-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
1,919
Српска Историја
Pre 24 godine, 24. marta 1999. godine, započeta je agresija NATO-a na Srbiju, odnosno Saveznu Republiku Jugoslaviju, a velika podrška je stigla iz Rusije! https://www.instagram.com/p/CqKaqmqoLUz/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1260b0ba-ab40-4a52-a78f-5af403051bbd -
877
КК: Играчки кадар 22/23
Tačno brate. Medjutim, Luka se naočigled svih bukvalno mentalno raspada. Veliko je pitanje kada će se, i da li će se uopšte izvući iz svega u čemu je trenutno. Niko srećniji od mene ne bi bio kada bi Luka već na sledećoj utakmici pokazao da se vraća u normalu, da me ne razumeš pogrešno. Koliko je realno tako nešto očekivati, veliko je pitanje...- 1
-
-
861
-
877
КК: Играчки кадар 22/23
ČASOPIS "Lajv sport" objavio je tekst u kojem navodi da je bek Crvene zvezde Luka Vildoza potpisao ugovor sa Panatinaikosom za narednu sezonu. Prema navodima ovog lista, u ugovoru argentinskog reprezentativca koji važi do 2025. postoji otkupna klauzula na isteku ove takmičarske godine. Povodom ove informacije, Panatinaikos se oglasio kratkim saopštenjem: - Klub razmatra sve igrače sa "gornje police" kvaliteta, što je i Vildozin nivo. Osim toga, navodi da je ugovor zaključen i potpisan samo su naučna fantastika u glavi urednika - demantuje PAO da je Argentinac već u portfoliju atinskog kluba za predstojeću sezonu. Nedavno je objavljeno da su "zeleni" zainteresovani za Vildozu, koji je tada izjavio da mu je agent rekao da nije bilo kontakta sa klubom i da bi voleo da ostane u Crvenoj zvezdi do kraja ugovora. -
3,364
Суперлига 2022/23
Nisam morao ni da otvaram, kad sam video u linku naslov znao sam da je Darjan pisao- 1
-
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда