Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Radonjic me toliko razocarao u toku sezone, da mi ovo sad nije ni veliko iznenadjenje ni razocarenje. Razocarenje svakako jeste. Najtrofejniji trener kluba, trebao bi da bude legenda kluba, a on kao da se trudio samo da razocarava. Ne moze mi niko objasniti njegove postupke u toku sezone. Samo on u Zvezdi ne moze da nadje igraca koji mu fali u rotaciji. U sezoni kada smo imali kvalitet i kada nam je falilo malo. On mrcvari sa Cirbesom i dovodi Markovica. Kao da se trudi da nas zajebava.

Vec tad sam ocekivao da ce opet da klisne. Sto ga diskvalifikuje iz konkurencije za legendu kluba.

Nek je on nama ziv i zdrav, voleo bi da je zavrsio sa Zvezdom. Jer sumnjam da nas nebi ispalio i treci put...

• Палац горе 2

Realno Tomic je razmontirao Buducnost koja je te godine bila mozda i jaca nego partizan ove. On je imao vise stranaca, nije imao poverenja u Dedu, Kobru i Simanu do zavrsnice, kada ih je pustio da pokidaju.  Meni je najzalije sto nam je i on klisnuo prerano. Ali potpuno ga razumem, tad je bila atmosvera katastrofa. Bilo ne ponovilo se.

• Хаха 1

Sem Svetislava Pesica, apsolutno nemam predstavu ko bi dorastao u ovom momentu zadatku. . .od domacih trenera . Ali mislim da je on u ovom momentu na zalasku karijere 100% posvecen reprezentaciji. 
Ostaje mi neki promil nade da ce uprkos svemu Radonjic ostati i naredne sezone.

• Палац горе 1

Posted (измењено)

Nema u Kariju zivota za reprezentaciju i za klub ujedno. On je vec bio u penziji i aj uzeo je reprezentaciju jer su ga izmolili.

Sto se mene tice ako ode Radonja treba dovesti Alimpija, nisam imao dobro misljenje o njemu kad je otisao ali postao je vec dobar trener, nije ni tad bio los ali nijr umio da se izbori sa psiholoskim stvarima unutar tima.

Zvezdan bi bio dobra opcija ako bi htio da dodje, zna se da je Grobar ali ne gleda on to bas tako kao mi, recimo kad su ga pitali na podkastu nekom za koga navija Zvezda/Partizan u seriji, rekao je Zvezda zbog mog kuma Dejana bez razmisljanja. Neko ko je zagrizen ne bi to rekao.

I dalje se nadam da ostaje Radonja, samo razmisljam sta bi bilo kad bi bilo.

Edited by czbp

Posted (измењено)

Kakav Tomic, bre? Pa jel on trenira nekog, ljudi moji? Nisam cuo za njega od kad je pobegao na poluvremenu utakmice sa Krkom ili kako je vec bilo, covek kidnuo na pocetku sezone, skoro senzacionalno kao Bajevic 2007 na poluvremenu protiv Vojvodine. 

Tada smo imali veoma dobar tim, sada ko zna, ali najvaznije, rival je sada prepun love od drzave, sa Robijom na klupi. I da ostane Radonja, tesko bi bilo, a kamoli sad. 

Od KKCZa kakvog znamo, ostala knjiga na Covica, Mitrovica, Lazica i Dobrica. 

Uspeli ste, slomili ste Covica, niste mogli na terenu, ali zato jeste van terena. 

Edit / Tomic je ladno napravio pauzu od DVE sezone, nakon Zvezde napravio je pauzu od oktobra 2019 do decembra 2021 ,  preuzeo Peristeri u decembru 2021, pojma nemam kakve je rezultate imao. 
Dobro, ta 2019/20 je bila korona sezona, ali 2020/21 nije radio, a ni 2021/22 nije krenuo da radi, vec je uskoci na sred sezone. 

Edited by Užljevača
  • Палац горе 1

1 минут раније, Duci14 said:

Ja bi zbog robije najvise i voleo da dodje Tomic. Da ga gekne 40 razlike u finalu... :D

Ono kako smo mi sa Tomicem osvojili ABA ligu je nesto najbolje sto se desilo u KK u zadnjih 10 godina.

Vratio nam covek titulu ABA lige i Evroligu. Kada su svi mislili da cemo se raspasti. Da je ostao ubedjen sam da bi bili top u EL...

U Evrokupu je zato bio uzasan. Imali smo za ABA ligu vrhunski tim, sa Bilijem Stratos itd itd, ofanzivno uzasno potentan, ali to nije Radonjina kosarka, to sto smo mi igrali nije ono za sta se vezuju navijaci. 

3 minutes ago, Užljevača said:

U Evrokupu je zato bio uzasan. Imali smo za ABA ligu vrhunski tim, sa Bilijem Stratos itd itd, ofanzivno uzasno potentan, ali to nije Radonjina kosarka, to sto smo mi igrali nije ono za sta se vezuju navijaci. 

Ja sam se vala vezao za 43 razlike u petoj utakmici finalne serije...

Kakav Tomic ljudi, nemoj da se sprdamo, bolje dati Vladi Jovanovicu tim i da krenemo u projekat bez pritiska u ovoj sezoni nego da dovodimo Tomica.

Alimpije je za njega Fil Dzekson, Tomic ne moze da bude prvi trener ozbiljne ekipe, pokazao je to cim je malo veci pritisak osjetio.

• Хаха 4

3 минута раније, czbp said:

Kakav Tomic ljudi, nemoj da se sprdamo, bolje dati Vladi Jovanovicu tim i da krenemo u projekat bez pritiska u ovoj sezoni nego da dovodimo Tomica.

Alimpije je za njega Fil Dzekson, Tomic ne moze da bude prvi trener ozbiljne ekipe, pokazao je to cim je malo veci pritisak osjetio.

Emotivac je ,,,brzo se naljuti :) 

• Хаха 2

2 минута раније, Duci14 said:

Mozda da pitamo Grofa za zdravlje... :D

Da iskopa nekog igraca iz Rusije 😁

Mislim I dalje da Radonja ostaje, ali samo jednu zelju imam ako ne ostane. Mozda sam grub bez razloga, nemam nista protiv njega licno, ali ne bih volio Duska Ivanovica od tih slobodnih trenera. Pa neka je Bjelopoljac 😄

Što se domaćih opcija tiče meni stvarno niko ne pada na pamet...Šteta što je sa Saletom Obradovićem ispalo onako.Tomoć,Alimpije,ne bih još su rane svježe.Mitrović nije loš,ali ne bih ni očekivao nešto spektakularno...Najveći problem je što nama trofeje ove godine nije donio kvalitet nego sistem,srce...Od toga kako stvari stoje neće ostati ništa.

• Палац горе 1

Licno ne bih voleo Alimpijevica ili ostale neiskusne trenere bez ijednog trofeja. 

Tomic je makar sa nama osvojio Aba ligu, doduše jeste imao jak tim. Radonjic kad je dolazio, znalo se kakvu igru forsira i to ga je preporučilo. Sa Alimpijevicem bi verovatno gledali utakmice na 100 poena bez ikakvog reda, i sto je najbitnije ne verujem da bi mogao da se suprotstavi Obradoviću.

Ja bih Pesica, Ivanovića pa Tomica, niko vise mi ne pada na pamet. 

• Палац горе 1
  • Хаха 1

7 hours ago, Bura i prodor said:

Pitaj,ko zna...I Kalinu su pitali.

Hoću, čim ga vidim... Kalina je nešto sasvim drugo. Ne treba živeti od snova već od realnosti. To je problem nas Zvezdaša tj. većine. 

Obzirom kako smo se opekli izborom trenera kako Radonjic nije bio tu, verujem da ce se dobro promisliti sta i kako dalje.

Pesic tesko da u ovim godinama ima snage da vodi klub sa 80 meceva u sezoni i reprezentaciju.

On je donekle ok kao prelazno resenje, ali na duze staze se ne moze ocekivati nista od njega.

Definitivno nam treba reset, a koga odabrati, treba dobro razmisliti i naravno dati mu sansu, a ne da ga teramo posle 3 meseca.

Takodje, sem u trenerskom, potreban je reset u igrackom kadru, pre svega sto se tice domacih igraca.

Da postoji mogucnost, iako nemamo trenera, vec bih sada potpisao Ilica i Petruseva ako postoji prilika.

U ovo vreme nestasice domacih igraca koji imaju potencijal da imaju neku vecu ili manju ulogu na najvisem nivou, takve igrace ne bih ispustio, a verujem da se nijedan trener ne bi bunio da ih ima u rosteru od 14-15 igraca.

Ako racunamo Ivanovica u domace, ostaju nam samo Dobric, Lazarevic, Mitrovic i Lazic. Verujem da je sa Kuzmom zavrsena prica, a ako ostane, znaci da je situacija krajnje losa.

U ovakvoj situaciji i stanju u klubu sa domacim igracima, ne vidim trenera koji ne bi prihvatio Ilica i Petruseva, a svakako ce biti potrebno jos domacih opcija.

• Палац горе 3

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...