Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Očekujem raspad sistema ovog leta u KK Franjo. Ističe ugovor Ledeju, Lesoru, Panteru, Exumu, Naneliju i Papapetruu. S obzirom da cela arena vredja lika koji im je obezbedio najveci budzet u istoriji balkanske kosarke, mislim da nece vise moci da imaju u sastavu po 6 milionskih ugovora.

1 hour ago, Kao_kap said:

Očekujem raspad sistema ovog leta u KK Franjo. Ističe ugovor Ledeju, Lesoru, Panteru, Exumu, Naneliju i Papapetruu. S obzirom da cela arena vredja lika koji im je obezbedio najveci budzet u istoriji balkanske kosarke, mislim da nece vise moci da imaju u sastavu po 6 milionskih ugovora.

Samo da se mi ne raspadnemo pa ode Dusko,Vildoza, Petrušev,Kampaca sam već otpisao za sledeću i počnemo napad na top8 sa trenerom iz fmp-a i mvp-om druge kineske lige

• Палац горе 3

27 минута раније, stivi said:

Ko prica?

vidim da kruze po tw da treba dozvolit bivsim iz groblja prelazak kod nas pogotovo ako su poslije njih igrali za oly, tako da je milutinov u pitanju i bespotrebna prica o njemu jer je jasno da doci nece. 

Ja stvarno mislim da taj twitter ne postoji svet bi bio bar 15% bolje mesto. Jednom mesecno aktiviraju pricu za Milutinova, iako su se i on i klub i agent obracali da je pod ugovorom sa CSKA i da ce tako ostati.

• Палац горе 1

7 минута раније, Са истока Маракане said:

Ne bi me cudilo da Covic dovede jos jednog igraca i registruje ga do 1.3.  za EL.

Jel mozemo registrovati igrace za ABA?

Pojedini mediji pisu da se raskida ugovor sa Raduljicom i da se dovodi pojacanje koje moze da pokrije 4/5( u prevodu ne moze da uvhvati defanzivni skok). 

S obzirom da je i Polonara bio dogovoren, verujem da ocemo. Igrac koji potpise posle Makabija ce propustiti samo jednu utakmicu u EL tako da nema razloga da se ceka kraj meseca.

12 minutes ago, Kao_kap said:

Pojedini mediji pisu da se raskida ugovor sa Raduljicom i da se dovodi pojacanje koje moze da pokrije 4/5( u prevodu ne moze da uvhvati defanzivni skok). 

S obzirom da je i Polonara bio dogovoren, verujem da ocemo. Igrac koji potpise posle Makabija ce propustiti samo jednu utakmicu u EL tako da nema razloga da se ceka kraj meseca.

Pošalji link ako nije problem.

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...