Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Obzirom na to da se rok za el i abu poklapaju u dan /dva, mislim da bi najbolje bilo da se to pojacanje il pojacanja dovedu do sredine ovog mjeseca kako bi imali  vremena za uigravanje sa ekipom da ne bude poslije iz aviona na parket. Nedelju/dvije za adaptaciju i treninge kako bi sto uigranji usli u mart i meceve koji ce po svemu sudeci bit presudni za el, 

Sa svim ovim desavanjima nisam siguran pa bolje da pitam, nemmao zabranu reg il tako nesto za abu? :D 

• Палац горе 1

Немамо, у аба лиги би евентуално ново појачање могло одмах заиграти. Само што у АБА лиги имамо до марта само још 2 меча :D

• Палац горе 1

2 минута раније, miloshb said:

Ovaj Insajder ipak bolje da pogleda u svoje dvoriste. Sad ne valja Belosevic, a valjao je kad nije video Beronov trokorak. Ili kad je svirao u produzetku nesportsku Gagicu.

I nek odgovori na pitanje, ko je u klubu za ime boga miloga mislio da moze sa Jovanovicem, Raduljicom, Holandom, Adams i Bentilom da se nada necemu.

Mislim da je Holand doveden na kontu one trojke protiv groblja u Ek cisto da im se stvori neki dodatni pritisak, ne vidim neki drugi razlog..

Хајде ви који више пратите и који се боље разумете, јел би било довољно Адамсова, Холандова, Брадуљина па и Бенијва или Мартинова плата за Калину и Ристића на 5? И да ли би тако били јачи него сада? 

Надам се да ће у оних пар сати кад треба да региструјемо Кампаца, улетети клизећи типа Коди Зелер или неко друго јаче име...

Ако ништа био би то леп омаж онима који мисле да је поштена казна....

• Палац горе 4

Zahvaljujuci genijalcima u upravi ova tema je postala nebitna,iz nekog razloga udjem ne znam ni sam zasto :D   

A bas sam razocaran u pm,toliko sam ocekivao, falilo je tako malo za taj konacni iskorak u EL. Majstorski sami sebe sjebasmo.

• Палац горе 1

Mozda je falilo nekoliko  miliona , kolika je razlika u budzetima dva kluba ... :a015: .. mi smo negde na 11 ,  oni na 17 + .... a  za tu razliku se na trzistu mogu dovesti pofini igraci .... 

• Палац горе 1

Posted (измењено)

Е овде се већ не слажем. 

Многи су насели на Човићев спин како је Лимар небитан и незналица 

Да је тако нико га не би узео у озбиљно разматрање да буде ту где јесте

Edited by Чворовић Илија

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...