao djaner ostavio na cedilu Tomica, ili pa da se zajebes sa celafutom i sl. Tu jedino Mitrovic ima realne rezultate neke. Meni se licno njegova kosarka ne svidja, al on ako dodje to je potencijalno najmanja steta po klub. 

Eto to su neka razmisljanja. Zato kazem, jebes sve to i dovedi mladog stranog trenera na dugorocni ugovor i teraj ih u 3PM ostale ove...

• Палац горе 2
  • Лајк 2

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...