Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Mislim da je bolje da (ako Radonja ode) dodje neki mladji, perspektivniji trener sa nekom vizijom za buducnost kluba.

Jasno je vec sad svima da se sledece i naredne sezone nece prepustati nista slucaju i da cemo tesko osvajati titule. Zato ne bih volio nekog trenera tipa Ivanovic, Spahija itd. 

Vidjelo se i u ovoj finalnoj seriji da se na sve nacine gura ovaj projekat, sudjenje je bilo na ivici regularnosti, a jos gore ocekujem sledece sezone...

Da se nadovezem na moj prethodni post...

Obzirom da je ogromna nestasica generalno u srpskoj kosarci vezana za spoljne igrace, postoje 2 opcije na poziciji 2 koje nam mogu biti veoma interesante, a da su u pitanju domaci igraci koji imaju potencijal da budu makar neka rotacija u nasem sistemu.

To su Dejan Vasiljevic ( srpski Australijanac) i Sasha Stefanovic. Stefanovicev otac je cini mi se nesto kratko ranije igrao za nas, a Vasiljevic je rekao vec da nas je odbio pre par sezona jer je ideja kluba da on prvo igra za FMP.

Ono u cemu je on u prednosti u odnosu na Sashu je to sto je pre par godina izasao sa koledza i vec odigrao 2 profi sezone u Australiji, reklo bi se vrlo uspesno. Ono sto hrabri kod obojice je da deluje da su dobri karakteri i da imaju pravi mentalitet, a i odlicni su suteri.

• Палац горе 1

Mocart objavio nezvanicno da je Dejo otputovao na pregovore u Atinu.

Verujem da info jeste tacan.

Ipak se to lako dozna, neko je dojavio da je Radonja kupio karte za Atinu i eto ekskluzive.

Posted (измењено)

5 minutes ago, keyser_soze said:

A kakvo je misljenje o Zvezdanu Mitrovicu?

Uzeo Evrokup

Koliko znam on je i Radonjin kum

Grobarcina, ne treba nam takav trener da se predamo bez borbe...

Jbg ispade da stvarno nismo smjeli pobjediti u onoj 5 utakmici i poniziti privatnu igracku VČĆ PDR....

Treba sad sjesti i bez naglih i ishitrenih poteza napraviti plan za buducnost, a nije da gazda Covke ovo nije predvidio...

https://youtu.be/rPuHzpeGdfE

Edited by Vasa123
  • Палац горе 2

14 минута раније, keyser_soze said:

A kakvo je misljenje o Zvezdanu Mitrovicu?

Uzeo Evrokup

Koliko znam on je i Radonjin kum

Meni je on odlican trener, grobar jeste ali nije zagrizen cini mi se. Recimo na nekom podkastu kad se igralo finale ABA, rekao je da navija za nas zbog kuma (Radonja).

On bi mozda bio i najbolje rjesenje ukoliko ode Radonja.

• Палац горе 2

Tomic je osoba koja je u roku od nedelju i po dana razmonitrala dva drzavna projekta. I za to mu treba odati respekt. Ima covek mana, ali imao je i vrlina.

Znajuci Covica, pod uslovom da se sa Radonjicem izjalovi, jurice nekog ko ima u CV osvojene trofeje. Sumnjam da ce upustiti u rizik pa da ponovo rizikuje sa Alimpijevicem.

Ipak moja zelja je jasna, a to je da Radonjic produzi ugovor.

• Палац горе 1

Bas bi Covic cekao da se Radonjic izjasni ,a Radonjic u medjuvremenu ide u atinu da cuje uslove,to bas ne lici na Covica sto se tice trenutnog desavanja.

A ni Radonjic ne verujem da bi zavlacio  i merko ponude nego jednostavno obadvojica cekaju nesto a to samo oni znaju.

Kalina iskoristio izlaz iz ugovora, sad je zvanicno slobodan igrac. Jos se ne zna da li ostaje, samo ceka rasplet situacije, tj nije automatski produzio +1 player option (mozzart).

Pametno, ceka da vidi rasplet situacije sa Radonjom i timom.

• Палац горе 1

Kalina iskoristio izlaz iz ugovora, sad je zvanicno slobodan igrac. Jos se ne zna da li ostaje, samo ceka rasplet situacije, tj nije automatski produzio +1 player option (mozzart).

Pametno, ceka da vidi rasplet situacije sa Radonjom i timom.

Не знам што правите атмосферу да се све распада. Оно што се види да Звезда прави одличан посао, да играчи после проведене сезоне наплате добре уговоре, и то странци препознају. За ког играча из Партизана се неко интересује? 

Сами смо направили грешку што Холинса, Давидовца и Радоњића нисмо продужили на време, ту нам нико не може бити крив. Сами су рекли да Давидовац за нови уговор мора да се докаже. Код Холинса се није ни размишљало после првих пар месеци да се понуди уговор. Код Радоњића исто, што се на све то чекало до краја сезоне?!

Не треба много, и прошле сезоне доласком Калинића се све окренуло, ко је после доласка Митровића, Ивановића, Холинса, Вајта, Волтерса очекивао три трофеја? Да су нас повреде заобишле, сигурно би имали више шансе и победе и у Евролиги. 

Имамо добро домаћу окосницу (Марковић, Ивановић, Лазић, Добрић, Лазаревић, Митровић) којој треба додати још 2,3 домаћа играча и 2,3 квалитетна странца у зависности од статуса Калинића и Вајта и биће то добра екипица. 

• Палац горе 3
  • Хаха 1

Posted (измењено)
1 hour ago, miloshb said:

Tomic je osoba koja je u roku od nedelju i po dana razmonitrala dva drzavna projekta. I za to mu treba odati respekt. Ima covek mana, ali imao je i vrlina.

Znajuci Covica, pod uslovom da se sa Radonjicem izjalovi, jurice nekog ko ima u CV osvojene trofeje. Sumnjam da ce upustiti u rizik pa da ponovo rizikuje sa Alimpijevicem.

Ipak moja zelja je jasna, a to je da Radonjic produzi ugovor.

Ja kao neko iz Cg moram da kazem da mi je posle ove titule najmilija titula ona bjegova protiv Buducnosti. I sreo sam ga jednom kod Marakane, pricali smo malo imao je vremena, sve je to super. Ali da li hocemo sa nas vodi u sezoni sa preko 80 meceva? On je covjek pomocni trener, skaut, nema tu nikakve zle krvi jednostavno nije mu zona komfora da bude prvi trener. Tako ja gledam na to.

Alimpijeva kosarka ne bi naisla na odobravanje nekog dijela navijaca, jer smo navikli na tvrdu igru i poistovjecujemo se sa njom. To je cesto mac sa dvije ostrice, kad timovi zele da izadju iz nekog sistema igre nakon 10-15 godina, primjer Juventus recimo.

Malo uliva povjerenje ova zadnja vijest Sportkluba oko Radonje, nadam se da ostaje.

Edited by czbp
  • Палац горе 1

6 hours ago, capan said:

Hoću, čim ga vidim... Kalina je nešto sasvim drugo. Ne treba živeti od snova već od realnosti. To je problem nas Zvezdaša tj. većine. 

Kažeš da je Kalina tebi ostavljao dojam većeg Zvezdaša od ovih nabrojanih?Važi...

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...